Man arī ir ļoti mazas krūtis, ļoooti reti der A izmērs, liela laime, ja varu sev atrast apakšveļu.
Bet es teiktu, ka runa nav tikai par patikšanu vīriešiem, bet gan par vizuālo izskatu kopumā. Ir vienkārši grūti tādā ziņā, ka reti kad apģērbs mugurā izskatās sievišķīgi pievilcīgi, piemēram kleitas.. nerunāju par dziļu dekoltē, bet krūtis tomēr bieži vien tajā apģērbā ir “jāieleik!”, tādēļ krūšu daļa bieži vien ir pa lielu. Pat ja iemīl sevi tādu, tas tāda tipa problēmas nesamazina un besis gribot negribot uznāk. Vismaz man gribas kaut mazu izmēru, bet tomēr izmēru, lai kaut ar puš ap varētu kleitu nopirkt :D krūšu daļa bieži vien ir par mazu un izskatos kā sīks skuķis pubertātes vecumā. Tāpat ir ar topiem, bieži vien pa lielu tieši krūšu daļā. Var jau vilkt polsterētu krūšturi, bet mana pieredze rāda, ka tas ir ļoti redzams bieži vien un izskatās stulbi. Un tā tālāk.
Bet ko var darīt? Dzīvot kā ir vai arī gulties uz galda. Man gan nav 20 vairs, tādēļ tādu iespēju neizslēdzu. Tuvojos jau 30 gadu vecumam, vēlme pēc sievišķīgām krūtīm nav mazinājusies un diez vai mazināsies :)