Fiestar Nevar gluži apgalvot, ka visi skrien pakaļ trendiem. Trendi ietekmē veikalu piedāvājumu un attiecīgi, cilvēkiem jāizvēlas no tā, kas pieejams veikalu plauktos.
Ir, protams, kas skrien pakaļ trendiem, bet ir cilvēki, kas pilnībā iepērkas second hand veikalos un izskatās pilnīgi savādāk nekā tas, ko attēlo Vogue vai tas pats Cosmo.
Vispār... Trendi mūsdienās ir tik daudz un tik bieži mainās, ka dažreiz vispār grūti tiem izsekot līdzi.
Es tiešām pērku to, kas man pašai patīk. Bikses ar platiem galiem NEKAD nav patikušas un es lūdzos, lai viņas nekad vairs nebūtu tik ļoti modē, kā agrāk. Tāpat, bikses ar zemām jostas vietām. :-D Un nenosodu sevi, ja iepatīkas arī kas trendīgs.
Ne visi trendi tev vēl piestāvēs. Vari nopirkt viskrutāko apģērbu veikalā un tas tev izskatīsies briesmīgi, ja piegriezums būs nepiemērots tavam ķermenim vai krāsa galīgi nepiestāvēs. Tāpat vari nopirkt ko vecmodīgu un var gadīties, ka tev tas izskatīsies vienkārši fantastiski, jo krāsa piestāv un tas izceļ tavas ķermeņa formas pareizi, vienkārši piestāv tev. Ir tik daudz lietas, kas man patīk, bet es zinu, ka man nepiestāv un man nepatīk, kā man tās izskatās, tāpēc vienmēr apbrīnoju, kā tās izskatās citiem.
Vēl var runāt par to, kā trendi tiek pasniegti tā, lai tev iepatiktos. Un kā pasniegt tos tā, lai cilvēkam liktos, ka jā, to viņam vajag!
Par šo tēmu vispār varētu sarakstīt veselu bakalauru, ja kāds to jau nav izdarījis.