Sastrīdējāmies

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Tikko ar draugu pamatīgi sakasījāmies pa telefonu, viņš uz mani kliedza, teica, ka es viņam visus šos gadus ko viņš kopā ar mani ir esmu sabojājusi, ka manis dēļ viņš ir palicis anti-sociāls un viņš īstenībā vēlas būt sociāls (kaut gan bez dusmām viņš vienmēr saka, ka viņam nepatīk un neprasās daudz cilvēku apkārt), ka viņš vairāk negrib būt kopā ar mani un ļaut lai viņam čakarēju dzīvi katru dienu ar savām problēmām. Man nenormāli sāpēja to visu dzirdēt, liekas ka runāju ar pavisam citu cilvēku ko parasti. Nobloķēju viņu, ko nekad nedaru, tagad nezinu ko darīt, kur likties. Jūsu draugi un vīri dusmās arī saka to, ko nedomā rupjā veidā?
Ja godīgi es nezinu ko tagad darīt, es jau labprāt pazvanītu un runātu, bet viņš nu tik daudz rupjību pateicis, ka neliekas labi spert pirmo soli tagad. Ko man darīt? Sēžu un raudu, nezinu vispār vai vēl būsim kopā:'-((t)
20.06.2018 15:26 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kas tie par draugiem, kas tā var pateikt? :0 noprotams, atkārtoti.
20.06.2018 19:00 |

Reitings 2353
Reģ: 29.01.2009
Duuujaa, iedomājies tik, ir tādi.. nu tīrās šausmas! :-D Un vēl viņi nav perfekti, bet arī tikai cilvēki ar savām emocijām, domām un viedokli.
20.06.2018 19:16 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Zanjux, nu ne jau tā, kā tavs vīrietis.
Autores arī kaut kāds bērnudārznieks ar savām prasībām.
20.06.2018 20:01 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Jau it kā salīgām, taču man vēl pamatīgs rūgtums iekšā sēž. Pat pieminēju viņam cosmo diskusiju, viņš man teica, ka varu saderēt liela daļa šeit esošo meiteņu kas dod padomus nemaz nav ilgās attiecībās
n u re, logiska ar vinam nestrada. Jo ir tiesi otradak,pat it vairakam te attiecibas ar viru padsmit gadus:-D:-D:-D:-D
20.06.2018 20:09 |

Reitings 48
Reģ: 02.04.2018
Kas viņš pēc horoskopa ir, un kas tu?
20.06.2018 20:35 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
ka LV biezi vien pie visa vainiga tikai sieviete. Ja pasapes bet laiks visu dziede.
saki paldiesz ka tagad parada isto attieksmi nevis kad busu laulibas un berns. Atradisi labaku.
ta ka tev tavas izglabsanass svetki sodien, ta to ari uztver.Panem kuku un sampi.

++
Latvijā sievietes vīrieši neciena, esi pateicīga, ka tiki vaļā no psihopāta!
20.06.2018 20:38 |

Reitings 741
Reģ: 11.08.2015
Liec viņam mieru uz dažām nedēļām, nezvani, neraksti un neatbildi. Lai padomā.
20.06.2018 21:15 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Tur jau tā lieta, ka nekad nav bijusi problēma ar to, kā pavadīt laiku, abiem patika vienam ar otru, retu reizi ar kādu citu. Nav arī tā ka viņš baigais piedzīvojumu mīlis un draugu cilvēks pirms manis bija, nē, bija tāds pats. Bet tagad redz izdomāja mani pie tā vainot.

Nu tas jau vairāk ir tavs pieņēmums, ja tādus vārdus var sarunāt, tad jau iekšā viņam tas sēdēja, un gluži ar tevi vien divatā mūža garumā viņam nepietiek, bet tu vēlies kaut tā būtu. Bet nu lai veicas :)
20.06.2018 21:46 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Tādi teksti kā "tu man bojā dzīvi", "tu man čakarē smadzenes" utt. liecina par nenobriedušu vai ar nervu kaitēm slimu personu. Uz tādiem apvainojumiem gribas teikt - acīmredzot esi pārāk nožēlojams, ka apzinies tādu faktu, bet turpini ļaut savu dzīvi bojāt arī turpmāk.
20.06.2018 21:53 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Pat pieminēju viņam cosmo diskusiju, viņš man teica, ka varu saderēt liela daļa šeit esošo meiteņu kas dod padomus nemaz nav ilgās attiecībās

Interesanti, par kuriem tieši komentāriem Tu pastāstīji?
ka viņš vairāk negrib būt kopā ar mani un ļaut lai viņam čakarēju dzīvi katru dienu ar savām problēmām.

Man nekas tāds nav teikts, lai arī nav tā, ka nestrīdamies. Nezinu vai šķirtos, ja ko tādu pateiktu (atkarīgs no situācijas un iemesliem, kas noveda līdz strīdam), bet gan jau ka piedāvātu viņa dzīvi ātri uzlabot. Es varu atvainoties, ja esmu pati ko neglītu sarunājusi, bet vēlētos arī saņemt izskaidrojumu šādiem tekstiem - “negrib būt kopā” un “čakarēju dzīvi ar savām problēmām”, un, ja tie nebija tā domāti (vienalga uzskatu, ka stipri dīvaina ‘nedomāšana’, bet nu...), tad arī vēlētos saņemt atvainošanos. Nevēlētos būt kopā ar cilvēku, kuram es esmu apgrūtinājums un kurš negrib būt kopā ar mani.
20.06.2018 22:20 |

Reitings 111
Reģ: 29.05.2018
Pat pieminēju viņam cosmo diskusiju, viņš man teica, ka varu saderēt liela daļa šeit esošo meiteņu kas dod padomus nemaz nav ilgās attiecībās
Kas tad te nevienai tāpēc nav viedoklis un neviena nav bijus attiecībās kaut vai gadu ?:-D Man ir 3 gadu ilgas, noteikti šeit ir daudzas, kam ir vairāk pat. :-D
20.06.2018 23:43 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Tādās situācijās jāiemācās turēt muti. Lai arī ir no otra nāk pārspīlējumi, netaisnība un meli.
Ja nedod pretī, tad izbļaustīsies un pēc 10 min. nožēlos ko pateicis.
Vajag tikai stiprus nervus un pacietību.
Nav labi visu turēt sevī ? Jā var iziet ārā un noskriet dažus kilometrus, labi palīdz.
21.06.2018 08:31 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Nu jā, tikko sazvanījāmies, teica ka gaida atvainošanos no manis vai nerunās

Mūsdienu vīrieši. Nevaru pierast, ka mūsdienās vīrieši neizturās tā kā vīriešiem pienāktos, bet gan kā memļaki, kuriem sievietei pakaļ jāskraida, pateicībā, ka viņa augstība izvēlējies tieši viņu.
Vīrietis, kurš izturās un runā, kā apbižota sieviete.
21.06.2018 08:41 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016

Šeit ir gana daudzas kam ir ilgas attiecības, vīri un bērni, attiecības 10 gadus, bet netrūkst arī tādas kā tu, kas mūžīgi te nāk sūdzēties par džeku kas regulāri dirš uz galvas, bet pati čikse vēl sarkano paklāju viņiem noklāj priekšā, bet cosmo meitenes kas dod padomus ir tās stulbās kuras neko nejēdz :D yea right.....
21.06.2018 08:57 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Apbrīnojama loģika čalim - ja esi ilgstošās attiecībās, tad ***st uz galvas drīkst, jo tak sakrājies un ko nu tur vairāk ciesties un kautrēties?
Jūsu draugi un vīri dusmās arī saka to, ko nedomā rupjā veidā?

Kā reiz uzskatu, ka strīda karstumā un alkoholā reibumā runā taisnību.. to, ko domā ikdienā, bet saprāts un smalkjūtība neļauj pateikt ikdienā, bet alkohols un dusmas atraisa meli.. dažreiz protams pielietojot nenormatīvo leksiku vai pārāk aizvainojošos izteicienus, bet doma paliek tā pati - runā tieši to, ko parasti nesaka skaļi..
Protams, ka ieteikumi par šķiršanos, kur nu vēl par piedošanas lūgšanu uz ceļiem ir, maigi sakot, pārspīlētas, bet puisim ir jāatvainojas. Nedaudz uz pauzes, ka viņš ir tas, kas gaida atvainošanos..
Un tās, kuras saka, ka monētas otrā puse ir nezināma.. es tiešām nezinu, kādam briesmonim jābūt, lai tādus vārdus dzirdētu savā virzienā. Ja autore tāda ir, tad no tādas jāskrien prom, nevis gadiem tusēt līdzi un tad vainot pie antisociālisma
21.06.2018 15:30 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Ja man aizliegtu tikties ar draugiem es to neiztureetu. Man riebjas ja man jaatskaitas kaa mazam beernam vel t ipasi ja virietis pats negribeetu nekur doties un tikai sedet pie TV.
21.06.2018 22:45 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Nu izklausās gan, ka jūs viens otram vnk neesat īstie cilvēki. Un vīrietis ir ar emocionālās vardarbības nosliecēm. Tev pašai ir jāizlemj - vai tu vēlies turpināt neveselīgas attiecības? Jo vēlāk būs vēl trakāk.
22.06.2018 14:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits