Manā dzīvē šobrīd ir noticis kas tāds, kas visu ir izmainījis. :'-( Jautājums sekojošs - vai esat nokrāpušas savu puisi ar viņa draugu? Kāpēc? Un vai tādām attiecībām visbiežāk ir vai nav turpinājums? Esmu nenormāli drausmīgā situācijā, visu saprotu, ko esmu izdarījusi, 3 gadu attiecības sačakarējusi.. mani mīl 2 puiši.. draugs, ar kuru man bija 3 gadu ilgas un laimīgas attiecības un puisis, kurš mani gaidījis jau ilgāku laiku, gribējis mani. Tas notika.. es nokrāpu savu draugu ar viņa draugu un pietam vairākas reizes. Tai pat laikā es biju izmisumā un nesapratu, ko es daru, gribēju sevi apturēt un tajā pašā mirklī neko necentos darīt. Es esmu izmisumā.. šobrīd situācija ir tāda. Ar savu draugu esam itkā izšķīrušies, bet ar otru puisi joprojām sarakstamies.. bet.. visu laiku manī ir nenormālas domu svārstības. Es vispār nezinu ko gribu, līdz ar to čakarēju 2 labus cilvēkus. Es nevaru beigt domāt par draugu.. nevaru. Viņš man piedeva, jo pati to lūdzu, taču tad atkal pateicu, ka negribu, aizskrienot atpakaļ pie otru puisi. Tagad esmu autobusā un atkal jūtos drausmīgi. Situācija patiesībā visam šim apakšā ir vēl milzīgāka un sāpīgāka. Bet gribu uzklausīt kādu, kurai ir šis pats variants bijis un ko darīt.. aizmirst draugu es nevarēšu, jo mūsu attiecības bija kaut kas unikāls. Ko man darīt? Ja man piedod, censties atgūt atpakaļ savas attiecības, kurās viss bija stabili un labi vai turpināt ar šo puisi? Man ir tas, ka esot kopā ar otru puisi, domāju par draugu, bet esot ar draugu, nevaru domāt par otru puisi, visu kas ap viņu.. tas laikam ejot, pazustu, bet tagad..