Ieberzusies līgava

Reitings 25
Reģ: 24.02.2017
Labdien, meitenes! :-D
Īpaši neesmu aktīva forumos, bet tā kā manas draudzenes neko normālu ieteikt nevar, tad vēršos pie jums ar pamatīgu problēmu!
Ar draugu esam kopā 3 gadus. Vasarā viņš mani bildināja un nu tagad ir palikuši divi mēneši līdz mūsu kāzām. 3 gadi pavadīti laimē un priekos. Protams, bija arî strīdi, bet par sīkumiem un jau pēc 5 minūtēm atkal bučojāmies un viss bija pa vecam.
Tagad strīdu ir vairāk. Nesaprotu kāpēc viņam parādījās agresija un runā vienmēr ar mani paaugstinātā tonī. Nesen bija gadījums, kad draugs bija iedzēris pa daudz alkohola un gājām gulēt - uzsitu viņam nedaudz pa plecu, lai pateiktu, ka būtu jāiet gulēt un tur nu sākās - pacēla pret mani roku, lidināja mani pa visu istabu un vēl atsita manu galvu pret gultas apmali. No rīta pamodos un, protams, tur jau ir zilumi pa visu roku un jāmelo visiem, ka esmu atsitusies pret durvīm. (t)
Ir vēl viņā, kas tāds, kas man nepatīk - gribam pārvākties drīz uz citu valsti un teicu, ka vajag veidot iekrājumus. Strādā viņš labi apmaksātā darbā, bet naudu tērē turp un šurp visādiem krāmiem un spēlītēm. Atbildības sajūta ir tikai kā aiziet uz darbu, bet par kaut ko citu - nav. Katrā strīdā apvaino mani kaut es nebiju tā, kura to strīdu iesāka. Skrien vienmēr prom pie draugiem vai jebkur citur un izvairās kaut ko sarunāt un problēmas izrisināt.
Tagad man nav ne jausmas ko domāt un ko darīt... :-|
Kāzas ir drīz un es to cilvēku ļoti stipri mīlu, bet es baidos no tā, kas varētu būt nākotnē. (t)
Ceru par saprati, jo šo rakstot biju emocionāla :-D
01.04.2018 17:48 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Pamet kamēr nav pienākusi nākamā reize.
01.04.2018 19:55 |

Reitings 25
Parastsdzeks - nu dusmās jau cilvēks var daudz ko izdarīt. Viņš ir kā skapis priekš manis, bet es esmu miniatūra sieviete tomēr.
01.04.2018 20:04 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
brunetex
Un kāds viņš ir seksā?
01.04.2018 20:11 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Tas, ka Tu melo apkārtējiem, lai aizstāvētu viņu, nu nepavisam nav labi.
01.04.2018 20:16 |

Reitings 558
Reģ: 23.07.2016
Tikko bija gadījums ziņās, kur vīrs savai 2 bērnu mātei (noteikti bija pinīgi atkarīga no viņa) nocirta abas rokas, un vēlāk vēl lūdza piedošanu (wtf?), padomā cik tālu pati atļausi viņam iet, jo šo sievieti arī viņš jau sen sita, bet tagad vēl padarīja par invalīdu. Es vnk būtu bailēs par savu dzīvību, jo redz nevar zināt cik tālu tas širmis katram aizbrauc un cik tālu tas var aiziet ar vēl visādām atkarībām (alkohols, zālīte utt.). Es būtu reālās bailēs dzīvojot ikdienā ar tādu kopā. Nu kā var nodarīt fiziskas ciešanas otram cilvēkam ar kuru vēlas būt kopā, tās tak ir slimas attiecības.
01.04.2018 20:18 |

Reitings 25
nerātnā - Ja tevi tas tik ļoti interesē, tad man nav problēmas par to izstāstīt. Seksā man patīk BDSM lietas, bet tas arī paliek tikai gultā. Ārpus gultas,protams, ka tas ir savādāk, kad atļaujas saņemt aiz rokām vai lidināt un sist.
01.04.2018 20:18 |

Reitings 199
Reģ: 24.12.2017
nu re, puisim droši vien liekas ja izbaudi BDSM gultā, tev noteikti patīk to izbaudīt arī ārpus tās :-D
01.04.2018 20:22 |

Reitings 4218
man patīk BDSM lietas, bet tas arī paliek tikai gultā. Ārpus gultas,protams, ka tas ir savādāk, kad atļaujas saņemt aiz rokām vai lidināt un sist.
parastsdzeks, Tu man vārdus no mutes izrāvi. :D :D
01.04.2018 20:24 |

Reitings 4218
brunetex
A Tu nākamreiz, kad viņš Tevi lidina pa istabu, nosauc jūsu BDSM 'drošības vārdu'. :D
01.04.2018 20:25 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ārpus gultas,protams, ka tas ir savādāk, kad atļaujas saņemt aiz rokām vai lidināt un sist.

Starp citu, ja Tevi pirmajā reizē tā piekāva, laiks līdz reanimācijai (Tas ir veiksmīgākais gadījums, bet, laikam būtu tomēr jāpiemin arī morgs) ir daudz īsāks, kā tām, kam viss sākas ar vienu sitienu.
01.04.2018 20:27 |

Reitings 25
nerātnā - nesaprotu kas tevi tik ļoti uzjautrina. Nenovēlu tev kaut ko tādu piedzīvot.
01.04.2018 20:38 |

Reitings 4218
nesaprotu kas tevi tik ļoti uzjautrina. Nenovēlu tev kaut ko tādu piedzīvot.
Tad ko Tu vēl gaidi - pagriezies un ej prom no tām BDSM attiecībām. :D
01.04.2018 20:43 |

Reitings 665
Reģ: 17.08.2017
Tu esi stipri laikam atsitusi galvu, kad viņš tevi mētāja. Kā vispār ienāk prātā taisnoties, ka viņš jau mīl un ir labs, ja tevi sit! Nu kā? Kāda nozīme, ka tu esi mazāka un viņš lielāks - tad bērniņš jums būs pavisam mazs, raudās, ārdīsies, niķosies, pēc tam dipinās pa istabu un viņam atkal saies uz īso - tu saproti, ka bērnam tās var būt beigas vai labākajā gadījumā slimnīca un psihiska trauma uz mūžu? Un teksts, ka dusmās jau gadās un daudz ko var izdarīt - nu piedod atvaino, neviens nepaceļ roku pret otru cilvēku un kur nu vēl vīrietis (tavs mīļotais) pret savu mīļoto (vai jebkuru citu) sievieti. Tu vispār apjēdz, ko tu raksti? Savāc savas pekeles, kamēr viņš nav mājās, jo citādi sapsihosies un atkal tev bliezīs, un laidies lapās. Pasaki, ka žēl kaut vai, bet nu šādu soli uz kāzām nevari spert un viss. Te jau izklausās, ka viņam tā ir norma, ka nav jau pirmā pirksta pieduršanas un dusmu uzplūdu reize, gandrīz vai ārstēties jāiet. Nekad un nevienam nav tiesības pacelt pret tevi roku! Pat ienaidniekam. Un tu gribi dzīvot mūžu kopā ar kādu, kas uzvedas trakāk par ienaidnieku?
01.04.2018 20:47 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Tu esi stipri laikam atsitusi galvu, kad viņš tevi mētāja. Kā vispār ienāk prātā taisnoties, ka viņš jau mīl un ir labs, ja tevi sit! Nu kā?

Es šo ar iedomājos,tik kautkā negribēju autori aizvainot(t)
01.04.2018 20:58 |

Reitings 302
Reģ: 12.02.2016
Neņemot vērā, ka šis ir acīmredzams trollis, ar kuru iesaistīties diskusijā ir bezjēdzīgi, tomēr komentēšu, jo emocionāla vai fiziska vardarbība ir izplatītāka nekā domājam. Neiztirzāšu varmākas iemeslus, apzinātos un neapzinātos motīvus šādai uzvedībai, kā arī upura psiholoģiju, sākot no zemās pašapziņas, vēlmes izpelnīties atzinību un mīlestību līdz par vēlmei glābt un slēptai pārākuma apziņai. Upuris un varmāka viens otru atrod diezgan precīzi un psiholoģiskie, emocionālie mehànismi tam apakšā var būt ļoti sarežģīti, bet teikšu vienu teikumu, kas ir patiesāks par patiesu - ja pēc pirmās(jā, pašas pirmās!) reizes upuris neizbeidz attiecības, tātad viņš dod savu piekrišanu šai spēlei, kura, kā likums(!) uzñems apgriezienus. Visam ir tendence attīstīties, jo īpaši vardarbībai. Varmàkas kà jau saka pats vàrds - varmàka - vajadzība ir realizēt varu. Ar spēku. Fizisku, psihologisku, seksuàlu. Arī tà saucamà nožēlošana ir manipulėšana ar varu - kaka spēle ar peli. Šàds vīrietis sievietes(ne tikai savu konkrēto upuri) a priori neciena. Ja Tu paliec un vēl pazemojies, cieñas būs vēl mazāk un vardarbības vēl vairāk. Šādi cilvēki saprot tikai spēka valodu un apstājas spēka, kas ir lielāks par viñiem pašiem priekšà. Attiecību gadījmá šim pretējam spēkam ir jābūt sievietes mīlestībai pret sevi. Iedomājies ka Tavā vietā būtu Tavs bērns - ko Tu viñam teiktu.
Elizabete tiešām labi pateica un šie stāsti ir loti līdzīgi, atškiras psihologisko mehānismu dzilumi un bekgraundi, bet visiem ir kopējs tas, ka labāk neklūst un jo dzilāka ir atkarība, jo dzilāka paklautība un lielákas grūtības izrauties. Varmākas ir manipulāciju gēniji, kur vietà ir citàts par mazo pirkstiñu un visu roku - šajà gadījumà visu sievietes dzīvi, veselību un nākotni. Nedod dievs, ja ir iesaistīti arī bērni. Šie stàsti ir neaptverami smagi. Es geibu aicinàt visas meitenes, kuras saskaras ar vardarbību - momentà izbeidziet jebkàdas attiecības un ja esat nopietni aizskartas - nekavējoties vèršaties pilicijà - nebaidieties.
01.04.2018 21:01 |

Reitings 25
Bembijs55 - Es neesmu trollis un par kaut ko tādu nejokotos. Man tiešām vajadzēja padomus un tagad domāju, ko tālāk darīt ar savām attiecībām.
01.04.2018 21:15 |

Reitings 4218
Man tiešām vajadzēja padomus
kurus Tu visus noignorēji, kā kārtīgam trolloloooooooooo pieklājas. :D
01.04.2018 21:20 |

Reitings 25
nerātnā - Kāpēc tu domā, ka noignorēju? Tu nezini kā es šobrīd jūtos un kādas ir manas domas. Bet ja jau visas tā uzskatāt, ka es šeit jokojos, tad labi.
Paldies tām meitenēm, kuras izteica savu viedokli.
01.04.2018 21:24 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Brunettexx, cik nesen bija šis gadījums?

Reitings 25
Profesore - pirms nedēļas

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits