It kā jau atbildi cilvēks būtu pelnījis vienmēr saņemt.
Ir normāli, kad pēc arī tikai viena randiņa ir saruna un tad izrunā to, ka nav ta klikšķa. Nu un viss skaidrs. Tā cilvēcīgi.
Nu, tas ir tas, kā Tu tver dzīvi. Cilveki ir dažādi, kas vienam norma, tas citam kaut kas tāds, par ko tas nemaz nebūs aizdomājies.
Labi, pastāstīšu savu wtf momentu, jo savādak šķiet, ka es te "gudri .iršu".
Biju uz Tinder randiņu. Satikāmies, nolēmām doties uz kādu suši restorānu paēst un padzert vīnu. Jā, pa gaisu negāja dzirksteles, bet sarunas bija saturīgas un atmosfēra tīri jauka. Kādu pusstundu bijām omulīgi sēdējuši, otrajai vīna glāzei pusē, kad es devos uz dāmistabu un atnākot ieraudzīju... tukšu galdiņu. Puika bija pat savu vīnu izdzēris un rēķinu nomaksājis, pirms aizskriet prom no randiņa neatvadoties. Un nebija arī tā, ka man uzreiz pieleca, ka esmu "uzmesta" - jā, vel kādu laiku sēdēju uz lūkojos, vai no kungu istabas necilpo mans kavalieris. Necilpoja. Nu, neko, izdzēru savu vīnu un devos mājās. Neko nerakstīju un nejautāju, jo, nu - kāda jēga? Saprotu, ka tas puika vel nav izaudzis līdz apziņai, ka pusstunda laika un pieklajīga atvadīšanas viņam, patiesībā, neko nenodarītu. Man tāda rīcība pret kādu liekas nepieklājīga, bet tas cilvēks tobrīd neko tadu nebija spejīgs saprast. Smieklīgakais bija tas, ka es būtu kaut ko līdžīgu viņam rakstījusi pēc tikšanas - blā, blā, paldies par vakaru, bija jauki, but didn't click.
Ā, viņš arī bija paspejis mani unmatchot Tinderī, lai, nedod Dievs, kaut ko nejauku nesaņemtu. :D
Pa lielam, Tev ir tas pats gadījums, tikai tev vel gribās gūt no šī visa... kaut ko. Sašust, ka kāds nav ieverojis "normāli" kodeksu. Bet nav jēgas, tici man. Nav vaina ne vienā, ne otrā cilvēkā, vienkārši dažādas vērtības, dažādi uzvedību modeļi.