Instagram

Reitings 18
Reģ: 26.04.2018
Padalaties ar saviem interesantajiem instagram kontiem vai arī iesakiet kādus latviešu Insta kontus, kuriem vērts piesekot ❤️
Šeit mans www.instagram.com/alisewild
04.05.2018 12:50 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Ar šādu attieksmi diez vai kāds gribēs baigi sekot. Izbrīna tieši autore, kā viņa runā, izsakās, atbild uz jebko. Kritika ir kritika - ko dēvē par nepatiku (arī paskaidrots, kāpēc). Tagad gan tādu nesimpātisku, nepievilcīgu iespaidu radīji. Šitādas meitenes dzīvē arī atbaida.
05.05.2018 10:21 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nepatīk bildes - saki, ka nepatīk bildes.
.
Bet ŠIS: "Briinos vsp kaa tevi nopreceeja, ja sitadas bildes liec" jau ir vienkārši personīgi apvainojumi, kam ar instagrammu nav nekāda sakara.
.
Arī kritizēt ir jāmāk bez jēlībām.
05.05.2018 10:27 |

Reitings 18
https://lv.m.wikipedia.org/wiki/Kritika
Negatīva kritika ir kritika, kas balstās pamatā uz negatīvu attieksmi pret cilvēku, nevis cilvēka uzvedību. Negatīva kritika cilvēkam pasaka nevis ko cilvēks nav izdarījis, bet kāds ir viņš pats. Negatīva kritika tiek izmantota kā soda veids, kā demonstrēt savu pārākumu. Destruktīvas kritikas mērķis nav meklēt risinājumu, tā tiek izmantota, kā vainošanas instruments, kā sods, citreiz kā pazemošana.
Mani atbaida cilvēki, kuri par citiem spriež pēc savas domāšanas. Cilvēki, kuri brīžos, kad nekas no viņiem netiek prasīts, tā vien vēlas izteikt ko negatīvu, lai citam liktu justies slikti. Tādā veidā cilvēks ceļ savu ego un meklē domubiedrus, bieži arī atrod, jo negatīvu cilvēku mums netrūkst.
Jūs variet turpināt nomelnot un pazemot mani, teikt cik esmu briesmīga, augstprātīgas lecīga persona, jo neklusēju. Ietiktu jums katrai paskatīties spogulī un pajautāt kāpēc jums ir vēlme likt kādam justies slikti, kādu pazemot un apvainot bez iemesla. Neviens mēs neesam perfekti, nekad arī nebūsim, vai tāpēc, ka mana attieksme pret jūsu briesmīgajiem komentāriem nav vienaldzīga, es esmu sliktāka par jums ? Diezvai. Es arī ticu, ka svešu cilvēku personiska apvainošana interneta ir tikai tāds posms dzīvē, kad nav sakārtota garīgā veselība, iepējams, arī fiziskā. Tāpēc ļaunu prātu neturu. Novēlu jums mīlēt sevi un cilvēkus jums apkārt (l)(l)(l)
05.05.2018 10:34 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kas par raksturiņu! :D
Un it kā pati nenoliktu šeit esošās meitenes ar saviem delfu (cik informēta) norādījumiem un līmeņiem, kur jau nu tu esi augstākā. Tik ļoti ego apmierināt vajag. Phē foto, pilns ar neko neizsakošām kermeņa daļām, noskaņu nerada, atmosfēras nav, siltumu no cilvēka nedod, kā jau minēja.
Pēdējais komentārs vispār - ar savām samalkajām norādēm par citiem, diagnozēm (laikam pielāgojies, ahaha), spriedumiem un pēkšņi kritikas nolikšanu, ko pirms diviem komentāriem slavēji, kur tev prāts meitene?
05.05.2018 10:38 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Piekrītu Melania.
Konts, kurš neatškiras no tūkstošiem citu. Mode laikam tāda. Puspliki ķermeņi, ķip stilīgi ceļojumi, un tas viss izskatās tik nedabīgi- uzspēlēti. Tā jau ir smuki, bet - nav sekošanas vērts.
05.05.2018 10:46 |

Reitings 18
Aizskart cilvēku personiski, slēpjot savu identitāti, ir Delfu komentētāju līmenis. To, manuprāt, zin visi. Es tā darīju, kad man bija kādi padsmit gadi, vairs nedaru, tāpēc saprotu kāpēc ir šāda attieksme.
Īsumā paldies par viedokļiem, kritiku, kuru nemaz neprasīju.
8-)
05.05.2018 10:52 |

10 gadi
Reitings 5781
Reģ: 04.05.2009
:-D:-D:-D
05.05.2018 10:53 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Tie instagram vegāni, kurus esmu redzējusi, ir tik vājprātīgi ārišķīgi, ka man zūd vēlme piesekot un aplūkot tās bildes. Narcisisms, nedabiskums, vēlme pēc uzmanības, novērtējuma. Jā, jā, tas ir normāli, ka mums vajag apkārtējo pieņemšanu, esam sociālas būtnes, un instagram galu galā ir tendēts uz dalīšanos. Taču man rodas sajūta, ka vairums to lifestyle kontu ir tik idealizēti, un tik ļoti tendēti uz to, kādu priekšstatu par sevi un savu dzīvi rada, ka nepietiek laika un enerģijas to dzīvi dzīvot. Bilžu uzņemšana, pārstrāde, ievietošana, gatavošanās pirms bildes uzņemšanas (make up, outfits, fons), ka tas ir nopietns darbs. No sirds, vai šis darbs nes gandarījumu? Manuprāt, visa dzīve kļūst par to, kā tava dzīve izskatās, nevis kā tu jūties, un tad ir tukšums. Un zudusi robeža starp privātumu un publiskumu. Ja tu liec bildes, kurās esi puskaila, ceļojumos, mājās brokastojot, ar partneri, tad esi gatava, kad ikvienam būs viedoklis par visu šo. Un tā neesi tu, tas ir par ikvienu, kurš ir publiska persona. Pajautā sev, vai esi gatava saņemt viedokli par sevi visos šajos aspektos. Es droši vien nebūtu, jo tas mani sagrautu kā cilvēku.
05.05.2018 10:56 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Starp citu, runajot par ceļojumiem, jau aptuveni gadu ceļojot neņemu līdzi fotoaparātu. Man vienkārši nav vēlme uzņemt tās bildes, gribu izdzīvot to brīdi.
05.05.2018 11:00 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Par publiskām lietām cilvēki izsakās. Turklāt, kas lika vēl citus kontus, pamatojot, kāpēc tie ir labi, patīk, atšķirībā no pirmā. Nu nav privāts konts tas, turklāt speciāli popularizējot ielikts šeit. Nu neizteiksmīgi, bez dvēselītes, kā saka, tik ārišķīgi, ka viss tik fake izskatās, kā garlaicīgā muzejā. Ieteiktu kaut kā dabiskāk ķert momentus, ne tik mākslīgi, likt kaut ko, ko citi var izmantot, ne tikai parullēt garām - ja vien tāds nav mērķis kontam - nu lai dabisks cilvēks tur parādās. Nu ja nezinātu šo attieksmīti.
05.05.2018 11:07 |

Reitings 18
Es ar izsakos par publiskām lietām, pārsvarā arī publiski, neslēpjot savu identitāti un tad, kad tas tiek prasīts, tik ne tā kā jūs to darāt. Man tāda pieeja nepatīk.
Atbildot Most - Man patīk viedokļi, bet ne personiski uzbrukumi bez iemesla, bet ar tādiem šad tad nākas saskarties, ar to rēķinos.
05.05.2018 11:23 |

Reitings 175
Reģ: 21.05.2017
Smuka meitene, smuks dibens, smukas bildes. Bet OMG tas interneta anafabētisms, kas šeit tiek demonstrēts. Ja vēlies iegūt plašu atpazīstamību, kas laikam taču ir mērķis, ja reiz reklamējies pa forumu/iem, ieteiktu iziet kādus komunikācijas kursus. Specifiski par komunikāciju virtuālajā vidē, jo šis ir vienkārši skumji :-|
05.05.2018 11:25 |

Reitings 18
Atkal kārtējie personiskie uzbraucieni :-D
Man jāizmanto tāda pati komunikācija kādu izmantojat jūs? Lai būtu uz viena viļņa?
Ja komunikācijas vieds atšķiras, tad uzreiz analfabēts?
05.05.2018 11:34 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Alise, viss ir ļoti vienkārši! Piemēram, atveru Tavu kontu, paskatos, un piemēram izdomāju piesekot. Simpātiska, saulaina, smaidīga meitene, jauki!
Lasu tālāk diskusiju un saprotu, ka meitene nemaz nav tik saulaina kā izskatās, līdz ar to arī bildes uztveru jau pavisam citādāk. Brīžiem cilvēkiem gribas piesekot tikai viņu personības dēļ! Ja no tā staro pozitīvisms, tad plikie dibeni nemaz netraucē. Tu savu raksturu šeit parādīji ne no tās pozitīvākās puses, līdz ar to bildēm visa vērtība zūd. Tas tā, piemērs.
05.05.2018 11:42 |

Reitings 833
Reģ: 10.03.2013
Apskatījos - tāpat kā visiem. Es sekoju 80% pazīstamiem cilvēkiem un dažiem iedvesmojošiem profiliem. Meklēju ko interesantu un noderīgu, piemēram, ceļošanas padomus, receptes, interjera idejas. Paštīksmināšanās un sekotāju vākšana, lai dabūtu DW pulksteņus, mani galīgi neinteresē.
05.05.2018 11:51 |

Reitings 803
Reģ: 15.12.2015
Es viņas instagramam arī jau kādu laiku atpakaļ sāku sekot, jo man patika bildes un pozitīvisms, bet pēc šīs diskusijas tomēr mazliet pamainījās skatījums un ne uz labo pusi. Var jau vienu reizi pateikt kaut ko pretī, jo te cosmo kā vienmēr sāk ķengāt, bet nu izvilkt 5 lapu garumā ar savu aizstāvību.. (t)
05.05.2018 11:51 |

Reitings 175
Tas bija nevis personisks uzbrauciens, bet gan, iespējams nedaudz paskarbi izteikta, konstruktīva kritika. Te jau vairākas lietotājas minēja, ka instagrams foršs, bet šeit tu radi ļoti negatīvu priekštatu par sevi un tas ir tīri komunikācijas prasmju jautājums.
05.05.2018 11:53 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
alise-micule, atslābsti!
05.05.2018 11:55 |

Reitings 175
alise-micule, atslābsti

+++:-D
05.05.2018 11:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits