Ieberzusies līgava

Reitings 25
Reģ: 24.02.2017
Labdien, meitenes! :-D
Īpaši neesmu aktīva forumos, bet tā kā manas draudzenes neko normālu ieteikt nevar, tad vēršos pie jums ar pamatīgu problēmu!
Ar draugu esam kopā 3 gadus. Vasarā viņš mani bildināja un nu tagad ir palikuši divi mēneši līdz mūsu kāzām. 3 gadi pavadīti laimē un priekos. Protams, bija arî strīdi, bet par sīkumiem un jau pēc 5 minūtēm atkal bučojāmies un viss bija pa vecam.
Tagad strīdu ir vairāk. Nesaprotu kāpēc viņam parādījās agresija un runā vienmēr ar mani paaugstinātā tonī. Nesen bija gadījums, kad draugs bija iedzēris pa daudz alkohola un gājām gulēt - uzsitu viņam nedaudz pa plecu, lai pateiktu, ka būtu jāiet gulēt un tur nu sākās - pacēla pret mani roku, lidināja mani pa visu istabu un vēl atsita manu galvu pret gultas apmali. No rīta pamodos un, protams, tur jau ir zilumi pa visu roku un jāmelo visiem, ka esmu atsitusies pret durvīm. (t)
Ir vēl viņā, kas tāds, kas man nepatīk - gribam pārvākties drīz uz citu valsti un teicu, ka vajag veidot iekrājumus. Strādā viņš labi apmaksātā darbā, bet naudu tērē turp un šurp visādiem krāmiem un spēlītēm. Atbildības sajūta ir tikai kā aiziet uz darbu, bet par kaut ko citu - nav. Katrā strīdā apvaino mani kaut es nebiju tā, kura to strīdu iesāka. Skrien vienmēr prom pie draugiem vai jebkur citur un izvairās kaut ko sarunāt un problēmas izrisināt.
Tagad man nav ne jausmas ko domāt un ko darīt... :-|
Kāzas ir drīz un es to cilvēku ļoti stipri mīlu, bet es baidos no tā, kas varētu būt nākotnē. (t)
Ceru par saprati, jo šo rakstot biju emocionāla :-D
01.04.2018 17:48 |

Reitings 25
Tur jau tā lieta, ka viņš izrāda rūpes. Vienmēr ir izrādījis.
01.04.2018 19:07 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Vardarbīga izturēšanās parasti nesākas no zila gaisa un uzreiz, bet gan tad, kad varmāka jūt - otrs ir "piesiets" un prom neskries. Ļoti daudzos gadījumos vardarbība pret sievietēm sākas pēc bildinājuma, kāzām, grūtniecības, bērna, kopīgām finanšu saistībām tad, ja viena puse ir nonākusi finansiālā atkarībā no otra. Nav jau tā, ka varmākas nesaprot, ka viņu rīcība nav pieņemama. Tas, kas viņiem ir svarīgi - lai var izgāzt savas negācijas un kontrolēt otru, pašiem neizjūtot nekādas negatīvas sekas.
01.04.2018 19:12 |

Reitings 267
Reģ: 05.02.2018
brunettexx izrāda rūpes sitot? Tu tiešām gribi lai tas viss aiziet par traku? Man māsīca arī apprecējās, pagāja gadi un viņas vīrs sāka viņu sist un zobus dauzīt ārā. Protams, karma paņēma un salauza viņam ribas mašīnas sadursmē, bet pirms viņi bija precējušies, bija laimīgi. Nu jau sen šķīrušies un katrs dzīvo savu dzīvi, bet Tev prasot citiem padomus un pectam teikt attaisnojumus liekas, ka pati nekam neesi gatava.
01.04.2018 19:13 |

Reitings 420
Reģ: 06.03.2016
atsauc kāzas; atsauc saderināšanos.
01.04.2018 19:17 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Man būtu nospļauties par visu, jātin makšķere neatskatoties, tur divu domu nemaz nevajadzētu būt.
01.04.2018 19:17 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Ieklausies ko saka Elizabete, ļoti labi un precīzi pateikts.
01.04.2018 19:18 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Tur jau tā lieta, ka viņš izrāda rūpes. Vienmēr ir izrādījis.

Šis man neiet kopā ar
pacēla pret mani roku, lidināja mani pa visu istabu un vēl atsita manu galvu pret gultas apmali.

Ir vēl viņā, kas tāds, kas man nepatīk - gribam pārvākties drīz uz citu valsti un teicu, ka vajag veidot iekrājumus. Strādā viņš labi apmaksātā darbā, bet naudu tērē turp un šurp visādiem krāmiem un spēlītēm. Atbildības sajūta ir tikai kā aiziet uz darbu, bet par kaut ko citu - nav. Katrā strīdā apvaino mani kaut es nebiju tā, kura to strīdu iesāka. Skrien vienmēr prom pie draugiem vai jebkur citur un izvairās kaut ko sarunāt un problēmas izrisināt.

Un iedomājies savu turpmāko nākotni, vai tu tādu vēlies? (t)
01.04.2018 19:20 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
...sevišķi ārzemēs, kur tev nebūs radu un draugu, pie kā aiziet, pie kam, visdrīzāk kļūsi arī finansiāli atkarīga
01.04.2018 19:23 |

Reitings 25
Es par tām rūpēm biju domājusi to, ka pirms viņš pacēla roku. Arī joprojām viņš izrāda rūpes un saka, ka nožēlo to visu, ko izdarīja.
01.04.2018 19:24 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Es par tām rūpēm biju domājusi to, ka pirms viņš pacēla roku. Arī joprojām viņš izrāda rūpes un saka, ka nožēlo to visu, ko izdarīja.

Un zini cik reizes šis šo tev mals,ka nožēlo,ka tā vairāk nedarīs,ka bija muļķis un ko tik vēl nē,lai tu atkal un atkal iegrābtos viņa tukšajos solījumps(t)
01.04.2018 19:31 |

Reitings 25
Es saprotu, ka sišana ir diezgan nopietna problēma, bet tik daudz laba piedzīvots kopā. Tik daudz kopā pa 3 gadiem sasniegts un tagad to visu paņemt un aizmirst... nespēju iedomāties. Tāpēc arī rakstīju šeit, lai citi cilvēki no malas uz to paskatās. Baigi bēdīgi vispār. :-/ Šobrīd galvā daudz kas darās. Te gribēt precēties un pārvākties beidzot prom un nākamajā brīdī ņemt un sākt dzīvot no jauna drosvien ir šausmīgi.
01.04.2018 19:38 |

Reitings 25
Un uz ārzemēm mēs braucam pie mana vecākā brāļa. Nebraucam uz nekurieni.
01.04.2018 19:40 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Nu ja esi gatava, ka tas varētu atkārtoties (nesaku, ka tā noteikti būs, bet tā visbiežāk notiek) tad precies. Bet tad nečīksti par savu grūto dzīvi. Tev ir izvēle.
01.04.2018 19:46 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc arī rakstīju šeit, lai citi cilvēki no malas uz to paskatās.
:D :D :D Tev taču šeit neviens viedoklis no malas neinteresē. :D Visiem atrodi attaisnojumus. :D
01.04.2018 19:48 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Redzu, ka tu saproti kā jārīkojās, bet centies ar prātu viņu attaisnot. Sišanai attaisnojuma nav, lai kā viņš to nožēlotu, kas izdarīts, izdarīts, vakadzēja domāt pirms sišanas un lidināšanas. Mūc prom un priecājies, ka šis ir atklājies tagad, nevis pēc kāzām.
01.04.2018 19:51 |

Reitings 25
Es neatrodu attaisnojumus. Es tikai rakstu atbildes par tām pašām rūpēm, ko pieminēja.
01.04.2018 19:51 |

Reitings 199
Reģ: 24.12.2017
:-D:-D:-D ldināja pa istabu, viņš tev ko kāds halks vai? :-D:-D
01.04.2018 19:53 |

Reitings 43
Reģ: 12.03.2018
Elizabete pareizi pateica. Pie tam nav izslēgts, ka tagad viņš nožēlo izdarīto, jo uztvēris tavas šaubas, to, ka pašlaik vairs neesi pārliecināta par kāzām (= ne tik "piesieta" kā brīdi pirms sišanas)

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Šis tikai saka, ka nožēlo, ko ir izdarījis, bet tās pašas dienas vakarā var atkal uz mani uzbļaut un uzvesties kā vecene, kurai ir PMS.

Kā no grāmatas. Beigsies ar to, ka Tu apprecēsies, viņš pajutīs, ka nekur Tev vairs nesprukt un tad laika jautājums, kad ar Tevi notiks tas pats, kas ar visām citām - lūzumi, reanimācijas un apmēram 5 sievietes gadā Latvija nogalina viņu dzīvesbiedri savās agresijas lēkmēs.
Tu tur neko nevari darīt. Tu nevari likt viņam mainīties, mānīt sevi ar to, ka tas var notikt, ir muļķīgi. Pat, ja pierunāsi viņu iet pie ārstiem, lai noskaidrotu agresijas iemeslus, tas neko nemainīs - viņš aizies formāli, lai Tu beidz ārdīties un draudēt, ka aiziesi no viņa, bet tas neko nedos - cilvēku, kas nav ieinteresēts ārstēties, piespiest nevar.
Katrā strīdā apvaino mani kaut es nebiju tā, kura to strīdu iesāka. Skrien vienmēr prom pie draugiem vai jebkur citur un izvairās kaut ko sarunāt un problēmas izrisināt.

Zini, kāpēc viņš ta dara? Tāpēc, ka viņam ar draugiem jau ieplānots un, lai Tu neteiktu, ka viņš pārāk bieži staigā apkārt, viņš izraisa strīdu, tad iziet pa durvīm, bet patiesībā viņam tas strīds pie vienas vietas - draugi svarīgi. Atnāk atpakaļ un vaino Tevi, lai Tu nevainotu viņu un viņam nebūtu jāmainās.
Strādā viņš labi apmaksātā darbā, bet naudu tērē turp un šurp visādiem krāmiem un spēlītēm.

Vēl viens pierādījums tam, ka viņu interesē tikai viņš pats. Pērk, ko pašam gribās, jo viņam kaut kāda jūsu kopīgā nākotne ir kaķim zem astes. Kāzas? Es varu saderēt, ka bildinājums nāca vai nu pēc kaut kādiem iepriekšējiem pamatīgiem izgājieniem, vai arī tas nebija pārsteigums, jo jūs (Tu) par to runājāt un runājāt un runājāt... Tu viņam esi ērta - kāpēc ne? Mājās viss ir, kāpēc kaut ko mainīt? Iedomājies, kas būs, kad jums būs bērni? Kad bērnam būs kolikas, vai nāks zobi un viņš visu laiku čīkstēs, bet Tavējais tā vietā, lai palīdzētu Tev, aizcirtīs durvis un kaut kur aizskries? Piedzersies un gribēs gulēt, bērns čīkstēs un Tu atkal zilumos. Nevajag teikt, ka ar Tevi tas nenotiks. Visām sievietēm, kam tas ir noticis, stāsts sākās tāpat, kā Tavs un visas domāja, ka ar viņām tas nenotiks. Bet visas tur arī nonāca. Tā ir tā lieta, kas visām ir vienāda.
.
Nekad vairs nevienam nemelo par to, kur dabūji zilumu. Pēc pirmā sitiena vienmēr seko otrais un Tev šo cilvēku draudzība un palīdzība var būt nepieciešama, taču, ja stāstīsi melus tur, kur acīm redzami ir zilumi no kā cita, viņiem, cilvēkiem, kas ir Tavi draugi, nepatiks, ka Tu viņiem melo un daļa Tev var atteikties palīdzēt, jo viņiem būs nepieņemams tas, ka Tu meloji.

Reitings 43
Reģ: 12.03.2018
Kad atkal būs 100% drošs, ka esi "piesieta", viss var atsākties no jauna.
01.04.2018 19:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits