Kādus taksometrus jūs lietojāt?

Reitings 1081
Reģ: 15.06.2016
Kādus taksometrus jūs lietojāt brīvdienās (nakts laikā), kad negribat gaidīt? Es agrāk lietoju Panda, bet tur dažreiz jāgaida vesela stunda. Man tas neder. Sāku lietot Taxify, tur pārsvarā ir labāk, bet vienalga pat centrā dažreiz ir jāuzgaida 10-15 minūtes. Vai ir kaut kādas taksometru kompānijas Rīgā, kur tev nevajag ilgi gaidīt to automobili? Varbūt ir kādi servisi kuros var nolīgt sev vadītāju uz vienu nakti? Vai ir vērts lietot Baltic Taxi – nekad neesmu viņos braucis, jo pārāk dārgi, bet varbūt viņi nav tik noslogoti brīvdienās?
28.04.2018 13:20 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Izmantoju Taxify, jo līdz šim bijusi tikai pozitīva pieredze. Bērnu sēdeklīši gan man nav aktuāli, viss, ko vajag, ir, lai taxis ir tīrs, ievēro braukšanas drošību, atbrauc laikā, nepļāpā ar mani par bezjēdzīgām lietām un varu norēķināties ar karti.
29.04.2018 20:56 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018

ā jā, kaut kas dzeltens. ar gūgles karti krieviski. tādi melni merši laikam saistās ar barigām vairāk. bet nu, tie klientu tarifi normāli.
29.04.2018 21:23 |

Reitings 174
Reģ: 16.04.2016
Tagad izmantoju Taxify, bet iepriekš izmantoju Baltic Taxi. Jā, nedaudz dārgāk, bet apkalpošanas ziņā vienmēr varēju paļauties, piemēram, ja taxis bija pasūtīts uz 4:00 no rīta, lai dotos uz lidostu vai vispār komunikācija kā tāda. Ar pandu pāris reizes bija vilšanās un vnk no centra paņemt taxi uz mājām- tur dažreiz vnk astronomiskas summas sauca.
01.05.2018 10:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits