Es lietoju šo programmu, sāku aprīlī, un vel šomēnes lietošu, vel drusku trūkst lai sasniegtu rezultātu.
Nu arī pa svētkiem tomēr apēdu ko citu.
Programma manā uztverē ļoti laba, ēdieniem ir daudzveidība, viegli pagatavot. Kad biju izņēmusi dažādus produktus, tad bija vienveidīgāka. Bet principā tieši pēc ikdienas ēdienkartes ēdu kādas divas nedēļas, pēc tam skatījos ēdienus kas labāk no ieteiktā garšo un stādīju pati ēdienkarti. Konsultants apstiprināja ka tā varu darīt. Tāpat esmu aizstājusi kādu ar kebabu (bet bez majonēzēm, un kviešu trotillas, šašliku ar tomātiem un gurķiem). Vingrojumi, tagad ir pamainījušies, bija visu laiku viens un tas pats, bet tagad ir dažādība, reizēm pa grūtu, reizēm ir ok. Ceru drīz sasniegt vēlamo rezultātu un tad laikam pāriešu uz muskuļu audzēšanu. Jo šo figūru gribās saglabāt, kad der visas vecās kleitas un bikses.
Pagaidām esmu nometus 8kg. Un figūrā to redz. Pagāšnedēļ īsti nesanāca normāli pavingrot, tad noteikti būtu bijis vairāk nomests. Cenšos arī ūdeni izdzert 2l dienā, grūtāk ir brīvdienās, tad ūdeni ļoti maz izdzeru. Priekš manis tas bija klikšķis ka kaut kas ir jādara, jo kad iegāju veikalā un vairs attiecīgā izmēra drēbes arī vairs nederēja, vajadzēja meklēt pēc lielākām, tad sapratu, ka kaut kas ir jādara. Pirmo reizi dzīvē esmu uz ko tādu parakstījusies, lai gatavotu pārējiem atsevišķi un sev atsevišķi, atteikties no saldumiem, un visa cita, bet būšu pārcietusi blakus ēdošus MC, saldējumus un visu citu. Bet tas noteikti bija tā vērts