Labrīt! Cik jau rīti mēdz būt labi, ja agri jāceļas un jāiet uz darbu :-D
Kādu citu nedēļu priecātos par ceturtdienu, jo nākamajā dienā jau piektdiena. Bet sestdien jāstrādā:'-( Vakarā, iespējams, aiziešu uz Ivara Selecka filmu "Turpinājums", varbūt kāda ir redzējusi? Kādas pārdomas?
Labrīt! Brokastoju un skatos, kas aiz loga darās..nu noteikti ne tas, kas manā weather aplikācijā bija norādīts :-| Līdz ar to plānotos darbus tādā vējā un smidzeklī negribās darīt(t) Kur ir saule un siltais laiks????
Sveikas! Manā pusē laiciņš no rīta bija okey, saulīte nedaudz spīdēja, lietus nelija. Kolēģe no paša rīta pacienāja ar pašceptu vegānkūku. Pirmo reizi tādu ēdu, bet ļoti garšīga! :-) Nevaru sagaidīt brīvdienas. Mums tagad ar draugu tāda interesanta situācija saistībā ar dzīvokli. Vai pēc likumiem ir noteikts cik ir minimālais mēneši, cik var slēgt līgumu starp izīrētāju un īrētāju?
Man gan šodien ir 4diena, mums darba dienu nepārceļ un iešu tajā... 1dienā vai kad, nezinu vēl īsti :D , uz darbu, bet mani tas apmierina, man nevajag daudz brīvdienas no vietas, nav nekādi lielie plāni uz tām dienām un ja būtu, paņemtu vnk brīvu to dienu.
Labrīt! Šodien svarīga diena! Atveru jaunu dzīves lappusi - sākšu cīņu ar savu rozāciju :D gan jau uz nedeļu tikai :D nekāda cukura, kofeīna, alkohola un sauļošanās. Kāda iespēja, ka izturēšu? Tuvu nullei :D besī man tā rozācija (t) un vēl apziņa, ka izārstēt šo ķēmu nevar.. kautkāds sviests. (t)
Labsrīts! Pirmā atvaļinājuma dienaaaa!!! (l)(l)(l)...... un beržu māju jau no 9 rītā :D Vispār šodien ir jāpaspēj ārprātā daudz, nezinu, kā to izdarīšu! Koferi vēl nav sākti likt, bet jau 4 naktī jābrauc uz lidostu. Nu jā, tā kaut kā :D Paņēmu 10 minūšu pauzīti, lai palasītu cosmo, bet nu laikam hop-hop atpakaļ pie darbiņiem :D
Oo Minci, kur lidosi? (l) Nenormāli gribās kaut kur aizlidot, tikai nezinu kur (s) Labrīt. Nu ir pūtiens ārā, ārprāts. :-| man sestdiena brīva, ļoti priecājos :-P
Labrīt! Nupat pabrokastoju. Saulīte dikti spīd, varētu iziet laukā ar ratiem, bet man ir slapji mati, laikam jāpagaida pēcpusdiena. Bet oma uzreiz labāka, kad saulains!
sveikas! manā pusē vējš arī pavēss. vajadzētu pa māju padarboties, bet man spēka nav. vakar vispār vairākas stundas nolauzu diendusu. noskatījos vakardienas tēta nedienas. šoks mijās ar pārdomām, cik patiesība laikam daudz tādu ģimeņu. rīt uz darbu, līdz atvaļinājumam kā līdz Ķīnai rāpus, bet tā gribas kādu nedēļu vispār par darbu nedomāt..
1dien biju kārtīgi patalkot, kad bija tiešām sutīgs laiks. No vakardienas sāku just,ka muskuļi smeldz, kakls sāk kņudināt un iekšēji nav tā labākā sajūta. Visu laiku nogurums, miegainums. Jādzer daudz tējas un izsmeltais jādabuj atpakaļ(s) Kopumā patika tā fiziskā izlikšana talkojot(l) šodien gan tāda pelēka diena, vējains, no saulītes ne miņas:-(