Cosmo spēks cīņā ar neizberžamu vannu

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
čau (l)
Es domāju, ka manā tēmas pieteikumā ir jau saprotama mana sāpe. Mazliet detalizētāk - dzīvoju īrētā dzīvoklī, kurā ir veca vanna. Vanna no iepriekšējiem īrieniekiem ir ļoti aizlaista netīrībā - pelēcīga, netīra. Dēļ sava vecuma virskārta vietām ir noberzusies un tādēļ traipi ir vēl neizberžamāki. Vannu kā tādu neizmantoju, izmantoju tikai dušas funkciju, bet tik un tā skats ir nepievilcīgs, kā arī vannasistaba ir kopēja ar labierīcībām, līdz ar to arī ciemiņi ir spiesti redzēt šo nepievilcīgo skatu. Izmēģināti dažādi vannas istabas tīrītāji, pat tualetes tīrāmais līdzeklis, esmu berzusi ar švammi, ar metāla skrāpīti. Nu grūti. Varbūt ir zināms kāds brīnumlīdzeklis kas varētu palīdzēt?;-)
12.04.2018 21:52 |

Reitings 275
Reģ: 19.02.2013
Raganai šoreiz taisnība. Īpaši esiet uzmanīgas, jaucot kopā 2 tīrāmos līdzekļus, man tuvs cilvēks tā reiz dabūja elpceļu apdegumu. Un tas notika tikai šrubējot podu, kur nu vēl, ja tā būtu visa vanna.
14.04.2018 11:18 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Vispaar mani izbriina fakts, ka liela dalja foruma publikas kaa saatana apseestas kjeerc par antibiotiku, hormonu, vakciinu un anesteeziju kaitiigumu, ka vai manu vai. A te neviena ieteikuma, kaa izvairiities no hlora tvaikiem Lai gan taas mediciiniskaas shtelles pat desmito dalju nenodara no taa, ko var izdariit taada pamatiiga hlorinja saelposhanaas
Taa ka zaljaa dziivesveida piekriteejas, kad dodiet hlorainos ieteikumus, iesakiet pie reizes kaadu kraasotaaju masku utt
Es jau nu pie veselaa sapraata buudama nekjelleetos pa vannu/nevaariitu hloru bez sejas un elpcelju aizsarga. Bet te laikam interesanta publika - antibiotikas un vakciinas shiim grauj dziivi, anesteezijas sveetaas shausmas, savukaart ar hloru kjelleeties pa vannaam, tas taads suuds vien ir

Taisnība. :D Tāpat vēl viena diskusija blakus.
14.04.2018 15:47 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
es pasekošu diskusijai, varbūt kāds ieraksta vēl ko foršu.. es šobrīd cenšos saprast kā visveiksmīgāk attīrīt esošo dušu un pārrūsējušos/netīros plauktiņus. Baltais cilit bang dara brīnumus, bet tāpat visu pierūsējušo nevaru dabūt nost un tās dušas durtiņas ir briesmīgs. pirmo reizi mūžā pat gribās tīrīt, bet nu nesanāk tā, lai būtu ok. pirmajā vakarā grīdu berzu ar švammītēm...
14.04.2018 21:32 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Winterra man labi rūsu ņēma nost līdzeklis aina vannasistabā https://app.rimi.lv/entry/tirisanas-lidzeklis-aina-rusas-nonemsanai-0-5l/4750104320080
15.04.2018 00:02 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Es vannu vienmēr tīru ar cimdiem un masku uz sejas:-);-)
15.04.2018 00:04 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Winterra
Rūsu vislabāk noņemt ar tam paredzētiem līdzekļiem. Piemēram, stingri novecojušo VD40. Bet ir daudz modernāki līdzekļi, kuri atgrūž mitrumu veidojot aizsargkārtu. Uzpūt, notīri un dzīvi bez galvassāpēm. Līdzekļi plašā izvēlē, pieejami katrā veikalā. Nav arī dārgi.
__
Īsti nesapratu, kas ir ar durtiņām. Bet, ja kaļķa nosēdumi, tad Cillit Bang putas ir tīri ok.
15.04.2018 08:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits