Sveika! :)
Man ir pārklājums 4 zobiem, jo bija diezgan vizuāli traucējošas šķirbas starp priekšzobiem. Teiksim tā, zobārste mani mēģināja atrunāt stāstot, ka ne visiem turās, jāseko līdzi tam ko ēd(nedrīkst grauzt neko cietu, savādāk var noplīst/ieplīst, jāizvairās no zobus krāsojošiem ēdieniem, jo heliomateriāls ir uzņēmīgāks pret noskrāsošanos nekā mūsu dabīgie zobi), es protams neko cietu negraužu, lai gan esmu dzērusi sarkanvīnu un bietes ēdusi, pagaidām viss ok. Turās 3. gadu. Tālāk, procedūras laikā tavs dabīgais zobs tiek noslīpēts diezgan daudz, tātad ja neturēsies heliomateriāls nāksies pēc tam domāt par dārgākām manipulācijām. Man zobārste teica, ka vidēji turās 10-15 gadus(tiem kam turās), viņai bija gadījumi, kad cilvēks nāk pēc pusgada atpakaļ, jo neturās. Tātad pabrīdināja mani laicīgi, ka maksimāli atjaunot var apmēram 2x, jo pēc tam tur vienkārši vairs nebūs ko vīlēt/slīpēt, tātad ap gadiem 50 vajadzēs domāt par kronīšiem. Mani tas toreiz absolūti neizbiedēja, jo smaids bija mans komplekss nr.1. Bet, ja ar zobiem viss būtu ok, vienkārši gribētu baltākus/skaistākus tad šī procedūra nebūtu manā vēlmju sarakstā. :)