Sveikas! Varbūt varēsiet izpalīdzēt ar viedokli (godīgi sakot, no visiem 18393 viedokļiem es jau vienkārši ķeros pie pēdējiem salmiem, lai saprastu, ko vēl darīt).
Situācija šāda: pēc patiešām aktīvas un intensīvas dzimumdzīves uzsākšanas, 1.janvārī pēc seksa parādījās dīvainas sajūtas tur lejā. Tāda kā kaitinoša, nepabeigtas urinēšanas sajūta (es nezinu, kā vēl labāk izskaidrot, tāpēc varbūt izklausās smieklīgi). Vēlāk kreisās olnīcas apvidū tā kā sāpēja, bet izturami, mierīgi gāju uz darbu. Tad nu biju par to visu sastresojusies, aizveda uz slimnīcu, neko sliktu neatrada (veica asins, urīna analīzes, USG un ginekoloģisko USG), līdz ar to norādīja, ka varētu būt stress vainīgs..
Ok, pēc nedēļas viss tas pats, devos pie ģimenes ārsta, kura lūdza uztaisīt analīzes uz ureaplazmu. Uzrādīja pozitīvu, tātad jāarstē 10 dienas ar antibiotikām. Ok, kā sacīts, jādara, gribēju no tā visa tikt vaļā.
Pēc 10 dienu AB kursa dabūju piena sēnīti, ārstēju ar svecītēm, vēlāk (pēc 1ned) pēc seksa maksts tā kā uzpampa jeb bija sāpīga tūska. Turpināju ar tām svecītēm, ķip viss ok.
Vēlāk (martā) atkal jau dīvaina sajūta urinējot, joprojām jocīgas sajūtas tur lejā. Uztaisīju analīzes uz ureaplazmu - atkal pozitīvs. Aizgāju pie ginekoloģes, izmeklēja ar USG, neko neatrada, značit viss no ureaplazmas. Atkal 10 dienas AB + draugam arī (iespējams tāpēc neizārstējos ar pirmo reizi). Par to jau paspēju ar instancēm pastrīdēties, kā gan var izrakstīt AB vīrietim, kam nav veiktas analīzes, BET NE PAR ŠO ŠOREIZ STĀSTS.
Ok, 10 dienas abi cītīgi ievērojām AB kursu, pēc AB atkal piena sēnīte klāt. Nu ok, visu daru kā vienmēr - vaginālās svecītes, pēc laika pāriet.
Tagad situācija tāda - pēc seksa dažreiz rodas maksts tūska (nieze, nekas tāds nav), kā arī pēctam (visbiežāk pēc orgasma) rodas kaitinoša sajūta tur lejā, atkal jau pieminētā nepabeigtās urinēšanas sajūta.
Ea vairs nesaprotu, ko iesākt, kur doties, esmu tik daudz nervus un naudu iztērējusi par visu šito 3 mēnešu murgu (pie 600€ jau būs), bet joprojām kkādas problēmas. Draugs jau sāk uzskatīt, ka varbūt mūsu ķermeņi vienkārši viens otru nepieņem (lai gan pirmstam problēmū nebija), līdz ar to loģiski tiek ietekmētas attiecības, jo stresa dēļ par veselību esmu kā nervu kamols un visu laiku tik ārsti un zāles. Es vairs nevaru!!!! Nu kur vērsties?? Kā saprast, kas pie velna man kaiš???? Tiešām vnk ar draugu nesaderība seksuāli???????? Ahhhhh, tik daudz asaru un nervu par šito.