Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ar prāmi uz stokholmu

 
Reitings 41
Reģ: 10.09.2014
Hey, maijā paredzēts doties ar draugiem uz stokholmu ar prāmi, šis būs mans pirmais brauciens uz turieni.
Varbūt kāds/kāda var ieteikt ko vislabāk darīt stokholma pa tām 6h ,kuras dotas ? :) meklēju netā informāciju jau,par to ko varētu darīt tur un ko apskatīt,bet tomēr gribēju dzirdēt vēl kādu pieredzi/stāstus/ieteikumus.
Ko jūs ņemāt līdzi no ēdiena ? Man šobrīd nav ideju ko ņemt lidzi no ēdiena, lai varam izturēt tur 3 dienas.
Kādas vispār ir izklaides iespējas uz kuğa, ko īsti tur var darīt? Esmu arī dzirdējusi par izlozēm uz kuğa,kurās var laimēt labas lietas un pat braucienus ar prāmi, cik tāda loterija izmaksa un cik reāli ir laimēt? :D
Priecāšos dzirdēt visādus stāstus un piedzīvojumus par to kā nu katram gājis uz kuğa un stokholmā. :)
11.04.2018 02:17 |
 
Reitings 416
Reģ: 02.01.2018
Sveika.
Aptuveni pirms trīs nedēļām arī devos ar prāmi uz Stokholmu.
Par pašu prāmi:
Izklaides iespējas ir okey. Tu arī vari paskatīties tallink mājas lapā, kas ir ieplānots pie izklaides iespējām. Tur ir iespēja piedalīties mūzikas viktorīnā, dziedāt karaoki. Kad mēs bijām, tad uz kuģa ar priekšnesumu uzstājās cirks, tad līdz 5:00 rītā ir DJ, ja gribās padejot klubā. Bet galvenais, uz kurieni dodas lielākā daļa cilvēku, ir tevis pieminētā loterija. Viena loterijas biļete maksā 3 eiro. Balvas ir diezgan labas. Mēs pirkām loterijas biļetes gan pirmajā, gan otrajā vakarā. Otrajā vakarā mana draudzene arī laimēja, bet tā kā bija diezgan maz palikušas jau balvas, tad viņa paņēma dāvanu karti kruīzam. Bet tā tur ir dažāda veida smaržas, drēbes, somas, austiņas, pat sporta kamera bija, planšete, koferi u.c.
Par Stokholmu:
Tās 6 h paiet ļoti ātri, pat mazāk kā 6 h, jo kamēr vēl tiec no prāmja uz centru un atpakaļ + mēs pusdienas ēdām mcdonalds. Mēs bijām apskatīties sardzes maiņu pie Karaļa pils, protams, pašu Karaļa pili, Stokholmas centru un Armijas muzeju, kas bija patiešām labs, turklāt, bezmaksas, jo Stokholmā ir 14 bezmaksas muzeji. Paspējām vēl ātri izstaigāt tirgu.
Par ēdienu:
Mēs bijām paņēmusi līdzi tostermaizes, sieru, desu, sagrieztus dārzeņus vairākos trauciņos, piknik siera nūjiņas,banānus. Kā jau minēju, vienu reizi ēdām mcdonalds.
Starpcitu, pats supermārkets uz kuģa nemaz nav tik dārgs. Es pat biju šokā, jo, piemēram, tie paši suvenīri tur ir uz pusi lētāki kā pašā Stokholmā.
11.04.2018 08:47 |
 
Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Es marta beigās kā reiz biju. :-)
-
Uz kuģa ir ko darīt, ja patīk tusēt ilgi, tad tur notiek visādas dejas, diskotēkas, karaoke. Katrā ziņā garlaicīgi nebūs.
-
Ir loterija, maksāja 3 EUR biļetīte, ja brauc ar Romantika, tad loterijas balvas ir vairāk, ja uz Izabelle, tad mazāk. Bet cilvēku skaits arī atšķiras, jo Romantika ir lielāka un "krutāka". Vēl tur notiek Bingo spēle, bet tā tur sākas no 30 cilvēkiem, ja savācas, mums diemžēl nesavācās, jo arī tur var visādus laimestus dabūt.
-
Stokholmā gājām uz Karaļa pili, pastaigājām pa pilsētu gar upi, uz muzejiem negājām, jo laiks tiešam iet ļoti ātri. Bet var paspēt izstaigāt diez gan daudz. Galvenais, lai visiem ir tekefoni uzlādēti ar navigāciju.
-
Uz kuģa bija līdzi paņemti augļi, dārzeņi, mazāk no tādiem ēdieniem, kas bojājas. Pirmajam vakaram bija viss, lai uztaisītu tomātu gurķu salātiņus. Zinu, ka pēc kārtības noteikumiem tā nevar, bet mums bija līdzi tējkanna un tad nu sapirkām roltonus un kartupeļu putriņas ātri pagatavojamās. Vēl tējkannā var cīsiņus vai sardeles uzvārīt, ļoti praktiski. Mums visa pietika.
11.04.2018 08:59 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
cik tāda loterija izmaksa un cik reāli ir laimēt?

Ir cilvēki, kas viena vakara laikā vairākas lietas laimē. Es esmu braukusi kādas reizes piecas, katru reizi pa vairākām biļetēm nopērku, bet nevienu reizi neesmu laimējusi. VIenīgi mans draugs laimēja kaut kādu viskiju kruto ar glāzēm.
Esmu apmeklējusi sardzes maiņu, Vasa muzeju, uz centru gājām kājām gar to skaisto piestātni, ar kājām ari atpakaļ. Vienā no reizēm vispār tikai aizgājām uz centru paēst, pastigāt p veikaliem un atpkaļ, jo ar tām 6h ir par maz, lai ietu uz kādu kruto muzeju, jo tas laiks ir ierobežots.
11.04.2018 09:00 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Esmu ņēmusi lidzi jau iepriekšminētās ēdiena rezerves, var cietžāvētu desiņu kādu paņemt, sieriņu, maizi. Tam vakaram salātus. Vienreiz brokastojām uz kuģa,bet tas gan bija negaršīgi. Kikas lētās kotletes un cīsiņi. Vienigais,kas tur bija tā pa īstam garšīgs, bija apelsīnu sula.
11.04.2018 09:04 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits