Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Krievuška gold digger no Krievijas?

Reitings 1072
Reģ: 15.06.2016
Man šoreiz būs tāds stāsts. Kādu laiciņu atpakaļ biju aizbraucis uz Vāciju padejot. Tur ielūdzu uz deju vienu meiteni un viņa man pēc tam noskūpstīja uz vaiga. Likās, ka es viņai patīku. Viņa izrādījās no Krievijas. Vēlāk pati pievienoja draugos. Piedāvāja kopā kaut kur aizbraukt uz kaut kādu deju pasākumu. Es teicu, ka nezinu vai braukšu vai nē. Pēc dažam dienam teicu OK. Uzzināju, ka viņa jau atrada sev citu puisi, ar kuru īrēs dzīvokli. Mani apsūdzēja tajā, ka esmu pārāk lēns. :( „Tagad es īrēšu dzīvokli ar džeku, kuru pat nepazīstu”, teica man viņa. Es teicu, ka varu atbraukt tāpat vien, bet tikai ja viņa pavadīs ar mani laiku – aizies kaut kur ar mani utt. Viņa teica, ka pa dienu būs aizņemta, jo grib aiziet uz kaut kādām tur nodarbībam. Vēlāk piedāvāju viņai uz Jauno gadu atbraukt Rīgā – viņa neko īsti neatbildēja, kaut gan nauda viņai ir, es zinu. „Tas ir ielūgums? :)))”, viņa vaicāja. Es teicu: „Saprot to kā gribi :D”. Sanāk, ka viņa gribēja kopā ar mani tikai noīrēt dzīvokli svešajā valstī, lai kopā būtu lētāk un viss?

Uzskatu, ka tas ir fucking gold digging. Ko jūs domājāt?
30.04.2018 22:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits