Izmisums vai izlaidība?
ka tu pamani izmazgāto veļu un jaukās vakariņas, kas pagatavotas. Es vēlos zināt, ka tu novērtē, ka es jebkurā diennakts laikā baroju ar krūti un atslaucu pienu, kad esmu darbā, lai arī vienkāršāk man būtu izmantot gatavos maisījumus. Es ceru, ka tu ievēro, ka es nekad nelūdzu tev palikt mājās, ja tev ir kāds darba vai sporta pasākums. Man kā mammai ir paredzēts būt mājās visu laiku un vienmēr būt pieejamai, lai rūpētos par bērniem, kad tu esi prom.Šis citāts norāda uz to, ka vēstules autorei ir (1) aukles darbs ar saviem bērniem, (2) bezmaksas - pat bez plika paldies vai citas atzinības, kas neko nemaksā, bet ir elementāra pieklājība - bezmaksas kalpones pienākumi pret savu vīru, un (3) sievietei ir vēl arī darbs. Trīs maiņas - darbs, māksaimniecība, bērnu auklēšana - kamēr vīram tikai viena, un to tas ībls ar krāniņu uzskata par pietiekamu iemeslu, lai atteiktos pieskatīt savu paša bērnu pāris stundas dienā, kamēr sieva atvelk elpu. Ībls dodas uz sporta spēli vai darba pasākumu ar, iespējams, citiem ībliem, kas atstāj savas mīļotās sievietes mājās vergot trijās maiņās. Varbūt vēl vēstules autorei ir ceturtā maiņa - (4) vnm seksīgi izskatīties un ļaut sevi vīram izdr*zt, kad tam ieniezas, lai ībls neskrien paieskāties pie m*ukām.
Mazulis raudāja. Vaimanāja, precīzāk. Es viņu augšstāvā varēju dzirdēt un mans vēders sažņaudzās no skaņas, prātojot, vai man vajadzētu nokāpt lejā un tevi atbrīvot no sloga, vai aizvērt durvis, lai es varētu gūt ārkārtīgi nepieciešamo miegu. Es izvēlējos otro.
Pēc 20 minūtēm tu ienāci istabā ar joprojām izmisīgi raudošo bērnu. Tu novietoji mazuli gultiņā un uzmanīgi to piestūmi tuvāk manai gultas pusei, nepārprotami norādot, ka tev pietiek.
ka tu pamani izmazgāto veļu un jaukās vakariņas, kas pagatavotas. Es vēlos zināt, ka tu novērtē, ka es jebkurā diennakts laikā baroju ar krūti un atslaucu pienu, kad esmu darbā, lai arī vienkāršāk man būtu izmantot gatavos maisījumus. Es ceru, ka tu ievēro, ka es nekad nelūdzu tev palikt mājās, ja tev ir kāds darba vai sporta pasākums. Man kā mammai ir paredzēts būt mājās visu laiku un vienmēr būt pieejamai, lai rūpētos par bērniem, kad tu esi prom.
nerātnā protams, atkal savā stilā bliež. Vulgārais tantuks:D:D
Te ir tipisks upura un emocionālās varmākas gadījums. Sieviete meklē izeju, lai arī kāda tā būtu, no savas upura lomas. Jāpiezīmē, viņa ir davesta.
Tie ir upura izgājieni. Nekas vairāk.