Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Šausmu filmu ieteikumi

 
Reitings 930
Reģ: 25.09.2017
Sveikas!
Varbūt kādai ir kādi interesanti šausmu filmu ieteikumi + neliels apraksts, par ko ir tā filma. Vairāk gan interesē paranormālās, mistiskās. Tās slepkavnieciskās par slepkavām un maniakiem ne īpaši, bet, ja ir kāda tiešām interesanta, būšu priecīga par ieteikumiem(l)
19.04.2018 13:31 |
 
Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
Pusaudžu gados šausmenes ļoti patika, tagad vairs nē, bet saintriģēji mani uzmest aci imdb tam, ko esmu skatījusies un vērtējusi pēdējos gados.
Manā sarakstā ir seriāls "Stranger things" - nav izteikti bailīga, bet saistīta ar mistiku. Tur gan ir diezgan liels sci-fi piesitiens, bet man kā fantastikas NEcienītājai seriāls tomēr patika.
Nedaudz slepkavnieciskais "Don't breathe" - jaunieši nolemj aplaupīt akla vīrieša māju - šamējais izrādās ir diezgan veikls un mēģina kompāniju pielikt pie vietas. Spriedzīte :-D
"10 Clovefield Lane" - meitene cieš autoavārijā un pamostas bunkurā, kur viņai apgalvo, ka viņa nav nolaupīta, bet gan virszemē notiek tīrās šausmas, tāpēc ir "glābta"... viņai jāizdibina patiesība, bet kā? :-O
Psiholoģiska WTF filma "Goodnight mommy" - mamma atgriežas mājās pēc plastiskās operācijas ar nobindētu seju. Viņas deviņgadīgie dvīņi sāk apšaubīt, vai tā vispār ir viņu mamma, kas atgriezusies. Tad nu jāmēģina pārbaudīt kaut kā... :'-(
"Sleep tight" - spāņu filma par dzīvojamās ēkas sargu/pārvalnieku, kas slepus teorizē vienu mājas iedzīvotāju - meiteni (šķiet, viņš bija viņā iemīlējies!? :-D), darot visāgas neģēlības viņas dzīvoklī, kamēr viņa ir prom vai guļ. Diezgan creepy.
"Oculus" - filmu redzēju samērā pasen, doma ir tāda, ka māsa un brālis cenšas pierādīt pārdabisku fenomenu, kas ir nonāvējis daudz cilvēku. Skan diezgan triviāli, taču man ir atmiņā palikusi kā diezgan oriģināls stāsts.
19.04.2018 14:34 |
 
Reitings 529
Reģ: 31.03.2018
"Goodnight mommy" esmu noskatijusies un ja man kādai būtu jāiesaka, tad noteikti neieteiktu šo. Tieasām filma ar lielu wtf. Murgs un nekas vairāk.
Patika "Conjuring" , tieši mistikas dēļ, arī riebjas tādas kur kāds killers skraida un slepkavo kādu. :-D tā kā sen nēesmu šausmenes skatijusies neko tādu svaigāku nevarēšu ieteikt, tagad vairāk velk uz trillerīšiem.
26.04.2018 22:51 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Pēdējo noskatījos The Boy - biju gaidījusi ko labāku, bet skatāma bija, man likās pabaisa..un tā uz to visu iekoncentrējos, ka tādas beigas bija pārsteidzošas. :-D "An American nanny is shocked that her new English family's boy is actually a life-sized doll. After she violates a list of strict rules, disturbing events make her believe that the doll is really alive."
Bet vispār atmiņā kā labas šausmenes man palikušas Conjuring abas daļas.
27.04.2018 10:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits