Prieks ka esi sakusi risinat problemu. Diemzel nelietojot aparatus dzirde turpina pasliktinaties. Ja vari atlauties nopirkt aparatu lieliski, ja nee tad iesaku no sakuma panemt valsts doto. Man personigi letie aparati slikti palidz sobrid Jo dzirdu sakot tikai no 50decibeliem, normali ir 10,20decibeli, sarunvaloda ir 35-70decibeli. Bija laiks kad sadumpojos un aparatus nenesaju pat gadu tas protams atstajis sekas un ja berniba dzirdeju no 20 decibeliem tad tagad tikai no 50. Par valsts doto aparatu varu teikt ka tas ir individuali, citam labi, citam ne visai. Ari no ikdienas atkarigs kada vide dzivo. Te gan ir nianse ka man problema ir no bernibas esmu pielagojusies un protu no lupam lasit. Man dzive ir bijusi kadi 7valsts dotie aparati, un bijusi Ari diezgan kvalitativi. Vienigi sis man ne visai patik Jo ir ar ko salidzinat Tev ir sarezgitak. Kad man bus pietiekosi naudas tad man doma apstaigat vairakus dzirdes kantorus, pielauju ka cenas visur varetu but lidzigas. Palasi manis ieteikto blogu, tur gan dzirdes problemas ir no bernibas, bet var gut ieskatu problemas. Bet butiba dzirdes aparats tas nav nekas slikts, par to nav jakaunas un sievietem jau ir vienkarsi parliec pari matus un tapat neviens neredz, es gan vairs neslepju.