Man arī šī ir interesējoša tēma. Gadi nedaudz virs 20, bet nekad neesmu bijusi, mamma par to nekad nav runājusi un teikusi, ka jāaiziet, tad nu arī viena pati savā nodabā jau gadiem no šī pasākuma baidos.
Esmu saņēmusies beidzot pierakstīties un aiziet, bet gribētos, lai būtu līgums ar NVD, lai nebūtu jāmaksā kosmosa cenas. Taču, visur, kur paskatos, piemēram, Dr. Evai Barkānei ir līgums NVD iestādē "Embrions". Ok, aizeju sadaļā cenas un skatos 50 EUR par pirmreizējo konsultāciju + 40 par USG, gan jau vēl kaut kāda analīzes... bet tālāk ir rakstīts, ka ir veselības pakalpojumu veidi, kurus apmaksā NVD un ir jāveic tikai pacienta iemaksa 4,27. Vai vienkārši apskate un pirmā reize pie ginekologa ir pietiekams iemesls, lai man būtu jāveic tikai pacienta iemaksa? Ja ir tikai jāmaksā pacienta iemaksa, tad par USG man būs jāmaksā tie 40 eur? Es lasu, lasu un lasu, bet man tas viss ir melna bilde. Kā arī pierakstoties man ir jāsaka, ka vēlos apmeklēt par pacienta iemaksu?
.
Vēl mani interesē - varbūt ir kādi svaigi ginekologa ieteikumi vai atsaukmes par jau manis pieminēto Evu Barkāni (šo atradu pēc vecāku diskusiju ieteikumiem)? :-)