Kas ir visnomierinošākais, stiprākais no aptieku klāsta? Nervostrongs un STOP -STRESS atceros agrāk no studiju laikiem , neko nedeva. Ko variet ieteikt? Baigā traukme un nemiers sakarā ar dažām problēmām , visu dienu kā uz adatām, iesakiet kko.
Man Nervostrong vienmēr palīdz. Ja galīgi sūdīgi, tad dzeru uzreiz divas kapsulas. Ja galīgi, galīgi sūdīgi, tad iedzeru Noofen. Neko stiprāku neesmu mēģinājusi.
Nezinu gan, kā tagad, esot ereceptēm, var sarunāt recepšu zāles. Agrāk arī es esmu atrunājusies ar "ienesīšu recepti vēlāk", "ir ļoti slikti, pie ārsta netieku tagad", bet tagad situācija ir cita, ir eveselība un ļoti šaubos, ka kāda aptieka izsniegs recepšu zāles bez ereceptes.
ak jel, tak turpiniet kladzināt par dabīgajām vielām. Dūjai laikam šķiet, ka pasiflora (vai jebkurš mēsls, ko maļ tajos uztura bagātinātājos ) ir tāda īsta, dabīga viela - pasiflora. nav tādas vielas pasiflora. arī pasiflora sastāv no ķīmiskām vielām, par kuru darbību nevienam īsti nav ne jausmas. un, ja pašas nesaprotat, kā strādā zinātne, labāk jau neironizēt par citiem.
un ja jau dabīgi, tad dabīgi. iedzert petroleju plaušām vai uzlikt kvēlojošas ogles vātīm? daba nav nekāda mistiska parādība. daba ir ķīmija, fizika, matemātika u.c. ja cilvēkam ir nopietnas problēmas un viņš jautā, kas varētu palīdzēt, jo uztura bagātinātāju pulverīši nav palīdzējuši, tad kāda jēga ir viņam turpināt stāstīs par kārtējo brīnumaino uztura bagātinātāju ražotāju samurgoto zālāju kapsulu?
Aptieku klāsts ir bezrecepšu, ko var uzreiz dabūt. Un tas, ka vienā mirklī nepalīdz, pa maz laiks bija vai cits preperāts, tas jau neeeekas, protams. Labāk ierauj visīti.
apiņu milti ar Sibīrijas lāču kaku ekstraktiem ir uztura bagātinātāji. tie nav izgājuši nekādus pētījumus, pārbaudes. jebkurš var samočīt kopā baldriānus un bizbizmārīšu spārnu ekstraktus, nosaukt to par stopstressfinally un tirgot par cenām, kas nereti pārsniedz izpētītu un pierādītu medikamentu cenas. un nekāds laiks tur nepalīdz. košļā smilgu dienu vai divas, nekas nenotiks. vispār īsti nesapratu dūjas pēdējo komentāru. ja kāda persona te minēja, ka ir dzērusi viskiju ar zālēm (īstām) kaut kad, tad tagad visām citām tiks gāzts virsū kaut kāds ad hominem par viskiju?
akjelcikvar laikam domā, ka ir ģēnijs. :D Sagraušu tavas iedomas - visu "ķīmisko" zāļu pirmsākumi meklējami dabā. :D Turklāt augu preparāti tiek daudz un aktīvi pētīti - pastudē farmakognoziju varbūt atvērsies acis.
teorētiski melatonīns kaut ko varētu darīt miegam, bet pierādīts/izpētīts vēl nav.
Šīs ir plika diršana. Jo ir melatonīna recepšu medikaments. Izskatās, ka kādam pašam nav ne mazākās sajēgas par "medicīnisko" vielu pierādīšanu. Neviens cilvēks, kuram ir tuva farmācija, neteiks medicīniskā viela. :D
Autorei, ja negribas iet pie ārsta un stress nav tik liels, var mēģināt kko no aptieku klāsta, no uztura bagātinātājiem, bezrecepšu medikamentiem. Varbūt kaut kas iedarbosies. :) Pat ja placebo, tas arī nav slikti.
o jā, selena, ieradās farmakognozijas guru. ko man tieši tur papētīt, lūdzu? nē, es neesmu no farmaceitiem (lieki teikt, ka lielākā daļa pasaules, ne tikai lv, farmaceitu ir diezgan aprobežoti, tante baltā halātā iesaka Aflubinu :D ) nesapratu jautrošanos par 'medical substances'?
un ne ar vārdu neteicu, ka dabā nav iedarbīgu ķīmisku vielu. tikai - tās pārbauda/pierāda... un tad ražo medikamentus ar noteiktu devu, koncentrāciju utt. ļoti gaidu saiti uz neskaitāmiem pētījumiem par melatonīna iedarbības pierādījumiem.
Papēti visu, lai nerunātu sūdu. Citādi pilnīgi nav nekādas saprašanas par augu preparātiem, homeopātiju un visu pārējo.
nesapratu jautrošanos par 'medical substances'
LOL jo tāda termina nav, ģēnij. :D Zinātnes valodā šāds vārdu salikums netiek izmantots. :D Acīmredzot, arī nav lasītas nekādas zinātniskās publikācijas. :D Bet apsveicu ar iekļūšanu jaunā troļļu līmenī, kad ar sūdu runāšanu tiek uzkurināta diskusija. Nākamais līmenis ir uzkurināt un pazust, lai ņemās citi un pašam no malas parēkt. :D
selēnīt, ar savu homeopātijas pieminēšanu parādīji savu 'zinātnisko' līmeni. sākas ar d un beidzas ar a. pa vidu ir ur. https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&ei=VIoZW8mFEvKLmgXQuoGgCg&q=%22medical+substances%22&oq=%22medical+substances%22&gs_l=psy-ab.3...4664.6879.0.7133.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1..64.psy-ab..0.0.0....0.Fp-8RJ8TtBw sanitāru kursus pirmajā pasaules karā beidzi?
Tā melatonīna, kas ir reģistrēts kā recepšu medikaments. :D Visa informācija ir atrodama internetā. Tu arī pieminēji vārdu homeopātija. Dod pieci, esam vienā zinātniskajā līmenī. :D
Circadin? ah, nez kāpēc melatonīns ir iepērkams bulgāru versijā un vēl nez kādās kā uztura bagātinātāji. ta' man vienalga, ar homeopātijas pieminēšanu esi aizbraukusi tālos zvaigžņu ratos.
ta' man vienalga, ar homeopātijas pieminēšanu esi aizbraukusi tālos zvaigžņu ratos. 07.06.2018
Tu jau esi tālāk par mani, jo iekopēji linku par homeopātiju. :-D Eh cilvēkam beidzās argumenti, tāpēc atkal runā sūdu. Jā, es pieminēju vārdu homeopātiju, bet es nekur neteicu, ko es par to domāju. :-P 8-)