Vairāk jau mani dzīve padarīja tādu kāda esmu kad vecāki šķiras, biju maza, pat neatceros tieši to brīdi kad tētis aizgāja prom no mājām, jo visu laiku vai nu vins bija darba vai kaut kur citur ( pie citam sievietēm , bet to tajā laika nesapratu) palikām 3 bērni ar mammu, bija ļoti grūti brīži, uzskatu savu mammu par ļoti stipru sievieti jo izgājusi ir daudz kam pāri, pati neēda un bērniem atdeva tikai to labāko, lai gan bija brīži kad bijām neēdusi jo vienkārši nebija ko, mamma bija vienīgais ģimenes apgādnieks, tētis reti kad palīdzēja, bieži palikām bērni vieni mājas jo mamma brauca uz lielpilsētu pelnīt naudu, 8 gadu vecuma pati taisīju ēst, kurinājusi krāsnis ziemas un visu pārējo, bet uz tēti ļaunu prātu neturu, bērnība nekad pēc viņa neraudāju, tikai tagad kad palika 18 gadi kaut ka saku saprat ka pietrūkst tā tēta mīlestība, nu jau vairākus gadus esmu bieži raudājusi viņa dēļ jo pietrūkst vins, lai gan tagad ļoti mums visiem ir labas attiecības, mammai un tētim , citi pat no malas saka ka šķiet ka viņi kopā . Zinu ka tētis mūs ļoti mīl, bieži atnāk ciemos bet tomēr nav tas. Iedzerot vins bieži runa par nāvi, ka drīz mirs un tas mani sāpina vēl vairāk, saka cik ļoti mīl mūs un mammu, nožēlo ka izjauca mūsu ģimeni, bieži vien sarunas beidzas ar asarām jo tas sāp, vienmēr viņam esmu teikusi ka uzskatu ka ir labi ka viņi šķiras, jo zinu ka ģimene būtu bijusi ļoti lieli skandāli un uzskatu ka tad nu nebutu mēs nebūtu bijusi laimīgāki .