Klubi

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Labvakar!
Vai un kādos klubos Jums ir izdevies iepazīties ar dauz maz normāliem vīriešiem? :D
31.05.2018 23:13 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Agrāk mēdzu iepazīties ar vīriešiem klubos un daudzus esmu iepazinusi... Hmm, ko lai saka- protams, uz turieni iet dažādi, gan ļoti forši, gan ne tik. Bet klubs tiešām nav īstā vieta iepazīties, lielākā daļa uz turieni jau dodas kondīcijā, līdz ar to sarunas nav īpaši jēdzīgas, par cilvēku neko daudz spriest nevar, tad vēl vienmēr blakus kkādi draugi, kam tad vajag iet uz citurieni, tad garlaicīgi, tad vsp kādam sūdīgi paliek, tad vēl kkas... :D Nu grūti klubā :D Lai gan jā, zinu un esmu satikusi tiešām foršus vīriešus, kas tur iet, bet nedomāju, ka tur ar viņiem ir jēga iepazīties :D
01.06.2018 10:21 |

Reitings 382
Reģ: 29.05.2017
Klubs nav laba vieta, kur iepazīties kaut kam nopietnam. Vienam nakts sakaram - jā.
Rockafē - tur vairāk ārzemnieki koļī, Alā vēl sakarīgus latviešus var satikt. padejot, parunāt pat.
Neesmu uz nakti piekritusi, bet kompāniju foršu vienkārši vakaram ir sanācis atrast.
01.06.2018 10:22 |

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Es savējo atradu klubā. Viņš gan tonakt bija šoferis un iespējams vienīgais skaidrais vīrietis tovakar. :-D Mana māsa savu draugu arī atrada klubā.
01.06.2018 11:22 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Ok, tad varbūt iesakiet normālus veidus kā iepazīties, lai nebūtu tagad piecus gadus uz Vērmanes dārza stūra vai veikalā pie dārzeņu stendiem jāstāv. :D
01.06.2018 11:47 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Ar normāliem vīriešiem var iepazīties arī šajā forumā, tikai viņi ir tikpat izvēlīgi kā dāmas no iepazīšanās portāliem. :) Šī iemesla dēļ arī citur iepazīšanās ir apgrūtināta. Un iepazīstoties vienam otru vēlams arī redzēt, citādi jau vīrietim labāk iepazīties ar vīrieti vai noklīdušu suni. Vismaz tad būs kāda garīga tuvība. :)
01.06.2018 11:52 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
nepagāja ne 3min ka kaut kāds dīvainis bija klāt ar visādiem wtf piedāvājumiem un uz maniem centieniem atšūt vispār nereaģēja, palika jau neomulīgi

Man tāda pati pieredze, tikai tā iepazīšanās notika gaišā dienas laikā. :D Čalis piestāja klāt ar auto, gribēja iepazīties, nelikās mierā pat tad, kad pateicu, ka esmu aizņemta un iepazīšanās nav aktuāla. Bija klusa svētdienas diena un uz ielas neviena cilvēka. Visu ceļu, kamēr gāju prom pa ielu, viņš lēēēnām brauca līdzās ar auto un stāstīja kā viņu atrast feisbukā, kāda viņam esot tur bilde, ka varam aizbraukt kaut kur iedzert, bet, ja ne, tad varot mani aizvest uz mājām utt.. Tiku no viņa vaļā, ieejot un pazūdot lielveikalā, jo bija neomulīgi turpināt ceļu uz mājām un tādā veidā parādīt kur dzīvoju. :D
01.06.2018 18:28 |

Reitings 302
Reģ: 12.02.2016
Man patīk Skudrulāča pārdomas par vīriešu garīgo tuvību:-).
01.06.2018 18:44 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Ok, tad varbūt iesakiet normālus veidus kā iepazīties, lai nebūtu tagad piecus gadus uz Vērmanes dārza stūra vai veikalā pie dārzeņu stendiem jāstāv.

Varbūt nevajag nemaz tik izmisīgi meklēt.
01.06.2018 18:49 |

Reitings 304
Reģ: 09.01.2018
Normāls vīrietis ir pārāk plašs jēdziens. Es personīgi klubā varētu iepazīties ar daudz normāliem vīriešiem, bet visticamāk neviens nebūtu man piemērots, jo es izvēlos citus brīvā laika pavadīšanas veidus nekā iešanu uz klubu, un gribētu sev partneri ar līdzīgām interesēm.
01.06.2018 18:55 |

Reitings 1180
Reģ: 03.06.2017
Man nesanāca,bet vīram gan sanāca:-DTas nabaga čalis gan bija sarugtināts,ka man vīrs jau ir aizņemts:-D:-D
01.06.2018 19:09 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
kārtējā klasika - es zinu, tātad nevar.
var.visādi var. pāķos nez cik sadejojas zaļumballēs (atļaušos ierindot to pāķu 'klubos') vai vietējās disenēs.
ja klubs ir kaut kādas ievirzes, alternatīvās mūzikas, tad vismaz samērā droši, ka otra persona ir vismaz ar tādu pašu mūzikas gaumi un mazāk vai vairāk uzskatu ievirzienā. protams, kaut kādā divstāvu kolbasņikā būs pārāk dažādi cilvēki.
01.06.2018 19:21 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
un uz klubiem es eju uz koncertiem, nevis pakratīt miesas (ex-naba, depo un vēl pāris netaisa/īja apdolbīto disenes).
01.06.2018 19:35 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Maniaki vai nē, bet pa lielam tā ir šaušana uz dullo. Pasākumos vai caur draugiem tu vismaz kaut ko vari uzzināt par otru svešinieku, bet uz ielas tas ir no sērijas "man patīk, iešu un prasīšu numuru". Nu neliekas tas kaut kā normāli.

