Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pieteikšanās atbalsta grupai cilvēkiem ar sociālo trauksmi (bailes no sociālām situācijām, bailes pilnvērtīgi komunicēt, izteikt savu viedokli, uzturēties sabiedriskās vietās u. tml. )

Reitings 16
Reģ: 12.05.2016
Ir iespēja pieteikties atbalsta grupai cilvēkiem ar sociālo trauksmi (bailes no sociālām situācijām, bailes pilnvērtīgi komunicēt, izteikt savu viedokli, uzturēties sabiedriskās vietās u. tml. ) Tikšanās būs 1 reizi nedēļā trešdienās pl. 18:00. Grupa būs bezmaksas, jo bez vadītāja-terapeita. Grupa paredzēta tam, lai palīdzētu viens otram un drošā, saprotošā vidē trenētu sociālās prasmes. Pieteikšanās: [email protected]
Pievienojoties atbalsta grupai katrs dalībnieks apņemas ievērot konfidencialitāti, nenosodīt citus grupas biedrus, būt labvelīgi noskaņotam pret visiem grupas biedriem.
:-)
24.05.2018 00:23 |

Reitings 16
Ja kādi jautājumi, varat rakstīt arī man privāti. Pirmā tikšanās jau nākam trešdien!
Starp citu, grupā nebūs vīriešu. :-)
24.05.2018 10:16 |

Reitings 16
Kādēļ tik maz interesentu šajai atbalsta grupai? Vai tiešām visas tik ļoti sociālas? Vai arī tās, kurām šī grupa būtu piemērota nevar saņemties? Vakar bijām četras. Vēlos iedrošināt tās, kas nevar saņemties. Uzrakstiet man privāti, pastāstīšu sīkumos kas un kā. varbūt atnāksiet uz nākamo tikšanos:-)
31.05.2018 13:34 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Es nesaprotu, kāpēc vīrieši ir aizliegti šajā pasākumā. Biju līdzīgā pasākumā, tur bija vairāki vīrieši un nebija nekādu problēmu sievietēm atvērties.
Es īstenībā biju apdomājusi par šāda veida pasākumu atkal savā dzīvē, bet, pirmkārt, man nedaudz cita rakstura problēma, vairāk depresija, nevis antisociālisms, otrkārt, šāds aizliegums šķiet jocīgs un neraisa vēlmi man tur iet. Nezinu, kompānijās ar vīriešiem jūtos brīva, bet tas, ka citas tur tādu aizliegumu uzlika liek domāts par jocīgu sabiedrību.
31.05.2018 13:39 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Es tikai paskaidroju skatījumu, kāpēc, iespējams, kāds nepievienojās, šajā gadījumā es. Nav jāatbild obligāti uz manu komentāru, negaidu nekādus tur pamatojumus, jūsu grupa, jūs darāt, kā gribat.
Lai jums veicās!
31.05.2018 13:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits