Labvakar meitenes :)
Tā dzive ir noticis,ka audzinasu bernu viena. Vīrs devas uz arzemem ,lai saktu stradat un mes ar bernu velak pievienotos,bet ka jau dzive tas sanak ,egoisms un atsvesinatiba darija savu. Bet ne par to stasts,dzive visu saliek pa plauktiniem ka tam jabut . Dzive pati atspelesies.
Sobrid berns darzina vel neiet ,pati ar nestradaju ta iemesla del ,ka nav kas skata mazo . Dzivoju pie mammas draudzenes ,kas bija pagaidu variants ,lai sagaiditu,kad brauksim prom pie vira .
Problema tatad ir par dzivesvietu,darbu,ka ari jaunibas kluda - nemaksati krediti,statu samazinasana,kauns ,klausules necelsana un sekas- blokets konts . Zinu,ka visu to var sakartot un esmu pietiekami stipra,lai beidzot nostatos uz savam kajam un nebutu no kada atkariga . Kludas ir pielautas,ar to tiesam nelepojos,zinu,ka bus asi komentari,bet nu pati ar tadus veltitu sev citu vieta .
Loti veletos,lai padalaties ar savu pieredzi vai citu stastus par sievietem ,kas audzina bernus vienas,gan kuras pasas nolemusas aiziet no vira,gan savadakos gadijumos . Zinu,ka bus gruti ,bet ne es pirma,ne pedeja,ticu,ka izklusu gan no savam finansu bedam,gan spesu but stipra mamma bernam . Tikai loti gribas tikt vaļā no tas sajutas,ka nekad vairs nebūšu laimiga ka sieviete,nevis tikai pakartota dzive bernam (protams,es darisu visu,lai berns butu laimigs) .
Lai jauks vakars:-)