Nav nekādu problēmu, pienākt klāt pie meitenes, mazliet parunāt, saprast ka viņa der vai neder tālākai komunikācijai. Ja der, tad paņemt telefonu, satikties un aiziet piemēram uz kafejnīcu, parunāt, ja der, tad OK, ja nē, tad nē.
Lielveikals vispār ir no comments, pieiet klāt pie sievietes: "o, hehe, jūs arī šos tomātus ēdat, varbūt ēdīsim kopā? " Tas, ka varbūt viņai jau sen kā ģimene, draugs vai vienkārši neko negrib, protams, pie kājas...

Nevajag tur nekādus tekstus par tomātiem, var vienkārši pajautāt vai meitene ir brīva, ja nē tad nē, ja ir un piekrīt kādu dienu saskrieties, tad var paņemt telefona numuru. Tas tiešām ir ļoti vienkārši.
Ar normāliem vīriešiem var iepazīties arī šajā forumā, tikai viņi ir tikpat izvēlīgi kā dāmas no iepazīšanās portāliem.

Ou jeee, šis ir trāpījums "desmitniekā". 8-)
02.06.2018 00:02 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Nevajag tur nekādus tekstus par tomātiem, var vienkārši pajautāt vai meitene ir brīva, ja nē tad nē, ja ir un piekrīt kādu dienu saskrieties, tad var paņemt telefona numuru. Tas tiešām ir ļoti vienkārši.

Tu tā arī dari, ieraugi kādu, kas patīk un ej klāt, sakot: "Gribētu uzzināt, vai Jūs esat brīva jaunkundze un ja tā, tad varbūt iedosiet savu numuriņu?"
02.06.2018 00:10 |

Reitings 169
Reģ: 23.02.2018
Normāls vīrietis ir pārāk plašs jēdziens. Es personīgi klubā varētu iepazīties ar daudz normāliem vīriešiem, bet visticamāk neviens nebūtu man piemērots, jo es izvēlos citus brīvā laika pavadīšanas veidus nekā iešanu uz klubu, un gribētu sev partneri ar līdzīgām interesēm.

+++++++
02.06.2018 00:21 |

Reitings 169
Reģ: 23.02.2018

Ar šitādu pieeju tiešām - forever alone :D Atvainojos, ja kļūdos un sieva jau ir blakus.
02.06.2018 00:23 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Tu tā arī dari, ieraugi kādu, kas patīk un ej klāt, sakot: "Gribētu uzzināt, vai Jūs esat brīva jaunkundze un ja tā, tad varbūt iedosiet savu numuriņu?"

Ar šitādu pieeju tiešām - forever alone

Nu, ne jau tāds head shot, bet pēc būtības jā. Esmu jau tā darījis, jautājis, tikai korekti un nekādu problēmu nekad nav bijis, gan numurs ir devuši, gan atšuvuši. ;-)
02.06.2018 00:41 |

Reitings 22
Reģ: 23.04.2012
Ar savu mīloto iepazināmies bārā,abi bijām līdzi draugiem,jo savādāk nemaz nebūtu gājuši vairs arī neesam bijuši (l)
tas pats
02.06.2018 00:58 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Visur var atrast sakarīgus cilvēkus. Vnk jāspēj atšķirt vai vīrietis vēlas vnk variantu- brauc pie manis šonakt un izvālēšu Tevi, meklē katru nedēļas nogali citu, vai arī vēlas, ko vairāk. Tur jau arī iemaldās tādi, kuri aiziet 1-2x gadā nosvinēt savu vai draugu dzimšanas dienas, vai arī vnk tāpatās , ir arī tādi ,kuri iet ar mērķi atrast meiteni un tusē, kamēr atrod un pēc tam iestājas miera periods un ar tādiem var, kaut ko izveidot.
Savu draugu satiku klubā. Viņš gāja uz klubiem ar mērķi satikt sev meiteni. Tagad pa retam aizejam kopā uz kādu klubu.
Uz ielas man nepatīk,ja mēģina iepazīties...Bet visbriesmīgākie ir tie ,kuri brauc garām ar mašīnu un mēģina iepazīties...Ja viņiem nepievērš uzmanību, atsaka, tad paliek agresīvi. 1x pat mani apšļakstīja ar ūdeni.
02.06.2018 01:01 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Nu, nez, tas varbūt strādā, ja vari ar kaut ko paņemt, kā, piemēram, šim džekam https://www.youtube.com/user/AngryPicnic. Visi saka confidence, confidence, bet bez tā visa viņam arī ir labs izskats. Ja kāds average joe tā sāktu darīt, tas tiešām vairāk izskatītos atbaidoši nekā intriģējoši.
Šodien pat redzēju kā viens briļļains dīvainis mēģināja uz ielas ar 2 jaunām meitenēm iepazīties. Ja sākumā man izskatījās pa gabalu, ka viņi ir pazīstami, tad kopš piebrauca taxis un viņas burtiski viņam rokas iecirta durvīs sapratu, ka čalim fail. Var jau teikt, ka mēģināts nav zaudēts, bet, manuprāt, tie, kas tā vienkārši uz ielas iet klāt, vai nu izbauda atraidījumus, vai nav visi mājās.
02.06.2018 01:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits