Sveikas!
Gribēju uzzināt Jūsu domas par sekojošu situāciju. Līdz šim regulāri tikos ar vīrieti, kurš jau pāris gadus ir ilglaicīgās attiecībās. Viņš vienmēr sazinājās ar mani pirmais, tikšanās, randiņi utt, kamēr draudzene darbā vai jebkur citur. Viņš pats godīgi atzina jau no sākta gala, ka ir attiecībās, taču vairs īsti nejūtas laimīgs un nekas nav kā bijis attiecības uzsākot. Tā nu mēs tikāmies 2 gadus, viņš pat nepieprasīja no manis intīma rakstura saistības, protams, kā jau vīrietis atzina ka iekāro mani arī fiziski, taču vienmēr bija un IR džentlmenis attiecībā uz šo jautājumu un neko man neuzspiež. Kad tiekamies laiku pavadam kvalitatīvi restorāni, staigāšana pa veikaliem, parkiem utt. Taču nesen viņš ar šo sievieti ar kuru ir attiecībās jau pāris gadus apprecējās, par ko viņš man absolūti nebija bildis ne vārda. Šis fakts viņam netraucē joprojām ar mani sazināties un tikties, kopā pavadīt laiku. Biju tieša, pajautāju uz aci kam bija nepieciešamas kāzas, atbildēja, ka vispār nevēlas par to runāt un iedziļināties šajā tematā.. Tā nu joprojām tiekamies, saņemu no viņa ziņas un telefona zvanus gan viņam skaidrā esot, gan tad kad viņš izklaidējas ar draugiem. Ir pat aicinājis pie sevis ciemos uz mājām, kur dzīvo nu jau kopā ar šo sievieti.
Jautājums, kā Jūs vērtētu šo situāciju? Vai turpinātu tikties? Kādas jūsu domas par negaidītajām kāzām, un kāpēc šāds solis tika vispār sperts ņemot vērā, ka puisis atzinis ne reizi vien, ka īsti laimīgs nejūtas?;-)