Sapņi par citiem vīriešiem

Reitings 7
Reģ: 30.05.2018
Sveiki visiem! Esmu 'jauniņā' šajā portālā, īsti nezinu, kā te viss notiek, bet griežos pie jums pēc padoma.
Ir sākusies vasaras sezona, gribās jaukus, romantiskus vakarus ar mīļoto un veidot jaunas, labas atmiņas.
Problēma ir sekojoša... Esmu kopā ar savu vīrieti jau gandrīz 4 gadus, citiem varētu likties, ka tas nav daudz, bet man tā ir vesela mūžība jau. :-D Kā jau visās attiecībās, sākumā bija skaisti, rozā brilles, romantika, komplimenti, mīļi skūpsti un sekss, uh kāds bija sekss. Vienmēr esmu bijis tas cilvēks, ka nav ticējis rutīnai. Ja redzu kaut mazākās rutīnas pazīmes vienmēr izvairos no tās ar jaunām idejām un nodarbēm ko kopā padarīt, bet šoreiz ir kaut kas mainījies... Draugs man nav romantiķis, agrāk bija kaut drusciņ, bet tagad vispār nekā, ne komplimentu, ne mīļuma izpausmes, nekā. No rīta pieceļas, dodas uz darbu, vakarā mājās, paēdam vakariņas, es gaidu kaut ko no viņa, bet tā arī nesagaidu ne ko jauku. Brīvdienās arī tas pats, viņš viens ar draugiem kaut kur brauc (man ir konflikts ar vienu no viņa draugiem, tādēļ neņem mani līdzi lai man nav jāstrīdas, jo raksturi mums galīgi atšķirīgi), vai arī pavada visu dienu mājās pie datora vai tv, jo ārā esot pārāk karsti. (t) Esmu lasijusi daudz par attiecību rutīnām, un zinu, ka sievietei pašai vajagot skaidri un gaiši pateikt vīrietim ko viņa vēlās, 'caur puķītēm' vīrietis nesapratīs, nu tad ņemu es drosmi rokās un eju viņam teikt, ka gribās man mīlestību, ka giribu justies mīlēta, dzīrdēt kaut vienu komplimentu no viņa, vai vienalga ko. Viņš kā vienmēr atbild at to ka viņš esot jauks tikai es to nepamanot... tā nav, es pamanu katru izmaiņu mūsu attiecībās.
Vakar devos gulēt diezgan noskumusi, jo kārtējo reizi gājām gulēt pat neapskāvušies un nesamīļojušies, jo ir pārāk KARSTI VIŅAM (e)Sapnī redzeju sevi flirtējot ar citu vīrieti, izgaju cauri 'tauriņiem vēderā' un lieliskam seksam. (Sapnī redzēto vīrieti nepazinu). Pamodos un jutos stulbi, tā it kā būtu viņu krāpusi, bet tad paliku nikna uz viņu par to, ka viņš man liek tā justies, ka nekas cits neatliek kā sapņot par citiem vīriešiem. Pateicu viņam (varbūt tā bija kļūda), ka redzēju sapni par citu, viņš teica, ka pati esot pie tā vainīga, ka sapņoju par citiem, teica, ka uzticoties man un, ka tas bija tikai sapnis, pajautāja vai esmu godīga un atklāta, teicu , ka jā, nekad nekrāptu viņu un viss bija ok. Bet vēl jo projām, nevaru aizmirst to sapni, pareizāk sakot, kā es jutos, mīlēta, novērtēta, īpaša. Esmu ļoti noskumusi, jo mīlu savu draugu no visas sirds, bet es nevaru izjust tās emocijas, tās sajūtas. Ja kādam ir kādi ieteikumi, ko darīt lai viņš man sāktu pievērsties mazliet vairāk un ieklausītos manī vairāk, būšu ļoti pateicīga.
p.s - sekss mums ir labi ja 1x nedēļā, dažreiz 1x 2 nedēļās, tā jau arī pārtop par problēmu, bet to atstāšu citai reizei.
30.05.2018 20:17 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Katrs mīl savādāk. Vai nu pieņem mīlestību tāda, kāda viņa ir vai arī meklē partneri, kas mīlēs tā, kā tev patīk. Ja vins tevi nemīļo, tad to arī nekad nedarīs. Vins savu mīlestību izrāda citā veidā( ja saki, ka zini, ka mīl). Manās attiecības es esmu tā, kas izrāda mīlestību nopērkot zeķes nevis lienot mīļoties, jo, es nezinu, nemāku tādā veidā izrādīt jūtas, savukārt mans vīrietis vienmēr grib bučas. Bet abi mīlam, zinām, ka milam, bet izrādam to dažādos veidos. Vins mani ir akceptējis un zina, ka pēkšņi nepārvērtīšos par jauku un mīļu pelīti, nemāku tāda būt..
Bet par mājas kārtošanu gan nedaudz jāizdresē vīrietis. Nu nevar pieaudzis vīrietis tēlot puiku, kuram priekšā un pakaļā viss jāvāc.:-/
30.05.2018 22:24 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Katrs mīl savādāk. Vai nu pieņem mīlestību tāda, kāda viņa ir vai arī meklē partneri, kas mīlēs tā, kā tev patīk.

+++++++
30.05.2018 22:25 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Tad jūs no 16 gadu vecuma esat kopā? Negribu tevi apbēdināt, bet pirmā mīlestība reti velkas līdz mūža galam, pieaugsiet un gan jau katrs iesiet savu ceļu, spriežot pēc tevis rakstītā visai drīz.
30.05.2018 22:26 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
nav kā filmās tomēr.

Lūk, Tavas problēmas sakne. Tu gribi, lai ir kā filmās, bet Tava reālā dzīve un reālais vīrietis tam neatbilst. Protams, vajag izrunāties, mēģināt pielāgoties un saprast vienam otru. Bet no auna tu neiztaisīsi ziloni. Un līdz ar to Tev jāsaprot vai Tu viņu "pa lielam" vari pieņemt, vai nevari. Es esmu attiecībās teju 10 gadus un ja agrāk man vairāk prasījās mīļumu utt, tad tagad ar vīru esam mainītās lomās. Nu neko, parunājamies, pakašķējamie un mēģinam viens otru pieņemt un pārāk neizbesīt. Problēma, ka nav ko darīt gan nekad neuzrodas :D
30.05.2018 23:47 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
nemazgāti zobi. kad lasu ko tādu, iedomājos protēzi. jo savus zobus tīra.
31.05.2018 00:05 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
nav kā filmās tomēr.

Es ar saku, ka jāpārstāj tās filmas skatīties. Redzi, filmās nekad nav pārlieku karsti, lai saldais pāris visu nakti nogulētu apskāvušies. Roka nenotirpst un mati neizjūk. Visi guļ bērna miegā un mīļotais no rīta vēl Tev atnes kafiju un aspirīnu. Darbā neviens nenogurst, un ja nogurst, tad viņš filmā ir parasti tas pirmais, sliktais bojfrends, kurš savai princesei nesniedz uzmanību, tāpēc t viņa aizskrien meklēt pie superizskatīga miljonāra, kurš viņu vizina jahtā un pelna piķi nestrādājot, pa ceļam visur izliekot svecītes un pērkot princesei peņuārus, kuros kniebties.
20 gadu vecumā un pirmajās long-term attiecībās, arī gribēju puiku no filmām. Neuztaisīju. Izšķīros, tagad man žēl. Nevis par šķiršanos, bet par smadzeņu jāšanu puikam.
ROSEVELT, kamēr Tavējais brīvdienās ar draugiem, ko dari Tu? Un kamēr viņš brīvdienās pa mājām, ko dari Tu? Sēdi un lupī virsū?
31.05.2018 11:06 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Pirmkārt, aizmirst par filmām, jā. Otrkārt, nezinu.. varu ieteikt no savas puses grāmatu, kuru pati pašreiz lasu, uzdāvināja draugs Tur ir par daudz ko, ko vīrieši skaļi nepateiks (būs vienkārši neapmierināti un dusmīgi), bet gribēs, lai sievietes saprastu. :-D Ja ne superpamācība, tad pieredzei, intereses pēc izlasīt nenāktu taču par sliktu! ;-)
31.05.2018 11:57 |

Reitings 2829
http://www.manna.lv/products_images.php?pd=7171 nesanāca bildi ielikt, links tad te..
31.05.2018 11:59 |

Reitings 854
Reģ: 07.03.2015

Ja izfiltrē ārā to, ka šī ir kārtējā pamācība, kur viss darbs pie attiecībām gulstas uz sievieti un reliģiskos aspektus, tad diezgan laba grāmata par dažādām mīlestības izpausmēm. Iepazīsi sevi labāk un vīrieti arī.
Vēl šķiet, ka šīs jums ir pirmās (vienas no pirmajām) attiecībām, līdz ar to puisis varbūt vēl nav sapratis, ka pie attiecībām ir jāstrādā un tās ir jākopj. Abiem. Un jāmeklē kompromisi. Ka nebūs tā, ka viens otru nocopējāt, sagājāt kopā un viss - darbiņš padarīts.
Par to, ko sapņos dari, gan varbūt nestāsti. Vienkārši par to, kas tev pietrūkst attiecībām. Nevajag tavam draugam vizualizēt tavu seksu ar citu vīrieti, pašai taču apgriezta situācija nepatiktu.
31.05.2018 12:39 |

Reitings 2829
Arī Sophie ieteiktā varētu būt noderīga lasāmviela. Mīļās, skatāties kā gribat, bet attiecības ar otru cilvēku atduras pret attiecībām ar Dievu (sauciet par reliğiju vai augstāku spēku vai kā citādi)... Kamēr attiecības ar Dievu netiek koptas, tikmēr ar sevi nevarēsiet būt līdz galam "mierā". Tad līdz ar to arī ar citiem. Vienalga - vīru, radiem vai citiem cilvēkiem jums apkārt... Attiecības kopt savukārt ir darbs, kuru mācās dzīves garumā, ja vien nesanāk lielas nebūšanas vai nav bijis ilgs aptumšojuma laiks, kad likās, ka ir labi, bet te pēkšņi "Ir galīgi garām, viss, viss... Ko es TE daru?"
31.05.2018 13:44 |

Reitings 2829
Man liekas, ka mūsdienās divas nelaimju situācijas ir - vai nu sāk mēğināt attiecības veidot, lai būtu kaut kādas attiecības, kaut tā vietā varētu pilnveidot sevi un cilvēks ar kuru veidot galīgi nav piemērots. Vai nu ir attiecības, kuras kopt, bet cilvēki vai viens no tiem padodas un ... cieš pēc tam visu dzīvi iekšēji. Bet neko jaunu jau es neuzrakstīju.:-) Protams, tas ir mans redzējums... noteikti ir, kas nepiekritīs.
31.05.2018 13:48 |

10 gadi
Reitings 264
Reģ: 29.06.2014
Es ieteiktu izlasīt grāmatas "5 mīlestības valodas" un "Kāpēc vīrieši apprec maitas". Šīs grāmatas varētu pamainīt skatu punktu šīm attiecībām.
31.05.2018 13:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits