TheOatmeal A ko darīt, ja cilvēks ir iemīlējies nedzīvā objektā? Japānā ir bijuši gadījumi, kad kāds vīrietis lūdz slēgt laulību ar savu gumijas lelli. Viņam arī ir tiesības uz mīlestību. A ko darīt, ja viņš mīl? tai nav robežu. Liksim civillikumā, ka laulība ir starp diviem cilvēkiem (var būt viena dzimuma) vai starp cilvēku un gumijas lelli? Lūdzu neapspiežam cilvēka mīlestību!!!
>>
Nedaudz offtopicā:
Gribu vēl iezīmēt situāciju, kas realitātē notiek. Un tam pamatā ir šīs visas cilvēktiesības un kāpēc tās var cilvēkiem likties absurdas. Man mamma ir skolotāja un vairākas reizes ir teikusi, ka bērni pēdējā desmitgadē ir palikuši vienkārši neciešami.
Sodīt viņus nedrīkst, pieskarties nedrīkst, uz otru gadu atstāt nedrīkst, ja vecāki nepiekrīt. Tādas lietas kā pēc stundu klases sakopšana, kas bija manā laikā, ir aizliegta, jo nedod dievs bērnam liks strādāt. Bērni klasē vienkārši pieceļas un sāk staigāt, pateikt viņiem neko nevar, disciplīnas nekādas.
Bērni staigā pa skolu, dara sūdus, skolas personālu nodirš kā zemākus cilvēkus, skolotāji arī takā pamesli, izdarīt neko nevar, jo viens zvans uz sociālajiem un ak dievs bērna tiesības.
Tāpēc arī vecāki cilvēki kā mana mamma vai kaut es pats, novērtēju disciplīnu un darba ētiku, ko man skolā iemācīja pēc "stagnāta laika režīma". Mīļākā skolotāja bija tā, kas pa reizei nepaklausīgajiem ar lineālu pa nagiem uzdeva.
>>
Cilvēki, kas dzīvojuši krievu laikā un tagad šajos laikos dzīvojuši divās dažādās pasaulēs, tāpēc tas nav nemaz pārsteidzoši, ka viņiem grūti pieņemt homoseksuāļus, cilvēktiesības un citas lietas, ko uzspiež jaunie trendi.