Sveikas, meitenes! Mēs ar puisi esam kopā jau 10 mēnešus, viss ir skaisti, viņš rūpējas par mani un čubina, bet bieži ir neapmierināts ar dzīvi un tad viņam nekas nepatīk. Šodien viņš aizmiga... tad sāka bubināt, ka esmu pārāk skaļa.. es gribēju viņu pamodināt,samīļot, jo nav ko 8 vakarā gulēt.. mazliet atbaltījos pret viņa muguru, apskāvu no mugurpuses, jo viņš gulēja uz sāna.. un viņš mani atgrūda,iesita.. tad es sadusmojos, gribēju, lai liek mani mierā... atgrūdu viņu ar kājām un netīšām trāpīju vēdera apvidū kreisajā pusē... viņš pēc tam ar kārtīgu dūri man iesita pa kāju.. tur visticamāk būs zilums, jo sāp diezgan pamatīgi. Un aizgāja tālāk gulēt... nav it kā pirmā reize, kad viņš strīda laikā pielieto fizisku spēku.. nē, nav tā, ka es staigāju zilām acīm, bet mazi zilumi uz rokām man ir bijuši un strīda laikā, kad vēlos iet prom vai nevēlos nekur laist viņu, gultā arī esmu sviesta pāris reizes.. nu.. ar mazu, bet tomēr spēku. Es zinu, ka pati šoreiz esmu vainīga pie šīs situācijas, bet vai tas skaitās normāli, ja viņš (ne puišelis, bet jau vīrietis pāri 20) sit pretī, ja es, ne tīšu prāt, nodaru pāri? Es nezinu, varbūt es kaut ko pārspīlēju.. kā ar to cīnīties? Mēs patiešām daudz esam 10 mēnešu laikā kopā pārdzīvojuši.. un es esmu ļoti trakoti šajā vīrietī iemīlējusies. :(