Klubi

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Labvakar!
Vai un kādos klubos Jums ir izdevies iepazīties ar dauz maz normāliem vīriešiem? :D
31.05.2018 23:13 |

Reitings 48
Reģ: 21.04.2018
https://www.youtube.com/user/AngryPicnic
Mani izbrīna, ka meitenes, redzot čaļa attiecības, tik un tā iedod savu nr. wtf? Man tādu nevajadzētu. Tas tā normāli?
02.06.2018 01:58 |

Reitings 169
Reģ: 23.02.2018
Mani izbrīna, ka meitenes, redzot čaļa attiecības, tik un tā iedod savu nr.

Kas tur ko brīnīties - ir taču daudz tādu, kuras, zinot, ka vīrietis ir aizņemts - par katrām varēm sitas viņam klāt. :-/ Šeit vienkārši uzskatāmi parādīts, ka meitenes rēķinās tikai ar savu labsajūtu.
02.06.2018 07:46 |

Reitings 169
Nu, ne jau tāds head shot, bet pēc būtības jā. Esmu jau tā darījis, jautājis, tikai korekti un nekādu problēmu nekad nav bijis, gan numurs ir devuši, gan atšuvuši

Man vēlme iepazīties šādā veidā liekas mazliet atbaidoša - jo uzreiz liekas, ka tas čalis noteikti to prasa visām pēc kārtas un ir tik izmisis, ka jau ir nonācis vienkārši līdz lakoniskai pamatfrāzei: "brīva?/dosi numuru?". Bet tāda sajūta ir mana subjektīvā - pati noraidu šādus iepazīšanās mēģinājumus, galīgi nav man, bet mazliet jau ticu, ka šādā veidā var arī izveidoties kas labs, jo - u never know.
02.06.2018 08:01 |

Reitings 3
Reģ: 29.05.2018
Tinder....zinu izklausās banāli, bet divi man ļoti labi pazīstami cilvēki tur iepazinās un pat apprecējās. Viens puisis iestūrēja laulības ostā rudenī, bet otrs tikko pavasarī(l)
Kā arī mana labākā draudzene 2gadus meklēja sev sakarīgu vīrieti, bet te pēkši viņu uzrunāja uz ielas sastapts džentlmenis.....un tagad viņiem abiem lielā LOVE FOREVER(l)
P.S Tā kā var jau izmēģināt daudz ko, lai veicināt iepazīšanos ar jauniem cilvēkiem, taču man liekas, ka ja ir lemts tad ir ;-)
02.06.2018 09:59 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Esmu iepazinusies bāros un klubos, var izveidot nopietnas attiecības. Tikai nevajag ieciklēties uz "vajag iepazīties obligāti", ej un izklaidējies.:-D :-) Katram sava pieredze.
02.06.2018 10:25 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nē nu, ir vai nav vērts meklēt attiecības klubā, tas atkarīgs no tā, kādas vēl konkrētajai personai ir opcijas.
.
Nu labi, Tinder. Tas tagad visiem pieejami. Studijas ir laba vieta, bet tad priekšnoteikums ir būt par studenti. Koris, deju kursi utml. ir laba lieta, ja interesē. Uz ielas, nu... Pašai iet klāt? Darbā ir cerīgi, bet tad darbs bieži jāmaina. Draugu tusiņos, bet tad vajag draugus, kas uz tusiņiem velk citus, iepriekš nepazītus draugus (citādāk sanāk kā tīņu seriālā, visi ar visiem).
02.06.2018 10:39 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Viegli pasmīnu par cosmo 'izvēlīgajiem', bet 'normālajiem' stiprā dzimuma pārstāvjiem, no kuriem - regulāri - skan izcili 'garīgas' frāzes XD
Teorētiski jau iepazīties tiešām var visur. Tomēr, savus kontaktus neesmu devusi nevienam, kurš vaicājis uz ielas, veikalos, sab. transportā u.t.t. Kādēļ? Lai tērētu savu laiku randiņam nepieciešams stabilāks common ground. Nav intereses romantiskos nolūkos tikties ar cilvēkiem, kas - piemēram - ir ar ārkārtīgi stingru reliģisko pārliecību, ekstrēmiem uzskatiem, izcili tizlu mūzikas gaumi u.t.t. Protams, var gadīties izņēmumi un cilvēkiem labi saskan arī pie iepazīšanās, kur nekas vairāk par otra vizuālo tēlu un tā atstātā iespaida nav bijis par iemeslu komunikācijas uzsākšanai.
Lai mani dabūtu uz randiņu, vajag ko vairāk. Piebildīšu arī to, ka sakarīgu partneri atrast nav bijusi problēma nekad XD
02.06.2018 10:44 |

Reitings 17280
Piebildīšu arī to, ka sakarīgu partneri atrast nav bijusi problēma nekad

Nu forši, bet ne visiem tā ir. Man gan ir bijušas problēmas atrast sakarīgu partneri, kuru man gribētos par savu partneri. Foršu vīriešu patiešām netrūkst, bet nu...
02.06.2018 11:12 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Viegli pasmīnu par cosmo 'izvēlīgajiem', bet 'normālajiem' stiprā dzimuma pārstāvjiem, no kuriem - regulāri - skan izcili 'garīgas' frāzes XD
Tas bija kā jāsaprot? :-O:-)
02.06.2018 15:20 |

Reitings 17280
Jāsaprot tā, ka meitenes ir iedvesmotas un jau plāno aizbraukt uz suņu patversmi izvest pastaigā kādu suņuku, cerībā, ka arī viņām ar noklīdušu suni būs labāka garīgā saskaņa, nekā ar vīrieti.
.
Labu darbiņu tu esi izdarījis, gan jau šitā pāris patversmes mopši tiks pie jaunām mājām.
02.06.2018 16:56 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Mani izbrīna, ka meitenes, redzot čaļa attiecības, tik un tā iedod savu nr
un kapec ne? Ja nav precets, tatad vars risket un varbit kas iznaks, pat apprecesies. Zinami tadi gadijumi.
Šeit vienkārši uzskatāmi parādīts, ka meitenes rēķinās tikai ar savu labsajūtu.
u kapec viai jadoma par svesas sievietes labsajutu? Logiski ka jadoma primari par sevi.
Un vel, ja reali feinas attieciba s nenems calise svesu numuru, ne kada cita vares nocelt.
neviens nevienam nepieder un nepiederēja No tā
varbut so der atcereties. Domaju virietis ar drikst izveleties ko grib, nav vins vergs uz muzu kadai..
02.06.2018 17:24 |

Reitings 169
Un vel, ja reali feinas attieciba s nenems calise svesu numuru, ne kada cita vares nocelt.

Aizdomājoties sapratu, ka jā - ir ir šim taisnība. ;-) Viena pagale jau nedeg. Cik ētiski tas ir kādam aizņemtam plīties virsū, ir katras pašas izvēle, bet jādzīvo jau ir tā, lai pašai būtu labi. :-) Jo nekad nevar zināt, kā viss izvērtīsies - varbūt tas aizņemtais vairs īsti nemaz nav aizņemts. Tīri pati savu pieredzi un viedokli izklāstu, jo es pret aizņemtajiem izturos rezervēti, bet tie ir tikai mani čiv-čiv galvā :D ;)
02.06.2018 17:41 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Cik ētiski tas ir kādam aizņemtam plīties virsū, ir katras pašas izv
kamer nav precets, pilnigi mierigi. Par savu vienigo dzivi jadoma. Un ja VAR nocelt, tatad jo atrak jo labak.Gajejus tapat ka mirejus nevar noturet. U jo atrak izjuks jo labak visiem.
02.06.2018 17:45 |

Reitings 169
kamer nav precets, pilnigi mierigi. Par savu vienigo dzivi jadoma. Un ja VAR nocelt, tatad jo atrak jo labak.Gajejus tapat ka mirejus nevar noturet. U jo atrak izjuks jo labak visiem.

+++ Bingo!
02.06.2018 17:48 |

Reitings 169
Kaut gan - ja meitene iejaucas esošās attiecībās, čalis saprot, ka ir jauna ēra sākusies un šī jaunā ir super, pamet esošo un uzsāk jaunas attiecības. No otras puses - tas liekas tik nenoturīgi - vīrietis pavelkas uz impulsiem, tūlīt nākamā sāks medīšanu (vīriešu arods jau pārņemts) - un viņš atkal diebs tālāk :D No rokām uz rokām. Bet tāda jau tā dzīve ir.. Galvenais, lai tieši pašlaik ir labi - neviens nevar paredzēt nākotni.
02.06.2018 17:51 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Vienreiz Alā iepazinos. Pēc pāris randiņiem izrādījās, ka viņam ir ilglaicīga draudzene. Paldies, pasūtīju.
Ar savu vīru iepazinos Tinderī. (l)
02.06.2018 19:25 |

Reitings 17280
Vienreiz Alā iepazinos. Pēc pāris randiņiem izrādījās, ka viņam ir ilglaicīga draudzene. Paldies, pasūtīju.
Ar savu vīru iepazinos Tinderī.

Tinderī gan nevienam nav draudzene.
02.06.2018 21:30 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Par to 'celšanu' - ja jau ir tāda tendence, tad ir. Tikpat labi nocels man, vai - ja mani pašu kāds cits aiz' un sa' - vilinājis - tāpat aizlaistos pie nākamā. Kkā tomēr šķiet, ka brīvā statusā izveidotām attiecībām lielāks potenciāls uz daudzināto forever&ever... Atvērtas attiecības ir atvērtas, ja tām piekrīt abi, un tas jau ir cits stāsts :D Pretējā gadījumā kā tur bija ar to savas laimes celšanu uz otra nelaimes ..
Nedaudz naivas pārdomas.
02.06.2018 22:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits