Kotletes vai siera kūka?

Reitings 689
Reģ: 05.08.2017
Hei! Kā jums ir, kas ir lielākā topā - saldumi vai kaut kaut kas sātīgs?
Es saldumus neēdu gandrīz nekad, vienkārši neprasās. Labprātāk tad apēdu vistas karbonādi, nekā Snickeru. Mana draudzene bez saldumiem dzīvot nespēj, arī viņas vīrs nejūtas pilnvērtīgi paēdis, ja pēc vakariņām nedabon kādu kārtīgu desertu vai vismaz šokolādes konfekti. Manējam saldumi arī neinteresē. Ļoti reti, bet gadās, kad sakārojas saldējums vai Twix batoniņš , un tad paši par sevi iesmaidām- ko, patiešām? :-)
Kā jums?
10.06.2018 22:58 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Man ļoti patīk našķēties, bet ne ar visiem saldumiem pēc kārtas :D Nevaru daudz ieēst šokolādi, šokolādes batoniņus vai šokolādes konfektes, vai konfektes kā tādas - par saldu, bet no mīļākajām kūciņām vai Selgas cepumiem ar šoko uzlējumu gan nekad neatteiktos :D Pa retam arī prasās kādu gardu bulciņu :D Bet, galvenokārt, esmu arī šis gadījums:
Man arī patīk ēst, bet ja man noliktu priekšā skaistu konfekšu kasti, vai arī kartupeļu biezputru ar maltās gaļas mērci, es izvēlētos otro.
11.06.2018 13:01 |

Reitings 1126
Reģ: 09.04.2016
Kādreiz nevarēju sevi iedomāties bez saldumiem. Tagad pilna māja, nav, kas ēd, druška tikai visu laiku prasa, kā man var turēties saldumi mājās. :D Var, jo man vienkārši neprasās. Labāk tad šokolādes vietā apēdu čipsu paku, kaloriju skaits tāpat +/- vienāds. :D
A par kotletēm.. Gaļu neēdu, bet, ja jāizvēlas, piemēram, starp saldumiem un kartupeļiem ar dārzeņiem, izvēlētos kartupeļus. :D
11.06.2018 13:56 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Man atkal sāļie našķi ne sevišķi. Es par siera kūku, bet ne bieži. Uz svētkiem. :)
11.06.2018 14:18 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Man garšo viss. Ja man būtu Snickers un vistas karbonāde, tad es apēstu abus.

Man līdzīgi, bet pa lielam atkarīgs no garastāvokļa. Vīrs dievina saldus ēdienus brokastīs, savukārt es brokastīs nespēju uz neko saldu paskatīties. Bet citreiz atkal uz galda var būt 10 dažādas karbonādes, bet es izvēlēšos kūku.
11.06.2018 17:36 |

Reitings 140
Reģ: 01.09.2016
Saldumi (l) bez saldumiem nekā, varu nedēļām pārtikt no saldumiem :D Liekas, ka bez saldumiem enerģijas nav, kaut kā pietrūkst
12.06.2018 19:56 |

Reitings 123
Reģ: 23.02.2017
Arī esmu no tā kas labprāt ēd sāļu, asu. Saldumus praktiski vispār neēdu. Ļoti ļoti reti.:-D
26.07.2018 22:15 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Kotlete! Jā!
Bet no saldumiem arī neatsakos, ja tas ir kaut kas manā gaumē. Tā pati siera kūka -ņom, ņom, bet pamēģiniet tik man iesmērēt Kārumnieci vai kaut ko tikpat klasisku (Cielavina ir svēts un neaizskarams izņēmums, kaut to jau gadiem pati taisu) :-D Nu noteikti nav tā, ka vakaros rokas pēc saldumiem stieptos, kaut gan šobrīd man šokolāžu pieliekamajā vairāk nekā vidējam ģimenes ārstam - sapirktas, sadāvinātas, bet vasarās ir tās pašas kūkas, augļi, aukstas limpenes, tāpēc šokolādes paliks ziemai, ko uzkost, tumšo alu dzerot (l)
26.07.2018 22:31 |

Reitings 610
Reģ: 04.03.2017
Saldumi nekad nav bijuši mana vājība, retu reizi iekožu tumšo šokolādi, bet vispār negribas saldu. Mana problēma ir sāls, patīk sāļas lietas. No kūkas gabala nebūšu tik ļoti paēdusi kā no zupas šķīvja vai jau minētajām kotletēm.
26.07.2018 22:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits