Viņa bijušās dēļ...

Reitings 86
Reģ: 19.09.2017
Jā, atkal jau vēlreiz šī pati tēma, ja nemaldos vēl 2 manas diskusijas bija par šo... bet nu tā ir - cik neizbeidzama šī bagāža, tik nebeidzamas diskusijas...
Biju vīrietim likusi atstāt sarakstes grupu, kurā ietilpa viņa māsas, 2 draugi un bijusī, jo vienkārši nespēju pieņemt, ka viņam jāseko līdzi bijušās ikdienas gaitām, skatoties uz viņas personiskajām bildēm, klausoties balss ierakstus.
Esam vienojušies arī, ka neapmeklēsim pasākumus, piemēram,viņa labākā drauga jubilejas tusiņu, ja vien tur būs VIŅA.
Stulbākais ir tas, ka viena māsa vispār mani īpaši vairs neieredz, jo domā, ka vīrieti lieku zem tupeles. Otra toties nemitīgi mūs abus aicina uz šīs kompānijas tusiem, kur ir viņa ex - visādiem festivāliem, aktīvo atpūtu, dzerstiņiem pirtīs uc., bet mums ir visu laiku jāizdomā kkādi nepatiesi attaisnojumi, bieži arī patiesi, lai nebūtu tur jādodas. Vasaras - tas ir murgs, jo pasākumu piedāvājumi ir gūzmām...
Ko es nevaru saprast - vai tiešām tas ir kkāds noziegums, ka nevēlos savu vīrieti vienu laist, vai arī iet ar viņu kopā, uz kkādiem burziņiem, kur jādraudzējas ar viņa bijušo sex partneri (attiecības bez saistībām bijušas)?? Mūsdienās ir viss tiešām tik ļoti notrulinājies, lai sāktu bojāt attiecības ar vīrieša ģimeni, tikai no tā vien, ka nevēlos, lai viņš tusē ar bijušo? Ko man darīt - izdabāt vīrieša kompānijai, viņam pašam, un iet tusēt kopā, kļūstot, nedod dievs, ar to sievieti par draudzenēm?! :-|
14.05.2018 16:38 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Labākais, ka Tu pat viņas dzimšanas dienu iegaumē, satraucies par to un vēl draugu baksti.
Par pieskārieniem - visticamāk, ka šī viņam uzsit pa plecu vai kko tādu, bet te komentāri tādi, it kā šie pie svētku galda viens otram kājstarpes sildītu :-D
14.05.2018 18:57 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Tad es liku izdzēst viņas numuru no telefona, bet viņš pielika priekšā pēdējos alfabēta burtus, lai vnk nebūtu kontaktu augšgalā, un kad arī to atklāju, tad piespiedu izdzēst manā acu priekšā. Nu tad to izdarīja...

Telefona numuru viņš var arī turēt kaut kur citur pierakstītu vai iegaumēt to no galvas. Jebkurā laikā brīvi dabūt no māsas. Liekot izdzēst telefona numuru nepanāksi savu.
Tāpat princips - viņš izdzēsa, jo gribēja apsveikt, bet tieši tāpēc, ka zināja, ka Tev nepatiks un kāda būs Tava reakcija, to izdarīja. Vai tādas attiecības Tu vēlies? Kur puisis vairs nevar būt viņš pats, jo draudzenei kaut kas var nepatikt? Varbūt ļauj viņam būt tādam, kāds viņš ir? Lai viņam nav jādzēš sarakstes telefonā un no Tevis jābaidās.
Jo, atbildot sev godīgi - vai pēc tam, kad numurs bija izdzēsts, juties labāk? Drošāk par sevi? Nu bija pārliecība, ka viņš vairs to nedarīs? Ka pa kluso nemēģinās dabūt numuru atpakaļ? Vai neejot kopā uz pasākumiem un liedzot iespēju tos viņam apmeklēt, Tu attiecībās jūties labāk? Šo Tu esi mēģinājusi, bet labāk nejūties un tāpēc meklē atbildes šeit. Varbūt tad ieklausies, ko meitenes saka un pamēģini darīt citādāk? Lai attiecībās būtu miers un harmonija, lai arī Tu attiecībās justos labi.
14.05.2018 19:19 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Piekrītu par to ka no psihošanas nekas nebūs līdzēts un tikai vēl vairāk viņu kaitinās. Bet es arī saprotu autori un arī nebūtu mierā ar tādu situāciju.
Nesaprotu vai tiešam māsas viņam baigās draudzenes? Tie viņa vienīgie draugi? Un kas viņš māsas nevar pie vietas nolikt? Pateikt ka negrib draudzēties ar ex un lai viņas liekas mierā ar tiem entajiem pasākumiem? Bet te laikam problēma tāda ka viņš gan jau labprāt ar to ex draudzējas.
Es vispar nesaprotu kā tu tik ilgi to paciet, kaut kāds mīkstais kas normālus draugus nevar atrast, ka jādraudzējas ar māsām un ex.
14.05.2018 19:28 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Ko es nevaru saprast - vai tiešām tas ir kkāds noziegums, ka nevēlos savu vīrieti vienu laist, vai arī iet ar viņu kopā, uz kkādiem burziņiem, kur jādraudzējas ar viņa bijušo sex partneri (attiecības bez saistībām bijušas)??

Tev taču nav jāuzsāk draudzība ar visiem, ko satieki.
Ko man darīt - izdabāt vīrieša kompānijai, viņam pašam, un iet tusēt kopā, kļūstot, nedod dievs, ar to sievieti par draudzenēm?!

Tev bail ,ka viņa tev iepatiksies?
14.05.2018 19:34 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Es vispar nesaprotu kā tu tik ilgi to paciet, kaut kāds mīkstais kas normālus draugus nevar atrast, ka jādraudzējas ar māsām un ex.

Jā, jā. Meitene nespēj dūšu saņemt, jo nevar pieņemt faktu, ka kādu viņas čalis pirms viņas ir ņēmis priekšā, un čalis ir mīkstais, jo draudzējas ar māsām. Zini, ir ģimenes, kurās māsu/brāļu attiecības prioritārā kārtībā stāv VIRS draugiem un tās, manuprāt, ir foršākās un stiprākās ģimenes. Ja arī čalis ir mīkstais, tad tādēļ, ka nevar savu esošo dūdiņu nolikt pie vietas, vai arī nespēj viņai likt justies pietiekami svarīgai, lai šitos tarakānus no galvas izravētu. Kaut gan - otrai pusītei, manuprāt, arī nav jāuzņemas psihologa loma attiecībās, tam domāti speciālisti.
Man asinis uzsit šādi stāsti. Es tiešām nesaprotu - tas tagad normāli ar cilvēkiem veidot nevis attiecības, bet gan iegūt tos savā īpašumā un kontrolēt katru dzīves aspektu? Es, goda vārds, nošautos vīrieša vietā. Pareizāk sakot - es tādā pozīcijā sevi neļauju nostādīt, lai kā dažs labs nemēģinātu. Nu, nepiederam mēs viens otram līdz pēdējam atomam. Ir veidi, kā sev pacelt pašapziņu, mainīt domāšanu, ir grāmatas, internets un dzīves kouči. Bet, nē - foršāk ciest, atvainojos, drāzt otram un sev prātu un izolēties no sabiedrības.
Pašai autorei vismaz savi draugi ir? Ko viņa liek pretim no savas puses - savu neatvairāmo kompāniju? Vēl te minēja, ka draugs esot palicis neitrālāks, vienaldzīgāks pret to kompāniju. Oh, no shit, mby tāpēc, ka viņam tiek iznestas smadzenes un ir jāmelo draugiem, jāizgudro attaisnojumi, lai netiktos?
14.05.2018 19:39 |

Reitings 3647
Minēji arī to, ka meitene viņam izrāda uzmanību un vēlas pieskarties, būtu Tev normāls puisis, bijušajai skaidri un gaiši pateiktu, ka nekas tāds neinteresē un nepadotos flirtam.

Ekstravagant, izklausās, ka šajā situācijā nekādas flirtēšanas vai uzmanības pievēršanas nav, un no mušas tiek uzpūsts zilonis. Piemēram, ir kāda aktīvās atpūtas aktivitāte, kas sevī ietver fiziksu kontaktu. Tas viņam var būt ar visiem iesaistītajiem, bet autore pievērsīs uzmanību tikai tam, kas notiek starp puisi un to meiteni, kā arī iztulkos visu tā kā viņas slimais prāts to sagrozīs.
14.05.2018 19:44 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Jā, neviens nevienam nepieder, bet ja reiz veido attiecības, tad jābūt abpusējai cieņai nevis tikai meitenei jāpacieš, ka čalis nevar aizmirst bijušo. Arī puisim jāciena sava mīļotā sieviete.
Nesaprotu ne autori - viņas vietā sen jau būtu tādu džeku pametusi, ne arī autores puisi - priekš kam vajadzēja sākt jaunas attiecības, ja joprojām gribās bijušo.
14.05.2018 19:57 |

Reitings 1912
Man asinis uzsit šādi stāsti. Es tiešām nesaprotu - tas tagad normāli ar cilvēkiem veidot nevis attiecības, bet gan iegūt tos savā īpašumā un kontrolēt katru dzīves aspektu?

Tieši tā veidot attiecības! Ko dara divi. Kāpēc meitenei viss tas jāpacieš un jāpieņem? Kur kāds kompromiss no puiša puses? Viņš tikai kā šunelis klausa draudzeni...ja neļauj tad neļauj. Vai pretēji, uzliek mīksto uz savu otro pusīti un dara ko grib, neņemot vērā vispār viņas sajūtas.
Attiecības tā neveido īsti, ar nostāju "esmu tāds un šitāds un darīšu tā un tā, un tev tas ir jāpieņem patīk vai nē."
14.05.2018 20:14 |

Reitings 1912
Un vispār spriežot pēc tavām citām diskusijām...tu pati ar neesi īsti normāla ja par šito gadiem vari ņemties...samierinies vai šķiries. Tur tak nekas nemainīsies.
14.05.2018 20:32 |

Reitings 965
Kur kāds kompromiss no puiša puses?

Kas būtu kompromiss? Ieslēgties telpā ar autores bildēm uz sienām? Ar to, ka viņš izlaiž jebkuru pasākumu ar saviem draugiem, kas autorei nav pa prātam, nepietiek?
Kur ir tā necieņa pret autori, es nesaprotu? Kur jūs nolasāt tos centienus atgriezties pie bijušās, neizlēmību utt? Viņš (atvainojos, bet lohs, manuprāt), dara visu, ko viņa liek. Attiecības tiešam neveido pēc principa "darīšu, ko gribēšu" un es ne mirkli neapgalvoju, ka tā tas ir. Manuprāt, labas attiecības sākas ar otra pieņemšanu, iedrošināšanu, reāli mīlestību, nevis "manc" sindromu, scēnām un konstantu diskomfortu vienam no iesaistītajiem. Šajā situācijā tas jau noteikti rada diskomfortu arī čalim, tā kia tās "jūtas" ir abpusējas, bravo autorei.
14.05.2018 20:33 |

Reitings 3647
Jā, neviens nevienam nepieder, bet ja reiz veido attiecības, tad jābūt abpusējai cieņai nevis tikai meitenei jāpacieš, ka čalis nevar aizmirst bijušo. Arī puisim jāciena sava mīļotā sieviete.
Nesaprotu ne autori - viņas vietā sen jau būtu tādu džeku pametusi, ne arī autores puisi - priekš kam vajadzēja sākt jaunas attiecības, ja joprojām gribās bijušo.

No kurienes tu ķēri, ka viņš nevar aimirst bijušo? Tas, ka viņiem ir kopīgi draugi nozīmē, ka tagad tam puisim ir jāmaina draugu loks?
14.05.2018 20:40 |

Reitings 1912
Nezinu bet man liekas ja tev tava otra puse ir svariga, ir mīlestība un cieņa, tad ar ex slepenas sarakstes netaisa. Nu nav normālam cilvēkam, kam ir attiecības, ex tik svariga būtne ka pat slepeni jāsarakstās lai draudzene to neuzzinātu, nu kas tajā ex tik īpašs un labs, viņa kaut kāda neaizvietojama draudzene? Camoooon nu. Tādam vecim sen pateiktu ardievu, autore tikai sevi pazemo scēnas taisot un to paciešot.
14.05.2018 20:41 |

Reitings 3647
Nezinu bet man liekas ja tev tava otra puse ir svariga, ir mīlestība un cieņa, tad ar ex slepenas sarakstes netaisa.

Apsveikums dzimšanas dienā ir sarakste?
14.05.2018 20:44 |

Reitings 1912
Vecajās diskusijās viņa rakstija ka sarakstijušies bieži un viņš to visu no viņas slēpis...
14.05.2018 20:47 |

Reitings 965
Vecajās diskusijās viņa rakstija ka sarakstijušies bieži un viņš to visu no viņas slēpis...

Nelasīju un nelasīšu, bet, nu, ja tāds ir basic storyline šīm attiecībām, tad vēl mazqak top skaidrs, kāpēc šiem abiem tas vispār ir vajadzīgs. Mocekļu pāris, ko lai saka.
14.05.2018 20:50 |

Reitings 965
Ā, šī bija tā čikse, kas draugam masturbēt aizliedza? :-D:-D:-D
Tas, lielā mērā, atceļ manu iepriekš pausto viedokli uz konkrēto situāciju, jo vai nu tā ir fake situācija, vai arī te ir nepilnu rubļu pāris un tādi citreiz noturas kopā gadiem, bez izmaiņām, svētās ciešanās dzīvojot ik dienu. :-D Jo vienkārši patīk ciest. Zinu arī tādus cilvēkus.
14.05.2018 20:54 |

10 gadi
Reitings 2563
Kas būtu kompromiss? Ieslēgties telpā ar autores bildēm uz sienām? Ar to, ka viņš izlaiž jebkuru pasākumu ar saviem draugiem, kas autorei nav pa prātam, nepietiek?

Kompromiss būtu tad, ja autore viņam neko neaizliegtu un kopā ar viņu ietu uz tiem pasākumiem (vai ļautu viņam iet vienam), turpretī puisis pārstātu kontaktēties ar bijušo.
Bet tas, ka autore tik ļoti par to visu cepās, liecina, ka viņš tomēr bez tās bijušās ( un nevis māsām vai draugiem) nevar iztikt.
14.05.2018 21:00 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Manuprāt tādas attiecības nav normālas un tu uzvedies kā viņa māte. Diez jums sekss vēl ir pēc tādas kontrolēšanas no tavas puses?
.
Ieteiktu tev vai nu meklēt citu vīrieti vai pieņemt, ka bijusī vienmēr būs tava vīrieša dzīvē.
14.05.2018 21:05 |

Reitings 965
Bet tas, ka autore tik ļoti par to visu cepās, liecina, ka viņš tomēr bez tās bijušās ( un nevis māsām vai draugiem) nevar iztikt.

Tas, ka autore par kaut ko tik ļoti cepās, manuprāt, nozīmē, ka viņai ir zems pašvērtējums un jūtas nedroša par sevi. Jebkurš vīrietis, protams, to jūt, tāpēc arī partneris ir tāds kā ir. Pašpārliecināta sieviete būtu vai nu rīkojusies Tevis ieteiktā kompromisa ietvaros, vai nu piekārtojusi kronīti un aizgājusi. Te sievietei dzīve riņķo ap vīrieti, nu, un kāds brīnums, ja no tādas uzmanības otrs cilvēks nogurst. Neesmu psihologs, šis viss no kaut kādas pieredzes bagāžas izmucis secinājums, bet šāds attiecību modelis, ja tas ir patiess stāsts, ir destruktīvs abiem iesaistītajiem.
14.05.2018 21:14 |

Reitings 4298
Mums bija ļoti foršas attiecības ar māsas bijušo draugu. Bieži kopā ballējāmies un bijām uz viena viļņa. Tad māsa izšķīrās ar draugu. Sākumā vēl pāris reizes uzaicinājām viņas bijušo uz kaut kādiem pasākumiem (ar māsas atļauju), taču, kad māsai parādījās jauns draugs un viņas bijušajam šādas tādas draudzenes, tad ar to pa lielam draudzība ar māsas bijušo mums arī izbeidzās. Kāpēc? Tāpēc, ka es cienu savu ģimeni un nekad apzināti necenstos organizēt situāciju, kurā kāds justos slikti.
Izvairīšos komentēt tos ultimātus, taču šajā situācijā es tiešām nesaprotu autores drauga māsu, ja viņa par visām varītēm vienmēr cenšas uz visiem pasākumiem vienlaicīgi vilkt gan brāli (ar vai bez draudzenes), gan viņa bijušo. Pat ja māsai brāļa bijusī patīk labāk kā tagadējā meitene, pirmkārt, vajadzētu cienīt brāli un viņa izvēli.
14.05.2018 21:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits