Pirmdien devos randiņā ar vīrieti, kurš ir par mani 10 gadus vecāks. Pirms randiņa sarakstījāmies divas nedēļas. Satikāmies un es tiešām uzreiz iemīlējos šajā vīrietī :-O
Mēs tiešām labi laiku pavadījām pašā vakarā negribējām braukt mājās , tāpēc gājām atpūsties uz bāru. Mēs pusi dzīvi izrunājām un vēlmes nākotnē, viss mums sakrita. Mēs runājām tā teikt vienā valodā, pats bija ļoti pārsteigts, ka ar mani ir ļoti viegli un, ka viņš vēlas ģimeni, bērnus (es to pašu).
Abi esam ticīgi Dievam, viņš baznīcā lūdzis, lai beidzot satiktu normālu meiteni un 2 dienas pēc tam mēs sākām sarakstīties.
Viņam bija 6 gadus meitene, tad 2 gadus un šobrīd 2 mēnēšus ir viens. Meitenes viņš izvēlas nepareizās un pats nesaprot kāpēc. Teica, ka ātri iemīlās.
Pavadījām nakti kopā pie viņa, viss bija labi, no rīta atkal daudz runājām un viņš visu laiku man bija tā kā pielipis ( mīļoja, skūpstīja)
Teica, ka nejūt šo gadu atšķirību. Runājām par to, ko varētu darīt turpmākajās dienās un vispār par nākotni kā tādu.
Otrdien pusi dienas vēl bijām kopā un viņam bija jābrauc pie draugiem taisīt mašīnas (pati dzirdēju telefona sarunu) Aizveda mani mājās, teica, kad atbrīvosies piezvanīs un NEKĀ. Vispār nav nekādu ziņu devis un nesaprotu kāpēc. Kāpēc teica tādas lietas no rīta un viss bija kārtībā, tagad nekas nenotiek. Es dzīvoju stresā, jo tiešām viņš patīk un es tādu visu dzīvi esmu meklējusi.
Pilnīgi nezinu ko domāt. :'-( Kā jūs rīkotos manā vietā? Jo es saprotu, ka ja nezvana nevēlas ar mani tikties. :'-(