Sveiki visiem! Esmu 'jauniņā' šajā portālā, īsti nezinu, kā te viss notiek, bet griežos pie jums pēc padoma.
Ir sākusies vasaras sezona, gribās jaukus, romantiskus vakarus ar mīļoto un veidot jaunas, labas atmiņas.
Problēma ir sekojoša... Esmu kopā ar savu vīrieti jau gandrīz 4 gadus, citiem varētu likties, ka tas nav daudz, bet man tā ir vesela mūžība jau. :-D Kā jau visās attiecībās, sākumā bija skaisti, rozā brilles, romantika, komplimenti, mīļi skūpsti un sekss, uh kāds bija sekss. Vienmēr esmu bijis tas cilvēks, ka nav ticējis rutīnai. Ja redzu kaut mazākās rutīnas pazīmes vienmēr izvairos no tās ar jaunām idejām un nodarbēm ko kopā padarīt, bet šoreiz ir kaut kas mainījies... Draugs man nav romantiķis, agrāk bija kaut drusciņ, bet tagad vispār nekā, ne komplimentu, ne mīļuma izpausmes, nekā. No rīta pieceļas, dodas uz darbu, vakarā mājās, paēdam vakariņas, es gaidu kaut ko no viņa, bet tā arī nesagaidu ne ko jauku. Brīvdienās arī tas pats, viņš viens ar draugiem kaut kur brauc (man ir konflikts ar vienu no viņa draugiem, tādēļ neņem mani līdzi lai man nav jāstrīdas, jo raksturi mums galīgi atšķirīgi), vai arī pavada visu dienu mājās pie datora vai tv, jo ārā esot pārāk karsti. (t) Esmu lasijusi daudz par attiecību rutīnām, un zinu, ka sievietei pašai vajagot skaidri un gaiši pateikt vīrietim ko viņa vēlās, 'caur puķītēm' vīrietis nesapratīs, nu tad ņemu es drosmi rokās un eju viņam teikt, ka gribās man mīlestību, ka giribu justies mīlēta, dzīrdēt kaut vienu komplimentu no viņa, vai vienalga ko. Viņš kā vienmēr atbild at to ka viņš esot jauks tikai es to nepamanot... tā nav, es pamanu katru izmaiņu mūsu attiecībās.
Vakar devos gulēt diezgan noskumusi, jo kārtējo reizi gājām gulēt pat neapskāvušies un nesamīļojušies, jo ir pārāk KARSTI VIŅAM (e)Sapnī redzeju sevi flirtējot ar citu vīrieti, izgaju cauri 'tauriņiem vēderā' un lieliskam seksam. (Sapnī redzēto vīrieti nepazinu). Pamodos un jutos stulbi, tā it kā būtu viņu krāpusi, bet tad paliku nikna uz viņu par to, ka viņš man liek tā justies, ka nekas cits neatliek kā sapņot par citiem vīriešiem. Pateicu viņam (varbūt tā bija kļūda), ka redzēju sapni par citu, viņš teica, ka pati esot pie tā vainīga, ka sapņoju par citiem, teica, ka uzticoties man un, ka tas bija tikai sapnis, pajautāja vai esmu godīga un atklāta, teicu , ka jā, nekad nekrāptu viņu un viss bija ok. Bet vēl jo projām, nevaru aizmirst to sapni, pareizāk sakot, kā es jutos, mīlēta, novērtēta, īpaša. Esmu ļoti noskumusi, jo mīlu savu draugu no visas sirds, bet es nevaru izjust tās emocijas, tās sajūtas. Ja kādam ir kādi ieteikumi, ko darīt lai viņš man sāktu pievērsties mazliet vairāk un ieklausītos manī vairāk, būšu ļoti pateicīga.
p.s - sekss mums ir labi ja 1x nedēļā, dažreiz 1x 2 nedēļās, tā jau arī pārtop par problēmu, bet to atstāšu citai reizei.