Nenormāli mazas krūtis

Reitings 68
Reģ: 21.05.2018
Ko jūs ieteiktu darīt 20 gadīgai meitenei, kurai pat nav A izmērs? Vai 10 gadus krāt implantiem, vai gaidīt, kad kādreiz grūtniecība kaut nedaudz palielinās krūtis?
Apmēram šādi man izskatās (tikai neesmu tik kalsna, bet vnk slaida)

Pie tam galiņi ir ievilkti un bez krūštura pēc lieluma un formas krūtis ir kā zemenes:-(. Man ir ļoti lieli kompleksi, tuvības laikā ļoti neērti jūtos. Par to arī esmu runājusi ar draugu un nekad viņš nav izteicis nekādus baigos mierinājumus, zinu tikai, ka viņam patīk visu krūti iesūkt mutē (atvainojos par stulbībām:-D), vienīgais ko viņš tik man saka -" vismaz vēlāk nenoslīdēs pār nabu".
Bet ko darīt TAGAD? Zinu, ka draugam iepriekšējās sievietes ir bijušas ar lielām un pat anormāli lielām krūtīm, bet kā lai tgd es jūtos, ka man vsp tādu nav.:-/
06.06.2018 21:30 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ja nu ir tie milzu kompleksi, atliec naudiņu, cik vari mēnesī, nospraud teiksim - 3 gadus, ja pa to laiku nebūs radies nekas klāt,

Manuprāt, ļoti labs plāns :-).
07.06.2018 10:33 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Manuprāt, tās kas šausminās,ka te iesaka palielināt krūtis, nezin kā ir kad ir mazas krūtis, nevar izcelt dekoltē,jo pašam ir normāla izmēra un nav pa ko kompleksot. Un nav jau no kā te meitene minēja no zemeņu izmēra un D vai E izmēru jāpalielina. Izmēru plastikas ķirurgs piemeklēs.
07.06.2018 11:15 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Plastiskā operācija ar nav nemaz tāds bubulis un kaut kas crazy kā te daža pasniedz. Nav jau jātaisa kaut kādi mega izmēri, labs ķirurgs arī uztaisīs tā ka izskatās pat dabīgi +/-.

Šķiet, ne jau par iespējamo iegūstamo izmēru brīdināja, bet par to, ka tā ir nopietna operācija vispārējā narkozē un kā jau operācijai tai var būt komplikācijas. Manuprāt, plāns nogaidīt, pie reizes pakrājot naudu ir tīri labs.
07.06.2018 11:23 |

Reitings 56
Reģ: 29.05.2018
vai gaidīt, kad kādreiz grūtniecība kaut nedaudz palielinās krūtis?

Uz to jau gan nevajadzētu sacerēties. Man arī ir mazas, lielākas gan kā bildē, bet nekas īpašs. Grūtniecības laikā palika daudz lielākas, ļoti smukas, bet pēc barošanas ir tās pašas mazās un vēl bez satura, iepriekš vismaz bija mazas, bet tvirtas.
Šķiet, ka neviena pat nepieļauj domu, ka var sevi iemīlēt, ja tev ir a izmērs, nemaz nerunājot, ka vīrietis varētu iemīlēt, jo vispirms taču iemīl krūtis un tikai tad cilvēku

+++
07.06.2018 11:24 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Man jau liekàs tikai normali, ka meitenei 20 gados ir kompleksi, un šādā vecumā kādu sūtīt uz plastisko ir tiešām crazy.. Pirmkārt, krūtis var vēl nedaudz izaugt, otrkārt,kā jau Viedā Minka ieteica, pastāv hormoni( man arī palielinājas par izmēru krūtis) un tas bubulis par to kaitīgumu ir stipri pārspīlēts, treškārt pēc laika pati sevi vari iemīlēt tādu, kāda esi. Man labākajai draudzenei vispār nav krūšu un neko, laimīga un viņai pa lielam pofig, nekad nav arī traucējis veidot attiecības ar vīriešiem.

+
Ar plastisko operāciju domāšanu turklāt neizmainīt. Ja būs lemts, pametīs ar visām c izmēra kaut vai un tad atkal domās, kur nu viņā bija vaina, kas viņai nav tā, kas citām ir. Pilnīgi pieeja no otra gala. 20 gados, jēziņ, komplekso, jo ieraudzījusi puiša bijušās, nu liela muiža, pāries. Iemīlēt sevi tiešām ir ieteikums, bet protams, ka tas nenotiek vienā dienā! Un vēl pēc apraksta vienkārši izspiest, ka tad jau nav attīstījušās? Jūs ko, aptaustījāt ar savu doktora grādu medicīnā? To risina pie ginekologa tādā gadījumā, ne jau operācijas zālē. Mati ceļas stāvus.
07.06.2018 12:12 |

Reitings 8847
bet par to, ka tā ir nopietna operācija vispārējā narkozē un kā jau operācijai tai var būt komplikācijas

+
Šķiet, ka neviena pat nepieļauj domu, ka var sevi iemīlēt, ja tev ir a izmērs, nemaz nerunājot, ka vīrietis varētu iemīlēt, jo vispirms taču iemīl krūtis un tikai tad cilvēku

Turklāt draugs jau sen pieņēmis viņu ar visām krūtīm, pat šķiet, ka viņam tieši patīk, bet meitenei galvā visa problēma, kas, manuprāt, tik viegli nepazudīs, jo ir daudz aspektu, kuros var sevi salīdzināt ar citiem u. c. Nebeidzama opera.
07.06.2018 12:15 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Mani atkal pārsteidz, ka, lai iemīlētu un pieņemtu sevi, sievietes ir gatavas gulties zem skalpeļa, likt sevī svešķermeņus, iet cauri sāpēm, riskēt ar veselību. Manuprāt, tas nav ceļš uz sevis pieņemšanu un iemīlēšanu.
.
Autore var darīt kā grib, bet mana pieredze rāda, ka domas un prioritātes mainās, 25+ vecumā mazas krūtis nav pasaules gals. Dzīvē ir daudz svarīgākas lietas kā “perfekta izmēra” krūtis.
07.06.2018 12:21 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Man arī ir ļoti mazas krūtis, ļoooti reti der A izmērs, liela laime, ja varu sev atrast apakšveļu.
Bet es teiktu, ka runa nav tikai par patikšanu vīriešiem, bet gan par vizuālo izskatu kopumā. Ir vienkārši grūti tādā ziņā, ka reti kad apģērbs mugurā izskatās sievišķīgi pievilcīgi, piemēram kleitas.. nerunāju par dziļu dekoltē, bet krūtis tomēr bieži vien tajā apģērbā ir “jāieleik!”, tādēļ krūšu daļa bieži vien ir pa lielu. Pat ja iemīl sevi tādu, tas tāda tipa problēmas nesamazina un besis gribot negribot uznāk. Vismaz man gribas kaut mazu izmēru, bet tomēr izmēru, lai kaut ar puš ap varētu kleitu nopirkt :D krūšu daļa bieži vien ir par mazu un izskatos kā sīks skuķis pubertātes vecumā. Tāpat ir ar topiem, bieži vien pa lielu tieši krūšu daļā. Var jau vilkt polsterētu krūšturi, bet mana pieredze rāda, ka tas ir ļoti redzams bieži vien un izskatās stulbi. Un tā tālāk.
Bet ko var darīt? Dzīvot kā ir vai arī gulties uz galda. Man gan nav 20 vairs, tādēļ tādu iespēju neizslēdzu. Tuvojos jau 30 gadu vecumam, vēlme pēc sievišķīgām krūtīm nav mazinājusies un diez vai mazināsies :)
07.06.2018 12:44 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Mani atkal pārsteidz, ka, lai iemīlētu un pieņemtu sevi, sievietes ir gatavas gulties zem skalpeļa, likt sevī svešķermeņus, iet cauri sāpēm, riskēt ar veselību. Manuprāt, tas nav ceļš uz sevis pieņemšanu un iemīlēšanu.

Pārspīlēti. Un kāpēc vienmēr vēlmi pēc krūtīm asociē ar sevis nemīlēšanu un nepieņemšanu?
Man arī ir mazas krūtis, bet par to nekompleksoju un vakaros spilvenā neraudu, tāpat sevi mīlu un arī peldkostīmu nav kauns vilkt :D
Bet tāpat Gribu lielākas viņas! Un pēc kāda laika, kad būs brīvāki līdzekļi, gan jau arī dabūšu ko gribu.
Kāpēc ir uzskats ka VISSS sevī (ārējā izskatā) ir jāpieņem un neko nevajag mainīt? Tad jau nelieto arī nekādu kosmētiku un nebojā savu dabīgo ādas "skaistumu" :)
07.06.2018 13:16 |

Reitings 1164
Un kāpēc vienmēr vēlmi pēc krūtīm asociē ar sevis nemīlēšanu un nepieņemšanu?

Par kādu sevis pieņemšanu ir runa, ja sieviete ir gatava gulties zem skalpeļa, lai izmainītu savu “defektu”? Cita lieta, ja tā ir reāla nepieciešamība.
.
Kāpēc ir uzskats ka VISSS sevī (ārējā izskatā) ir jāpieņem un neko nevajag mainīt? Tad jau nelieto arī nekādu kosmētiku un nebojā savu dabīgo ādas "skaistumu"

Kosmētiku ar ķirurģisku iejaukšanos nesalīdzināt, bet tas tā :-P
Manā komentārā bija uzsvars uz manuprāt, ja tevi krūšu operācija liek sevi iemīlēt vairāk, uz priekšu, tā nav mana darīšana.
07.06.2018 14:01 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Kas vaina mazaam krutim? Tiesi var vilkt apspiletas maikas. Ir loti daudz skaistu sieviesu ar mazaam krutim taa pati keira naitlija un nedomaaju ka taapec vina butu neglitaaka vai mazaak seksiga un vispaar galvenais ir kaads ir cilveks nevis krusu izmeers.
07.06.2018 14:08 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nez kādi ir tie kritēriji, lai noteiktu, kas ir "reāla nepieciešamība" estētiski kaut ko sevī mainīt. Es teiktu, ka to nosaka pats ķermeņa īpašnieks.
07.06.2018 14:11 |

Reitings 1164
Donata, piemēram, pēkšņi uzradusies dzimumzīmīte, kas strauji palielinās vai arī cilvēks nevar normāli paelpot deguna starpsienas dēļ. Variantu daudz, bet, protams, katrs dara, ko vien vēlas, izteicu savu viedokli un padalījos savā pieredzē, varbut tas autorei atļaus pieiet viņas idejai no dažādiem skatu punktiem.
07.06.2018 14:18 |

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Man ir bijuši krūšu palielināšana, agrāk bija defekts krūtīm - diezgan mazas un nošļukušas, tāpēc ja ir kādi jautājumi par operāciju vari droši uzdot. Arī pusaudžu gados kad sev riebos un visi teica, ka iemīlēsi sevi tāpat, nu es jau toreiz zināju ka tā nebūs jo tas bija vizuāls defekts nevis manas iedomas. Tagad jūtos brīvi, nav problēmu, par krūtīm vairs nedomāju un citu krūtis man neskauž :-) operācija bija tāds čiks un viss, nav nekāda sajūta ka būtu zem briesmīgā skalpeļa nogūlusies un tādējādi iznīcinājusi mīlestību pret sevi :-D:-D
07.06.2018 14:25 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man laba paziņa ielika implantus pavasarī , samaksāja 2k , nedomāju ,ka tā ir summa kura būtu jākrāj 10 gadus. Atkopšanās nav trakāka kā pēc ķeizara .... Skats perfekts... Redzu tikai plusus....
07.06.2018 15:00 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Bet priekš kam krūšturis , ja tur nav ko likt , vot šito es nekad nesapratīšu ....
07.06.2018 15:02 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Kosmētiku ar ķirurģisku iejaukšanos nesalīdzināt, bet tas tā

Bet kam tad tev viņa vajdzīga. Iemīli sevi bez kosmētikas, dabīgu :D
Tad neej arī uz solāriju, nelieto paštonējošos un nedod dievs nesauļojies vasarā, ādas vēža slimnieki Latvijā ir katastrofāli augstā līmenī. Lielāka iespēja ka dabūsi ādas vēzi sauļojoties, nekā tev būs kādas komplikācijas krūšu operācijas dēļ.
Varbūt stulbs salīdzinājums, bet nu ikdienā ir ļoti daudz lietu kas tavu veselību ietekmēs ilgtermiņā, operācija ir ātra un atkopšanās nav mēnešiem gara uz gultas guļot mocoties sāpēs.
07.06.2018 15:23 |

Reitings 1164
Peekaboo, Tev laikam ļoti svarīgi mani pārliecināt PAR silikonu krūšu ielikšanu :-D 8-)
07.06.2018 15:49 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Ir tomēr liela atšķirība starp sievieti, kura ar savu izskatu ir mierā un lieto kosmētiku, jo tādējādi izskatās (vēl) labāk, un sievieti, kura, kā Sadie raksta komentāros, visu mūžu ir nelaimīga un nespēj sevi pieņemt - viņai operācija ir vienīgais risinājums. Dažos gadījumos tas ir pilnīgi saprotams, piemēram, kad runa ir par deformācijām. Tās nav nemaz tik retas kā varētu domāt. Bet ja runa ir vienkārši par mazām krūtīm, kas sievieti dienu no dienas dzen nenormālos kompleksos, tad tiešām jājautā - kādēļ? Kas krūtīs ir tik īpašs, ka bez tām nevar normāli dzīvot?
07.06.2018 16:18 |

Reitings 8847
Ņemot vērā, ka autorei psiholoģiskas problēmas un gadu grib dzīvot mājās, lai draugs uztur, kurš pašlaik dzīvo sazin cik tur kilometrus tālu, tad nu nav problēma krūtīs.
Kosmētika ir kaut kas nesalīdzināms, tāpat to var nelikt vai nelikt daudz, nekādu problēmu.
07.06.2018 16:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits