Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Orgasms

Reitings 133
Reģ: 06.05.2018
Labs rīts.!
Pat nezinu, kā lai šo tēmu uzsāk un pareizāk visu uzraksta..
Lieta, tāda, ka nereizi man nav bijis orgasms, ir bijuši vairāki vīrieši, ar dažādiem izmēriem, bēt neviens nav bijis spējīgs mani apmierināt. Problēma jau noteikti manī, jo nekad nēesmu spējīga atslābināties un to visu izbaudīt.
Bēeeet, pats dīvainākais ir tas, ka man vairākas reizes erotiskajos sapņos ir bijis orgasms, es pilnīgi to sajūtu. akd izklausās smieklīgi. :D bēt jā tā ir, un es sevi pa miegam neapmierinu, vienkārši piemostos no tā, ka esmu saņēmusi baudu, es vispār nesaprotu kā tas var būt, varbūt vēl kādai tā ir bijis.?
06.05.2018 09:24 |

Reitings 721
Reģ: 02.09.2016
Problēma jau noteikti manī, jo nekad nēesmu spējīga atslābināties un to visu izbaudīt.

Rekur pati atbildēji.
Sapņos tu atslābsti.
06.05.2018 09:36 |

Reitings 502
Reģ: 07.03.2018
Uztraukums, ka ''atkal nebūs'' un tāpēc koncentrēšanās aiziet uz to?
08.05.2018 00:33 |

Reitings 133
Uztraukums, ka ''atkal nebūs'' un tāpēc koncentrēšanās aiziet uz to?

Jā tieši tā, tas pat jau vairāk kā iedzen mani kompleksos, vienmēr kaut kā slikti jūtos, ka atkal nekā, un no vīrietis arī nejūtas labi, jo saprot, kanebija spējīgs mani apmierināt.
08.05.2018 12:21 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Tie vīrieši bijuši attiecībās ar tevi vai tāds garām skrienot variants un brīnies, ka nespēj uzticēties? Domāju, tam laiku vajag. Un tikai guli, gaidi, kad vīrietis visu izdarīs vai kā jums tas notiek?
08.05.2018 23:02 |

Reitings 133
Tie vīrieši bijuši attiecībās ar tevi vai tāds garām skrienot variants un brīnies, ka nespēj uzticēties? Domāju, tam laiku vajag. Un tikai guli, gaidi, kad vīrietis visu izdarīs vai kā jums tas notiek?

Max ilgākās attiecības bija 6mēneši , bet tik ļoti regulāri mums tas sekss nebija, tikāmies reti. Ir bijuši arī tikai tā, bet nevienā gadijuma neko nēesmu jutusi, ja neskaitot brīžiem sāpes. It īpaši kad manam ex partnerim bija samērā ''liels'', pēc seksa bija stipras sāpes vēdera lejasdaļā.
Nebija tā, ka tikai guļu, lai vai cik dīvaini neizklausītos es nemāku atrodoties puisim augšā kustēties, liekas ka esmu tik neveikla un visu laiku par to domāju, dažreiz kauns paliek par to ko puisis nodomās, ka esmu diez gan nemākulīga. :-/
Lai gan tā esmu ļoti pārliecināta, priekšspēlē un maigojoties esmu ļooti kaislīga, bet līdz ko viss nonāk līdz tam tad ir tāds čušss vien.
Atvainojos, ka visu tik tieši rakstu, bet varbūt atradīšu kādu kurai bijis līdzīgi vai kādu kura mani sapratīs (t)
14.05.2018 18:49 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Pa maz vēl pieredzes vai pa ātru esi to uzsākusi, kad nejūties droši. Tu sev "nepalīdzi"?
15.05.2018 00:45 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
Ja jau esi tikusi tik tālu:
Lai gan tā esmu ļoti pārliecināta, priekšspēlē un maigojoties esmu ļooti kaislīga,

tad domāju, ka pārējais ir sevis izzināšana. Padarbojies divatā ar sevi, sasniedz orgasmu pati, tad labāk jutīsi/sapratīsi, kā Tev vajag, lai sasniegtu orgasmu ar partneri.
15.05.2018 07:54 |

Reitings 84
Reģ: 02.05.2018
Atrodi pastavigu partneri ar kuru vari dzivot kopa un regulari mileties. Lauj virietim tur leja ar pirkstiem padarboties vai palaizit. Svariga ir klitora stimulacija. Man ja ir parastais vaginalais seks Ari nekada prieka nav. Izvelies pozas kur tu pati vai virietis var pamaset tavu klitoru. Virietis ieksa un tu mase klitoru. Lai atslabinatos var mazliet alkohola iedzert, bet tikai mazliet citadi parak daudz alkohola orgasmu trauce sasniegt. Tapat virietis var pamaset krutis un stimulet krutsgalus. Jaatrod pareiza kombinacija Lai butu labi un nestreso ja nesanak. Kad bus partneris kuru mili un esi regulari kopa tad viss iznaks. Citreiz sievietem ipasi jaunam orgasms nav tik svarigs, svariga emocionala saskana un labsajuta ja ta gadas nevajag kautreties, pasaki virietim ka emocionali bija baigi labi. Vnk jaatrod kombinacija kas der tev, tapat var Ari viriesa klatbutne masturbet Lai virietis paskatas kuras zonas tev vajag stimulet Lai butu labi un tad virietis var tev pievienoties.
15.05.2018 09:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits