Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

asiņošana starp mēnešreizēm.

Reitings 63
Reģ: 22.03.2017
Sveikas, dāmas.
Parasti ir dzirdēts, ka mēnešreizes kavējas vai kā tā. Taču manā gadījumā šodien sākās asiņošana, lai gan līdz mēnešreizēm ir vēl nepilnas divas nedēļas. Hormonālo kontracepciju nelietoju, cikls vienmēr ir gana regulārs, lai gan jāatzīst, ka pēdējās divas dienas ir bjjušas diezgan stresainas. Vai tas varētu būt sasaistāms ar stresu un varu vēl neķert kreņķi un telefonu, lai pieteiktu vizīti pie ginekoloģes.? :-/
11.04.2018 14:00 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Reģ: 29.01.2009
Ja tikai asiņošana, tad nekas tāds, bet, ja mēnešreizes, tad jau ir vērts apsvērt vizīti pie ārsta.
11.04.2018 14:03 |

Reitings 63
Grūti jau saprast vai tiešām mēnešreizes vai vienkārāši asiņošana, bet fakts kā tāds, ka šobrīd varu lietot paketi vai pat tamponu, jo ir gana spēcīga tā asiņošana. Cerams drīzumā tad pāries.
11.04.2018 14:05 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Pagaidām nesatraucies. Man arī pirms mēneša bija tāds pats brīnums pirmo reizi, kaut gan cikls ir ļoti regulārs. Es nogaidīju, nesteidzos pie ginekologa. Nākamajā dienā vairs nekā nebija. Un nākamās mēnešreizes pienāca tā, kā vajag, bez nekādas kavēšanās.
11.04.2018 14:26 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Pagaidām nesatraucies. Man arī pirms mēneša bija tāds pats brīnums pirmo reizi, kaut gan cikls ir ļoti regulārs. Es nogaidīju, nesteidzos pie ginekologa. Nākamajā dienā vairs nekā nebija. Un nākamās mēnešreizes pienāca tā, kā vajag, bez nekādas kavēšanās.

++ Man arī tā reiz bija. Es gan pēc pāris nedēļām aizgāju pie dakteres, viņa teica, ka tā mēdz gadīties. Protams, ja tev ir nemiers, aizej pie ārsta un pārbaudi, vai tiešām nav kaut kas slikts.
11.04.2018 14:56 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kāds ir cikla garums? Vienmēr precīzi kā pēc pulksteņa?
11.04.2018 15:00 |

Reitings 63
Kāds ir cikla garums? Vienmēr precīzi kā pēc pulksteņa?

cikls apmēram tā pašas 27-28 dienas un vienmēr diezgan precīzi bijis. Pēdējo gadu laikā vienu reizi bijis tā, ka kavējās, bet tas bija tikai stresa dēļ. Pirms 5 mēnešiem beidzu lietot kontracepcijas tabletes un arī pēc to pārtraukšanas cikls saglabājās tik pat nemainīgs.
Laikam jau nogaidīšu un skatīšos kas un kā, vienkārši pašai tāds pārsteigums un vēl viens + visiem maniem šībrīža uztraukumiem. :-D
11.04.2018 15:07 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Pirms 5 mēnešiem beidzu lietot kontracepcijas tabletes un arī pēc to pārtraukšanas cikls saglabājās tik pat nemainīgs.
Laikam jau nogaidīšu un skatīšos kas un kā,
ķermenis atgriežas pie sava dabiskā cikla, ko bija izjaukuši sintētiskie hormoni no ok. :) Kāds brīdis tāpat vēl paies, kamēr ok atlikumi 'izies' ārā un vairs Tavu ciklu neietekmēs. ;)
.
Jā, skaties, kas un kā, aprunājies ar ginekologu par šo tēmu. :)
11.04.2018 17:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits