Viņa bijušās dēļ...

Reitings 86
Reģ: 19.09.2017
Jā, atkal jau vēlreiz šī pati tēma, ja nemaldos vēl 2 manas diskusijas bija par šo... bet nu tā ir - cik neizbeidzama šī bagāža, tik nebeidzamas diskusijas...
Biju vīrietim likusi atstāt sarakstes grupu, kurā ietilpa viņa māsas, 2 draugi un bijusī, jo vienkārši nespēju pieņemt, ka viņam jāseko līdzi bijušās ikdienas gaitām, skatoties uz viņas personiskajām bildēm, klausoties balss ierakstus.
Esam vienojušies arī, ka neapmeklēsim pasākumus, piemēram,viņa labākā drauga jubilejas tusiņu, ja vien tur būs VIŅA.
Stulbākais ir tas, ka viena māsa vispār mani īpaši vairs neieredz, jo domā, ka vīrieti lieku zem tupeles. Otra toties nemitīgi mūs abus aicina uz šīs kompānijas tusiem, kur ir viņa ex - visādiem festivāliem, aktīvo atpūtu, dzerstiņiem pirtīs uc., bet mums ir visu laiku jāizdomā kkādi nepatiesi attaisnojumi, bieži arī patiesi, lai nebūtu tur jādodas. Vasaras - tas ir murgs, jo pasākumu piedāvājumi ir gūzmām...
Ko es nevaru saprast - vai tiešām tas ir kkāds noziegums, ka nevēlos savu vīrieti vienu laist, vai arī iet ar viņu kopā, uz kkādiem burziņiem, kur jādraudzējas ar viņa bijušo sex partneri (attiecības bez saistībām bijušas)?? Mūsdienās ir viss tiešām tik ļoti notrulinājies, lai sāktu bojāt attiecības ar vīrieša ģimeni, tikai no tā vien, ka nevēlos, lai viņš tusē ar bijušo? Ko man darīt - izdabāt vīrieša kompānijai, viņam pašam, un iet tusēt kopā, kļūstot, nedod dievs, ar to sievieti par draudzenēm?! :-|
14.05.2018 16:38 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Vīrietim liec izvēlēties starp sevi un draugu kopu, kurā ietilpst gan ģimene, gan labākie draugi. Māsa pareizi saka, Tu viņu turi zem tupeles un tas, cik ilgi viņš Tevi nepacietīs ir laika jautājums.
>>
Autore nav pievienojusi daudz svarīgas informācijas, bet žēl, ka te daļa uzskata, ka šķiršanās nozīmē naids starp bijušajiem. Un žēl puiša, kas baidās apsveikt cilvēku dzimšanas dienā, jo draudzene ir tik greizsirdīga un kontrolējoša. Jā, tādas lietas, ka aizskriešana atpakaļ pie bijušās vai iešana pa kreisi REIZĒM notiek. Un tas ir stulbi, kad tā notiek. Bet tas nenozīmē, ka attiecības jābalsta uz neuzticību un kontroli. Galu galā Tu dzīvot gribi ar citu cilvēku vai ar ilūziju Tavā galvā, kādam būtu jābūt perfektajam pārim?
>>
Un nepiekrītu arī tiem, kas saka, ka jāizvairās no draugu grupas, ja tajā atrodas ex draudzene, pat ja flirtē un uzmācās. Ir nevis jāizvairās, bet šādā situācijā draugam ir jābūt stingram un skaidri jāpasaka, ka tāda uzvedība nav pieņemama.
Ja šo draugs nevar izdarīt, tad jau tā ir cita problēma, kas liecina par negatavību jaunām attiecībām.
14.05.2018 21:32 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mums bija ļoti foršas attiecības ar māsas bijušo draugu. Bieži kopā ballējāmies un bijām uz viena viļņa. Tad māsa izšķīrās ar draugu. Sākumā vēl pāris reizes uzaicinājām viņas bijušo uz kaut kādiem pasākumiem (ar māsas atļauju), taču, kad māsai parādījās jauns draugs un viņas bijušajam šādas tādas draudzenes, tad ar to pa lielam draudzība ar māsas bijušo mums arī izbeidzās. Kāpēc? Tāpēc, ka es cienu savu ģimeni un nekad apzināti necenstos organizēt situāciju, kurā kāds justos slikti.
Izvairīšos komentēt tos ultimātus, taču šajā situācijā es tiešām nesaprotu autores drauga māsu, ja viņa par visām varītēm vienmēr cenšas uz visiem pasākumiem vienlaicīgi vilkt gan brāli (ar vai bez draudzenes), gan viņa bijušo. Pat ja māsai brāļa bijusī patīk labāk kā tagadējā meitene, pirmkārt, vajadzētu cienīt brāli un viņa izvēli.

freya, ja bālim būtu bijušas īslaicīgas attiecības ar kādu kopīgu bērnibas draudzeni, vai pat tavu labāko draudzeni un pēc tam šīs attiecības bez konflikta tiktu pārtrauktas, paliekot tikai draugiem, situācija būtu tāda pati? Tu pārtrauktu draudzību ar bērnibas draudzeni vai pat labāko draudzeni, jo brālim ar viņu kādu laiku bija tuvas attiecības?
14.05.2018 21:41 |

Reitings 80
Reģ: 17.12.2017
Visa tēma liekas kā viena vienīga ziloņa no mušas uzpūšana.
Nesaprotu tās meitenes, kas saka, ka jāpiekāpjas puisim. Gribētu, lai Jūs arī šādi ierobežo vai ierobežojat savus puišus pašas?
Ne jau viņi čalo kādā kafejnīcā divatā, bet sarunas notiek apvienotā draugu čatā un kompānijā, kur ir vairāk cilvēku, viņa otras pusītes klātbūtnē.
.
Kā teiciens, idle mind is devils mind. Būtu aizņemta ar savām lietām, nemaz nebūtu laiks par ko šādu domāt.
Tiešām rodas iespaids, ka Tev ir zems pašnovērtējums, ka bijusī labāka par tevi. Bet viņa ir bijusī, ne velti.
.
Gaidu jau nākamo diskusiju - draugs pameta, jo es neļāvu kontaktēties ar bijušo! Protams, nepieminot faktu, kādus ultimātus uzstādījusi. Attiecības visticamāk ilgi vairs nebūs dzīvotspējēas, pusim mērs būs pilns.
14.05.2018 21:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
nedod dievs, ar to sievieti par draudzenēm?!
aij aij cik šaušalīgi tas būtu :D
Man šķiet, ka labākais risinājums šajā situācijā ir atrast sev nevainīgu vīrieti :)
14.05.2018 21:51 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
cormeum
Man šķiet, ka labākais risinājums šajā situācijā ir atrast sev nevainīgu vīrieti

Kāpēc gribi nepieredzējušam puisim sabojāt dzīvi ar tādu trako? :-( Visu priekšstatu par sievietēm sabojās tik.
14.05.2018 22:10 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Paskatījos to autores veco diskusiju, kurā viņa raksta par šo pašu problēmu. Izrādās, tā pat nav nekāda bijusī, vienkārši sieviete ar kuru jaunības dullumā sanācis vienas nakts sakars. Bet tie autores teksti... ai, ai, ai. Es tā čaļa vietā tiešām vienkārši izbeigtu šo farsu.
Agrā jaunībā, pirms pāris gadiem manējais bija ar šo lēto sievieti pārgulējis (gadījuma sakars), un tas ir fakts, ko es nevaru pieņemt.

Šeit es sāku cepties NEVIS TĀPĒC, KA NEVARU PIEŅEMT, KA PUISIS NAV MANS PIRMAIS, BET TĀPĒC KA TIEKAS AR BIJUŠO, KURU ŅĒMIS PRIEKŠĀ. Un man ir uz viņas ģīmi jāskatās, jāvēro viņu flirts (jā, jā- viņa vēl ar viņu koķeti flirtē!), vai vēl ļaunāk - jālaiž puisi tur vienu.

Ko jūs piesējāties vienam vārdam?? Tas, ka pārguļ teju ar visu ciemu, manā uztverē ir lēti...

Es tiešām nesaprotu, kurš šajās attiecībās ir lielāks, atvainojos, muļķis - svētā cietēja, kura jau vairāk kā gadu to visu tikai cieš un cieš, jo, tā vietā, lai samierinātos vai šķirtos, turpina čīkstēt forumā. Vai arī tas čalis, kurš kaut kādā brīnumainā kārtā vēl nav pacēlis cepuri un pazudis tālēs zilajās. Abi labi.
14.05.2018 22:34 |

Reitings 32
Reģ: 21.08.2017
Uj, kaada ielaista situaacija :-| Var rakties atpakal un teikt, kuram kad un kaa vajadzeeja dariit to un nevajadzeeja dariit so, bet, kaa nu ir, taa ir.
Pirmkaart, jaastraadaa pasai ar savu pasveerteejumu un emocijaam un jaasaprot, ka mees katrs esam pats par sevi pilnveertiigs cilveeks, kas var dariit jebko, ko veelas. Ar saadu iekrampeesanos savaa vieniigajaa patiesiibaa Tava iekaarotaa miera salina tikai sliid arvien taalaak un taalaak, jo ar savu pretosanos situaacijai Tu tikai to pasliktini. Vislielaakaa tieksanaas cilveekam vienmeer buus peec BRIIVIIBAS, patiik tas Tev vai nee, un ja sii situaacija turpinaas tikai milzt un milzt, vina spraags ar lielu bliikski un ruugtaam asaraam. Es Tev nedraudu, es tikai saku no savas pieredzes! Puisis juut, ka Tu vinu ierobezo. Nebuus sii meitene, buus citas ierobezosanas taktikas no Tevis, jo ne jau meitenee ir probleema, bet Tavaa zemajaa pasveerteejumaa, bailees no taa, ka neesi pietiekami laba. Nedriikst pazaudeet sevi. Nedriikst laut sev jukt praataa. Atrodi citu hobiju!
Saprotu, ka Tev nepatiik taa whatsapp sarakste. Tev jaasaprot, ka taa tika izveidota veel pirms Tevis (ja nemaldos?), un taa sarakste noteikti nav domaata tam, lai Tev liktu justies slikti.
Otrkaart, puisis nav gatavs saada veida ekskluziivaam divu cilveeku attieciibaam, kas norisinaas juusu starpaa, un vinsh noteikti vienatnee iet cauri diezgan lielam shokam par to, cik negliita shii situaacija ir izveertusies.
Pilniigi saprotu Tevi, ka Tev nepatiik, ka vinsh ar to meiteni ir paarguleejis, un Tev skiet perversi iesaistiities saadaa ''draugu lokaa'', bet gudraakais, ko vari dariit, ir patieshaam beidzot iepaziities ar to meiteni un pashai saprast, kas vina ir par putnu. Skiet, ka vina ir taads cilveeku tipaazhs, ar kuru visiem ir jautri, tajaa pashaa laikaa neviens, iznemot Tevi, vinu neuztver iipashi nopietni ;-) taadas meitenes ir un buus, un iesaku Tev staaveet siem visiem meesliem paari, it kaa tas Tevi nemaz neietekmeetu.
Apsveikt dzimsanas dienaa ir pilniigi normaali. Sarakstiities aiz muguras galiigi nav normaali. Izrunaajies atklaati ar savu puisi un izdomaa, vai Tev to vispaar vajag, paarstaaj, luudzu, bendeet juusu abu nervus un savu pasveerteejumu. Saprotu, ka taa meitene ir uz paliksanu draugu lokaa, liidz ar to vai nu Tev ir jaalabojas un leenaam jaasaak pienemt vinas eksistence (un nav svariigi, vai juus draudzeesieties ar vinu vai nee, svariigi, ka Tu pienem to, ka vina ir un tiec tam paari), vai arii jaasaka ardievas peec iespeejas aatraak un mieriigaak. Jo cik ilgi ignoreesi ziloni istabaa?
Taa ir musha, un nevis zilonis.
Tici man, shaadi Tu neko neatrisinaasi, situaacija tikai milziis. Tu buusi paarsteigta, cik atvieglota jutiisies, parunaajot piecas minuutes par neko ar to meiteni. Jo sobriid Tu beidz sevi un savas attieciibas ar savaam bezjeedziigajaam praatuloshanaam un milztoshajaam baileem no nekaa. Caur sceenaam juus zaudeejat cienu viens pret otru. Sanemies, lai izdodas, ceru, ka noder.
15.05.2018 01:06 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Arī neciestu, ka visur priekšā jau ir viņa. Turklāt vīrietis nevar tikt ar vinu galā un izrādās jau, ka arī negrib.
15.05.2018 01:27 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Kā tev pašai neapnīk? Esmu bijusi situācijā, kad negribēju, lai bijušais ar vienu cilvēku kontaktējas un, ja godīgi, tas bija tiiiiik apnicīgi, toč jutos kā mamma, ja man nebūtu tolaik bijusi personīga nepatika pret to cilvēku, kas nemaz nebija saistīta ar bijušo, tad jau sen būtu likusies mierā pie pirmās reizes, kad šis aiz muguras kko mēģināja :D Tak nav jēgas, izdomā- vai nu strādā ar sevi un samierinies, vai arī tu tad neko, šķiries un meklē vīrieti, kuram kompānijā nav sievietes, ar ko viņš ir gulējis un tādu vīriešu ir daudz :D Domā, cik tev tas ir svarīgi.
15.05.2018 09:09 |

Reitings 48
Reģ: 21.04.2018
''Šeit rīkoties patiesībā vajadzētu viņam. Un nevis tāpēc, ka tu kaut ko aizliedz, bet tāpēc, ka, ja tu viņam esi svarīga un viņam rūp, kā tu jūties, tad viņš pats izbeigtu jebkādu kontaktu ar viņu. Tas nenozīmē neiet vairs uz tusiņiem, kur ir arī viņa, bet vienkārši nospraust stingru robežu, nepakļauties flirtam un vislabāk jau vispār nepievērst viņai ne mazāko uzmanību.''
Šausmīgi nepatīkama situācija, es justos visai līdzīgi. Man vispār nav īsti saprotama tā tuvo kontaktu uzturēšana ar visiem saviem ex..... nu kaut kas kādam iekšā gan jau palicis un kā saka ''no acīm prom, no sirds laukā'', a ko te? Visu laiku acu priekšā? Un sievietes jau nav bez maņām, ja autore jūt , ka ir bīstami, tad būtībā tā arī noteikti ir. Sieviete sievieti pazīst. Es arī citu risinājumu neredzu kā tikai izvairīšanos. Un ja ir jāiet līdzi visu laiku, kaut pašai zināms, ka vakara gaitā jutīsies slikti, arī nav ok. Es vsp domāju, ka ikviena meitene būtu nepatīkami satraukta šādā situācijā, vienalga ir vai nav uzticība. Ja tu konkrēti redzi, ka ex cenšas iziet uz baigo kontaktu, nu tas nevar atstāt vienaldzīgu. Būtu vēl vieta diskusijai, ja tās būtu ļoti retas tikšanās/sanākšanas veco laiku vārdā reizi pusgadā vai gadā un ex būtu pilnīgi vienaldzīga vai vēl labāk-ar citu otro pusi sev blakus....:-/
15.05.2018 11:12 |

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Nezinu kam būtu jābūt drauga prātā lai bieži tiktos ar sievieti kura ar viņu atklāti flirtē un ar kuru ir gulējis :-D esot attiecībās!!! šaubos, ka tavs draudziņš ir ļoti nopietns cilvēks. Attiecībās atbalstu to, ka otrs cenšas nedarīt to kas otru apbēdina. Tavam draugam nekāds lielais respekts pret tevi un tavām vēlmēm laikam nav
15.05.2018 11:47 |

Reitings 86
Reģ: 19.09.2017
Tām, kuras uz mani "kliedz", ka esmu privātiepašnieciska, egoistiska utml., man ir viens jautājums vai esat piedzīvojušas līdzīgu situāciju? Iedomāties pašu cita vietā vien ir par maz, manuprāt.
Es arī tā neceptos par šo situāciju, ja viss būtu eleganti un diplomātiski - cilvēki ar nostāju "kas bijis, bijis", bet tā nebūt nav. Tā sieviete ir tendēta uz pavedināšanu vispārīgi savā būtībā, vulgāri uzvedas, uzdzīvo klubos un vispār nespēj izveidot nopietnas attiecības...lūk, tā.
15.05.2018 15:06 |

Reitings 1602
Reģ: 29.04.2017
visam ir savas robežas, bet Tu savas esi pārkāpusi..........
15.05.2018 15:11 |

Reitings 65
Reģ: 09.04.2018
Thechloe
Tā sieviete ir tendēta uz pavedināšanu vispārīgi savā būtībā, vulgāri uzvedas, uzdzīvo klubos un vispār nespēj izveidot nopietnas attiecības...lūk, tā.

sajūta tāda ir, ka Tu ar viņu centies konkurēt, savukārt Tev liekas, ka zaudētu skaistumā un visās pārējās lietās. Par to gan jau, ka ir cepiens.
.
Ja viņa būtu tik neglīta un Tevi nesatrauktu, tad gan jau Tu arī tā neceptos :)
15.05.2018 15:12 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Ja viņa būtu tik neglīta un Tevi nesatrauktu, tad gan jau Tu arī tā neceptos

kāds tam sakars? Nobliezt vienu nakti izskata dēļ varbūt vīrietis piekristu, bet attiecības, kas veidojas tikai un vienīgi uz virspusīgu interesi nekur neved, bērniņ user105737.
Es pat mūsdienās, pieaugušo cilvēku pasaulē, nezinu nevienu pāri, kas būtu kopā tikai tāpēc, ka kāds no viņiem ir ļoti skaists.
15.05.2018 15:16 |

Reitings 65
Reģ: 09.04.2018
dreambig
kāds tam sakars?

es runāju vispārīgi par to kāpēc Thechloe cepas par to meiču. Tāpēc, ka viņa satraucas, ka pazaudēs savu vīrieti dēļ šīs sievietes, kas apkārt grozās. Un viss.
Es pat mūsdienās, pieaugušo cilvēku pasaulē, nezinu nevienu pāri, kas būtu kopā tikai tāpēc, ka kāds no viņiem ir ļoti skaists.

Tu mani pārprati un mēs aizbraucām ne tajā tēmā, neko tamlīdzīgu pat nevēlējos iesākt teikt vai domāt.
15.05.2018 15:24 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Tā sieviete ir tendēta uz pavedināšanu vispārīgi savā būtībā, vulgāri uzvedas, uzdzīvo klubos un vispār nespēj izveidot nopietnas attiecības...lūk, tā.

Ak, vai! Un Tavs nabaga draudziņš, ja tiks vienā kompānijā ar šo vulgāro, briesmīgo sievieti, nespēs sevi kontrolēt un ļausies krist viņas apskāvienos, tāpēc jā, nedod dievs, viņš ar tādu tiks vienā kompānijā. Joki ta joki, bet man par šo situāciju nāk smiekli, jo vairāk liekas, ka pārdzīvo ne jau par to, ka tā sieviete var pavedināt, bet par to, ka Tavs draudziņš var ļauties tikt pavedinātam. Manuprāt, te arī ir visa tā sāls - tas trakais uztraukums jau nav par to sievieti, bet par to, ka pati pieļauj domu, ka starp viņiem kaut kas varētu notikt. Ja būtu 100% pārliecināta par to, ka draugs nespers sānsoļus un neļaus visādām pavedinātājām gar sevi grābstīties, arī attieksme pret to kompāniju būtu cita. Taču izskatās, ka, tā vietā, lai atzītu, ka nav pārliecināta par savu draugu, autore izvēlas visā vainot sievieti-vulgāro uzdzīvotāju, kura aizvils nabaga vīrieti pret paša gribu.
15.05.2018 16:09 |

Reitings 232
Reģ: 08.04.2018
Nevaru nekādi saprast kāpēc autorei būtu jāpieņem ka draugs regulāri satiekas vienā kompānijā ar sievieti, kam patīk pavedināt vīriešus. Pietrūkst dzīvē piedzīvojumu? Es savam draugam uzticos bet tāpēc uz striptīzklubiem nesūtu :-D
15.05.2018 16:53 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Es taa drauga vietaa tieshaam paarguleetu ar to tipa uzbaaziigo skukji, ja blakus buutu taada galvu saspiedusi paranoikje kaa teemas autore.
Palasi savas teemas un aizej pie psihologa vai varbuut uzreiz pie psihiatra?
15.05.2018 17:43 |

10 gadi
Reitings 5598
Reģ: 23.11.2014
Izdomājat paši kādu pasākumu, kaut vai gaļu pacepjat un aliņu iedzeriet brīvdienās un paaiciniet savus draugus, bet ne puiša EX. Tādā veidā draugiem nezudīs kontakts, bet jūs kā pasākuma "rīkotāji" izlemjat ko aicināt!
16.05.2018 09:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits