Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tas ir normāli?

Reitings 59
Reģ: 01.05.2016
Sveikas, meitenes! Mēs ar puisi esam kopā jau 10 mēnešus, viss ir skaisti, viņš rūpējas par mani un čubina, bet bieži ir neapmierināts ar dzīvi un tad viņam nekas nepatīk. Šodien viņš aizmiga... tad sāka bubināt, ka esmu pārāk skaļa.. es gribēju viņu pamodināt,samīļot, jo nav ko 8 vakarā gulēt.. mazliet atbaltījos pret viņa muguru, apskāvu no mugurpuses, jo viņš gulēja uz sāna.. un viņš mani atgrūda,iesita.. tad es sadusmojos, gribēju, lai liek mani mierā... atgrūdu viņu ar kājām un netīšām trāpīju vēdera apvidū kreisajā pusē... viņš pēc tam ar kārtīgu dūri man iesita pa kāju.. tur visticamāk būs zilums, jo sāp diezgan pamatīgi. Un aizgāja tālāk gulēt... nav it kā pirmā reize, kad viņš strīda laikā pielieto fizisku spēku.. nē, nav tā, ka es staigāju zilām acīm, bet mazi zilumi uz rokām man ir bijuši un strīda laikā, kad vēlos iet prom vai nevēlos nekur laist viņu, gultā arī esmu sviesta pāris reizes.. nu.. ar mazu, bet tomēr spēku. Es zinu, ka pati šoreiz esmu vainīga pie šīs situācijas, bet vai tas skaitās normāli, ja viņš (ne puišelis, bet jau vīrietis pāri 20) sit pretī, ja es, ne tīšu prāt, nodaru pāri? Es nezinu, varbūt es kaut ko pārspīlēju.. kā ar to cīnīties? Mēs patiešām daudz esam 10 mēnešu laikā kopā pārdzīvojuši.. un es esmu ļoti trakoti šajā vīrietī iemīlējusies. :(
04.04.2018 20:11 |

Reitings 59
Meitenes, es ilgi nebiju bijusi šajā forumā. Nu pagājuši aptuveni 3 gadi kopš izveidoju šo diskusiju un vēlos Jums teikt paldies, jo pēc šī foruma es mazliet pārdomāju tā laika "attiecības". Tiesa gan, kamēr es "pārdomāju" vai tā ir mana bērnības trauma, nepareiza izpratne par vīrieša tēlu vai attiecību pieredzes trūkums, viņš paspēja mani ieslēgt dzīvoklī, atņemt atslēgas, izšķaidīt viskija pudeli pret sienu, nozagt naudu maniem vecākiem un izbojāt dažus svētkus. Kad izšķīrāmies, izrādījās, ka viņš vēl gandrīz mēnesi lasīja manas ziņas wpp un lepojās ar to, stāstot mūsu kopīgajiem draugiem līdz draudzenes puisis lūdza atvērt whatsapp web (tajā laikā es to neizmantoju) un paskatīties, kad pēdējo reizi esmu bijusi pieslēgusies. NETICAMI! Pirms 5 minūtēm, kad mans telefons bija manā somā. Protams, uzreiz izgāju. Viņš žēlojās manai māsai, centās mani dabūt atpakaļ. Ja runājam par viņu... manuprāt karma viņu ir normāli noslānījusi gluži tikpat cik viņš mani. Viņam ir parādi, viņš bija pārvācies atpakaļ pie vecākiem, bet vecāki viņu izdzinuši no mājām. Pēdējo reizi, kad satiku mūsu kopīgo draugu uzzināju, ka viņš ir kopā ar 15 gadīgu meiteni savos 25 un visticamāk tāpēc, lai būtu kur dzīvot, jo no darba arī atlaists. Ja runājam par mani.. kopš tā laika esmu ļoti mainījusies. No sevis sapratu, ka vainīgi bija mani mazvērtības kompleksi un tas, ka es nezināju, kādam jābūt īstajam vīrietim.. nu vai puisim. Es nodarbojos ar sevis izzināšanu un tad laika gaitā iepazinos ar daudz vecāku par mani vīrieti (tobrīd 32 gadi)Tad sapratu, ka vēlos blakus inteliģentu cilvēku, uz kuru gar paļauties un viņš tāds bija, taču ne līdz galam. Sākumā man viņš ļoti patika.. un lai arī patika, man jau bija izveidojusies aizsargreakcija pret pieskārieniem un tuvošanās. Viņš teica, ka jūt, ka esmu izjutusi vardarbību. Ar to džeku mūsu stāsts beidzās vecuma dēļ. Lūk tad es sāku savest sevi kārtībā. Cītīgi studēju, bet arī cītīgi izbaudīju studiju dzīvi, braucu uz pašizaugsmes semināriem. Un tikai tad, kad iemācījos novērtēt sevi, rūpēties par sevi un iemācījos pateikt NĒ, kāds tur augšā apbalvoja mani ar brīnišķīgu cilvēku. Mums bija tādi pirmie randiņi, kādiem tiem jābūt. Sākumā man viņš nepatika, bet pēc atteikumiem viņš atkal uzradās manā dzīvē un viņa cīņā kaut kas mani piesaistīja... es sapratu, ka ja jau cīnās, tad jau patīku. Viņa žesti un rūpes jau sākotnēji liecināja par vīrišķīgumu. Arī šis brīnišķīgais cilvēks ir vecāks par mani, taču mēs esam ļoti līdzīgi. Dzīvojam kopā jau kopš pagājušā gada marta mēneša. Jūtos droši, jūtos mīlēta. Un es patiešām esmu uzplaukusi. Un nu es redzu atšķirību starp vīrieti un lupatu. Īsts vīrietis ir tas, kurš nekad neatļausies pateikt, ka ēdiens bijia pārsālīts vai negaršīgs, pat ja pati tā saki skaļi. Viņš ir kā tētis.. viņš apēdīs un pateiks paldies, teiks, ka viss bija ideāli, jo zina, cik daudz man tas nozīmē un to vajag, lai nākamreiz sanāktu labāk. Es ikdienā redzu, ka īsts vīrietis pats izgludinās savu kreklu vai uzvilks pa virsu džemperi nevis pārmetīs, ka neesi paspējusi to izdarīt. Es ik dienas redzu kā viņš rūpējas par mani, par savu mammu, māsu. Viņš vienmēr mūs uzklausīs, pat ja viņam neinteresē tas, ko stāsti, viņš uzdos jautājumus vai nemanot nomainīs tēmu. Ja viņam lūdz padomu, vispirms viņš ļaus pašai apbružāties, bet būs blakus. Ja būs nepieciešams, norādīs virzienu, bet tikai pēdējā posmā, kad ir redzējis cīņu, viņš palīdzēs. (Nu piemēram, atrast kursa darbam e-grāmatu) Un ak, tas dara mani tikai stiprāku un ļauj saprast, ka internets ir paredzēts ne tikai čatošanai un smieklīgiem video. Tajā ir tik daudz informācijas, ka pirms lūgt padomu citiem, vajag mazliet pašam pacīnīties, jo katram pēc iespējas ir jātiek galā ar savām problēmām. Esmu sapratusi, ka lielākais rādītājs ir ne vārdi, bet rīcība. Vīrietis var teikt "es mīlu Tevi" 100 reizes dienā, bet, ja viņš nemanāmi neuzsegs segu, kad esi to nospērusi un nenoskūpstīs, ejot uz darbu, vai vārdiem ir nozīme? Nē, nozīme ir rīcībām. Un tad, kad blakus ir tāds vīrietis, es saprotu, ka jā, visa sakne bija nepareiza izpratne par to, kādam jābūt vīrietim (mans tētis ir ļoti, ļoti sirsnīgs, bet ne vīrišķīgs), sevis nemīlēšana. Meitenes, es gribu teikt Jums paldies par to, ka toreiz likāt sākt man aizdomāties, ka tas NAV NORMĀLI! Manā dzīvē atkal atgriezās draugi, kurus iepriekšējais bija no manis aizbiedējis ar savām scēnām. Tagad manās attiecībās ir apbusēja uzticība, draugs pat aizmirst mana telefona 5 ciparu paroli, katru reizi, kad lūdzu kaut ko paskatīties, prasa no jauna😁 Viņš neprasa, kāpēc es eju, bet tikai cik ilgi būšu prom un kur es galu galā iešu, vai droši nokļūšu mājās. Un tas ir tik svarīgi! Meitenes, vienkārši mīliet un esiet mīlētas! 💓 mācaties piedot, bet piedodiet tuvajiem, piedodiet draugiem, nevajag piedot vīriešiem.. vēl jo vairāk tiem, kas vēl puišeļi, jo pēc tam būs vēl trakāk. Un nav jēgas dzīties pakaļ citu laikam... ja Jūsu draudzenes 25 gados precas, nepalieciet tokstiskās attiecībās tikai tāpēc, lai viss notiktu "pareizajā laikā"! Un nedomājiet, ka šķiršanās kādreiz notiks... "pareizajā laikā" un ja esat tā nolēmusi, negaidiet īsto brīdi. Tas laiks var vilkties gadiem, bet mirklis tā arī nekad nepienākt. Un kāda gan jēga dzīvot ar kādu, ar kuru neredzi nākotni? Meitenes, reizēm ir tik svarīgi izlasīt "TAS NAV NORMĀLI" un saņemt tādu mazu spērienu pa dupsi.. nu paldies Jums, ka palīdzējāt spert man pirmo mazu solīti pretī sevis cienīšanai! 💓 un meičuki! Nekad, nekad, nekad necietiet, jo tad palaidīsiet garām laimi! Lai visām superīga darba nedēļa! 😊
15.02.2021 23:15 |

Reitings 1844
Reģ: 02.03.2020
♥️♥️♥️♥️♥️♥️
Varbūt, tāds novērojums ir tikai man, pēc manas pieredzes, bet, ko varu teikt - vīrieša attieksme pret ģimenes sievietēm (māsa, mamma) būs spogulis attieksmei attiecībās. Tas, ko esmu ievērojusi līdz šim, ja vīrietim ir nesaskaņas ģimenē ar sievietēm, identiska situācija ir gaidāma arī attiecībās, ja nav sakārtota sava iekšējā garīgā pasaulē.
Tādēļ, ja kāda iziet randiņā, es ieteiktu momentā uzdod šo jautājumu - attiecības ģimenē. Tas var spēlēt lielu lomu turpmāk, kas var kalpot par lielu red flag. Izņemot gadijumus, ja slikta komunikācija, strīdi ir pamatoti, ar problēmu no ģimenes iekšienes.
15.02.2021 23:35 |

Reitings 59
Katz, es Tev līdz kaulam piekrītu! Protams, iespējams dzirdēsiet atbildi "normālas" un tas ir pilnīgi normāli, jo vīriešiem mēdz būt kauns atzīt, ka viņiem patīk rūpēties un, ka viņiem ir emocijas.. bet tad pavērojiet. Ja ir iespēja, pavērojiet sejas izteiksmi, runājot par mammu, māsu.. izstāstiet kādu savu bērnības atmiņu ar ģimeni un pajautājiet, kādas ir viņa atmiņas un pavērojiet acis, ar kādām viņš to stāsta. 🤗
16.02.2021 00:17 |

Reitings 901
Reģ: 09.05.2020
Es pašlaik pati esmu ļoti ļoti līdzīgās attiecībās. Viss ir tik nepareizi. Vīrietis ir liels manipulātors. Bet pāri visam es viņu mīlu un piedodu visu.. līdz ar to esmu pazaudējusi sevi.
16.02.2021 00:27 |

Reitings 901
Man ir ļoti sāpīgi domāt par šķiršanos.. bet tā taču arī nevaru turpināt. Drausmīga sajūta.
16.02.2021 00:27 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Laylla @ 16.02.2021 00:27
Man ir ļoti sāpīgi domāt par šķiršanos.. bet tā taču arī nevaru turpināt. Drausmīga sajūta.

Ātrāk aiziesi, ātrāk būsi laimīga. Lai iegūtu ir jāzaudē. Lai gan šī zaudēšana tāda liekas sākuma posmā. Pēc tam sapratīsi, ka esi tikkai un vienīgi bijusi ieguvēja. Laiku ko pavadi grūtumā otra cilvēka dēļ tev neviens atpakaļ neatdos. Esi uzmanīga ar to, kā vēlies savu dzīvi nodzīvot. Izvēle ir tavās rokās.
16.02.2021 00:31 |

Reitings 59
Laylla, ak, saprotu, ka Tev ir grūti iedomāties kā aiziet, bet mīļā sirsniņa, ja Tu redzi, ka Tu tikai piedod un nekas nemainās, Tev šķiet ka būs viena brīnumaina piedošana un viņš mainīsies? Varbūt Tev šī šķiršanās būs sāpīga, bet vajadzīga. T.S.Eliots ir teicis, ka "Lai nokļūtu tur, kur nekad neesi bijis, Tev ir jāiet pa ceļu, pa kuru nekad neesi gājis!" Un tas tā ir.. ja Tu tikai piedod, piedod, piedod.. Tu atduries tur, kur Tev atkal jāpiedod? Vai Tu sev spēsi piedot vēlāk, ka iztērēji tik daudz laika? Mīļo sirsniņ, Tu esi spērusi mazu solīti pretī savai laimei, jo Tu jau saproti, ka tā nevari turpināt! Tev viss izdosies, ja arī sirsniņā sapratīsi, ka tā nevar... pat šķiršanās no toksiskām attiecībām var būt sāpīga, neviens jau nesaka, ka būs viegli, jo sākumā taču viss bija labi, taču piekrītu, ka, lai būtu laimīgs, ir jāizsāp. Un būt laimīgam ir priekšnoteikums it visam! Saulīte, Tev viss izdosies. 💓
16.02.2021 00:41 |

Reitings 884
Reģ: 27.07.2020
Īsts vīrietis ir tas, kurš nekad neatļausies pateikt, ka ēdiens bijia pārsālīts vai negaršīgs, pat ja pati tā saki skaļi.

Nepiekrītu. Labi, man koncepts "īsts vīrietis" liekas smieklīgs jau pašā saknē, bet nu ja tiešām liksies, ka kaut kas nav kārtībā ar ēdienu, es to pateikšu. Citādi jau var visu mūžu ēst pārsālītu zupu. Protams, svarīgi ir kā to pasniedz.
Viņš ir kā tētis..

Runājot par sarkanajiem karogiem.
16.02.2021 09:08 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Piekūns @ 16.02.2021 09:08

Nepiekrītu. Labi, man koncepts "īsts vīrietis" liekas smieklīgs jau pašā saknē, bet nu ja tiešām liksies, ka kaut kas nav kārtībā ar ēdienu, es to pateikšu. Citādi jau var visu mūžu ēst pārsālītu zupu. Protams, svarīgi ir kā to pasniedz.
Runājot par sarkanajiem karogiem.

Ļoti piekrītu.
16.02.2021 09:49 |

Reitings 1732
Reģ: 19.05.2016
"jo nav ko 8 vakarā gulēt" Es atvainojos, ko??? Tu esi kaut kāda gulētlaiku noteikšanas feja?
16.02.2021 15:13 |

Reitings 901
fiona66 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Mācīšos no Tevis !
16.02.2021 15:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!