Ātrākai matu augšanai

Reitings 37
Reģ: 02.09.2016
Šajā diskusijā lūdzu padalīties ar metodēm, kuras palīdz iespējami ātrāk ataudzēt kvalitatīvus matus, kas, iespējams, šobrīd ir aktuāls jautājums vairākiem cilvēkiem forumā. Zināms, ka mēnesī izaug aptuveni 1 cm vai 1,5 cm, kas skaitās diezgan ātri, tomēr gadā ieguvums ir niecīgs - 12 vai mazliet vairāk cm. Tomēr ar dažādām metodēm šo nogurdinošo procesu iespējams paātrināt. Skatījos youtube, ka palīdz noliektas galvas masāža 7 dienas mēnesī, kā arī eļļas, kuras savukārt nevēlos daudz lietot, jo tad biežāk jāmazgā un jāveido mati. Padalamies pieredzē.
02.06.2018 22:50 |

Reitings 37
Reģ: 02.09.2016
Tātad kādam ir izdevies pēc rauga tabletēm, speciāliem vitamīniem vai šampūniem/ maskām redzami paātrināt matu augšanu?
10.06.2018 01:22 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Neteikšu, ka ar matiem ir lielas problēmas, bet tāpat lietoju Drogas nopērkamās eļļiņas, kuras lietoju 1x nedēļā uzsildītas. Un nesen iherbā nopirku vitamīnus matiem, nagiem un ādai
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Bounty-Optimal-Solutions-Extra-Strength-Hair-Skin-Nails-150-Rapid-Release-Liquid-Softgels/59921
redzēs kā būs ;-) pirmo reizi iegādājos. Bet lietoju tikai 2 kapsulas dienā, kas nozīmē, ka pietiks nedaudz vairāk kā 2 mēnešiem (kopā 150 kapsulas iepakojumā). Patīk ka pēc viņām nav pēcgaršas un nenāk atraugas kā no zivju eļļas :-D atsauksmes dažādas, var izlasīt.
10.06.2018 13:30 |

Reitings 247
Reģ: 10.07.2015
Ja runa ir par matu galiem un matu garumu, tad, lai cik ļoti negribētos, ir jāšķiras ir no visiem atlūzušajiem, lai tie mati augtu labi. Un nav jēgas no gariem matiem, ja tie izskatās neveselīgi. Es pavisam nesen uzzināju par matu pulēšanu - es šobrīd necenšos ataudzēt garus matus, bet pulēšana kā izrādās ir forša metode kā atbrīvoties no visiem sašķeltajiem galiem visā matu apjomā, nezaudējot garumu.
Es te nedaudz vairāk rindiņas par to uzrakstīju blogā
http://www.artasplace.com/2018/06/matu-pulesana-ka-saglabat-veseligus-matu-galus-nezaudejot-matu-garumu.html
13.06.2018 21:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits