Padalaties ar saviem interesantajiem instagram kontiem vai arī iesakiet kādus latviešu Insta kontus, kuriem vērts piesekot ❤️ Šeit mans www.instagram.com/alisewild
Ja tas par mani, tad neskaties. Man patīk mans dibens, Bildeju dibenu. Citam patīk lupas, acis, mati, seja kopumā viņas taisa selfijus. Pāris bildes, kur redzams dibens, ak vai. Uz pludmali ar nevar iet, tur pilns ar plikiem dibeniem
Loģiski. Šobrīd tā izskatās, jo atsaucība maza. Tā vietā, lai saņemtu ieteikumus, kārtējo reizi cilvēki parāda sevi no ne tās labākās puses. Kā to sauc? Skaudība? Es pat nezinu. Joprojām gaidu ieteikumus interesantiem latviešu instagram kontiem ❤️
Loģiski. Šobrīd tā izskatās, jo atsaucība maza. Tā vietā, lai saņemtu ieteikumus, kārtējo reizi cilvēki parāda sevi no ne tās labākās puses. Kā to sauc? Skaudība? Es pat nezinu
Tā ir parastā reakcija attiecībā uz tiem, kuri kaut ko dara.
Man agrāk no latvietēm patika @ligazemture (viņa lika tādas modes žurnālu tipa fotogrāfijas), bet tagad bildes liekas diezgan garlaicīgas. Caur viņu piesekoju Dagmārai Legantei @dadalove (?), nav tā, ka īpaši sekoju, bet patīk Dagmāras bilžu dažādība.