Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Instagram

Reitings 18
Reģ: 26.04.2018
Padalaties ar saviem interesantajiem instagram kontiem vai arī iesakiet kādus latviešu Insta kontus, kuriem vērts piesekot ❤️
Šeit mans www.instagram.com/alisewild
04.05.2018 12:50 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Man vispār liekas dīvaini uztraukties vai šausmināties par citu cilvēku profiliem, bildēm. Priekš kam? Nu, nepatīk, izsaki savu viedokli pieklājīgi, izsaki konstruktīvu kritiku, kas, iespējams, tam otram cilvēkam liks aizdomāties, padomāt par to, ko savā profilā varbūt mainīt, lai pielāgotos dažādu vecumu, grupu mērķauditorijām. Neuzskatu, ka komentāri par pliku pakaļu vai komentāri no sērijas "brīnos, ka tevi kāds noprecēja" ir konstruktīvi izteikta kritika. Tieši tādi komentāri arī aizsāka šo diskusiju, kā rezultātā meitene sāka aizstāvēties. Protams, var diskutēt par veidu kā viņa to darīja, taču tas jau ir cits stāsts. Uzskatu, ka cilvēkiem ir visas tiesības komentēt, dalīties ar savu viedokli par kaut ko, kas patīk vai nepatīk, īpaši, ja profils ir publisks, taču atšķirība ir tajā, kā to dara. Mani konkrētais profils neuzrunāja. Jā, glīts, jauks, bet ne manai gaumei. Taču, tai pat laikā, skatoties uz tām bildēm no ceļojumiem, patiešām uz mirkli prātā iešāvās doma, ka gribētos atkal kaut kur aizceļot. Līdz ar to spēju saprast, ja kādu cilvēku tāds profils iedvesmo - ceļot, fotografēties, nirt, braukt ar velo vai darīt ko citu. Dīvaini, ja ir cilvēki, kuri tajās 300+ bildēs redz tikai un vienīgi plikus dibenus. Tādā gadījumā drīzāk jādomā, ka tur pamatā ir citas problēmas vai kompleksi, jo, kā saka, katrs redzam to, ko gribam ieraudzīt. Mnai tādas lietas neuztrauc, nekaitina arī selfijotāji, sekoju tikai tiem, kuru profili tiešām šķiet interesanti, līdz ar to nešausminos un nekritizēju citu gaumi, bildes vai rakursus no kādiem tās uzņemtas.
06.05.2018 23:35 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Viņas atbildība ir tajā, kā atbild. Var pateikt paldies par kritiku, visu labu. Var darīt tā, kā viņa. Attiecīgi iekustinot un parādot to, ka tieši vēl vairāk vajag izteikties par viņas ig, ja jau viņa izsakās par visiem, kas atļaujas kaut ko pateikt.
06.05.2018 23:38 |

Reitings 224
Jā, tas gan, piekrītu. Kā jau teicu, par veidu, kā viņa izteicās, vēl var diskutēt. Katrā ziņā, esmu tikai par argumentētas, pieklājīgas kritikas izteikšanu un pret personīgiem apvainojumiem gan šeit, gan jau pieminētajā sieriņdiskusijā utt.. :)
06.05.2018 23:46 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
https://www.nature.com/articles/s41598-017-06466-8
Izlasi vairāk par pašu abstraktu ;)
Fig. 1 - raksturo ietekmi īsumā.
https://www.nature.com/articles/s41598-017-06466-8/figures/1
Reāli pirmā reize, kad kko tādu daru, jo mani citi cilvēki tiešām maz uztrauc XD Bet jā, kā jau minēju, autores instagram priekš tā, kas tas visp ir - nemaz nav slikts, pat labs .. jo sevišķi latviešiem XD
06.05.2018 23:48 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
Neuzskatu, ka komentāri par pliku pakaļu vai komentāri no sērijas "brīnos, ka tevi kāds noprecēja" ir konstruktīvi izteikta kritika.

Emm.. bet nopietni. Vina raada piemeru musu berniem (kaut nakotnes), gribi lai tavi berni sitaa maukojas internetaa?
Sausmas kaut kaadas. Un es palieku pie sava viedokla.
Padomaajiet ar galvu. Par nakotni.
07.05.2018 03:18 |

Reitings 224
No Use for a Name, nopietni? Tu tiešām uzskati, ka bilde, kurā redzams skaists sievietes augums,, kaut kādā veidā sabojās Tavus bērnus? Ok... Nu tad ceru, ka nekad mūžā bērnus nevedīsi uz pludmali, jo mazums ko tur saskatīsies...
Mani tāds profils, tieši tāpat kā profesionāli fotografēti kailfoto un gleznoti akti nekādā mērā neaizskar, tāpēc arī savus bērnus, ja man tādi reiz būs, audzināšu tā, lai bērni nedzīvo aprobežotā vidē, kurā puskails, skaists sievietes ķermenis tiek uzskatīts par maukošanos.
07.05.2018 14:47 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es rakstīju ko pauž viņas runa un viņas ig.

:-D
Un ko pauž Tavas runas stils - mūžīgi neapmierinātas, žultainas un kašķīgas meičas izteicieni? Esi pamanījusi, ka reti kurā diskusijā esi spējīga pateikt ko labu? Neesi domājusi, kāpēc? Lielā analizētāja atradusies. Un to, ko pauž autores vai kādas citas meitenes IG profils, lemsi nevis Tu, bet viņa pati. Izteikt viedokli ir viens, bet izgāzt savu žulti un attaisnot to ar svešu lecīgumu, ir easy, bet tikpat lecīgi. Ar ko Tu būtu labāka par viņu? Da ne ar ko. Tikai atšķirība vien ir tajā, ka Tu tāda pēc dabas esi - forever neapmierināta.
un piekrītu Pārsliņai un frivolous_.. Ja kādai šķiet, ka autore ir lecīga un neaudzināta, tad, iespējams, ir vērts savus komentārus palasīt jeb ieskatīties spogulī. Un vispār, neko tādu šausmīgu autore nav pateikusi, ir lasītas sliktākās lietas. Jā, iespringa par daudz, bet kam negadās
07.05.2018 16:19 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Viņas atbildība ir tajā, kā atbild. Var pateikt paldies par kritiku, visu labu. Var darīt tā, kā viņa. Attiecīgi iekustinot un parādot to, ka tieši vēl vairāk vajag izteikties par viņas ig, ja jau viņa izsakās par visiem, kas atļaujas kaut ko pateikt.

Kas ar to vispār ir domāts? :D Kā tad viņa atbild? Nepareizi? Ka pareizi jaatbild šajā forumā - tikai tevis noteiktajā formā? C'mon, dāmas, get over yourselves. Es šaja forumā esmu bijusi sen, ar labu pauzi, un šobrīd slimnīca esot sev kaveju ar to laiku, bet sķiet joprojam te ir kaut kādas kastas, daļa no dāmām uzskata, ka var uzstādīt kaut kādus noteikumus, bara instinks stipraks par veselo saprātu un toleranci... I really get it, been there & done that. Un no savas pieredzes varu ieteikt - get a life ārpus foruma. Vairs neliksies tik svarīgi uzstadīt noteikumus vietēja smilskastē.
07.05.2018 16:57 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
meksikanka, un tavs stils ir piekasīties tikai konkrētiem cilvēkiem un pašai izteikt kaut kādus spriedumus - jā, jā zinu, ''tu jau tā nē, tu neko'', tā kā domā vien par sevi. Un esmu daudz teikusi gana labu gan diskusijās, gan arī privāti, par to man nav jāatskaitās, jo tavā pasakā ir citādāk.
07.05.2018 17:03 |

Reitings 18
Reģ: 06.04.2018
Izmantošu iespēju pareklamēt sava kaķa ig :-P
www.instagram.com/pepeberzina
Neesam vegāni. Sieriņus arīdzan vēl neesmu pagaršojusi.
08.05.2018 12:58 |

Reitings 713
Reģ: 29.06.2017
Jā, iespējas ir jāizmanto:-D
Mani minkas leļļuki ir šeit https://www.instagram.com/lalellecats/
08.05.2018 19:52 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Rakstības stils un satura ļoti līdzīgs.. To grūti nokopēt
15.01.2019 23:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits