Labvakar, kaķēni! Ir doma iegādāties sev šādus pulkstenīšus. Pateicu draugam, viņš sāka, ka nevajag pirkt tik dārgus pulksteņus, jo tur, pēc viņa vārdiem, ir liels uzcenojums. Pēc viņa domām, tie pulksteņi nav tā vērti, jo tur nav zelta vai dārgmetālu, tikai nerūsējošais tērauds, bet tērauds nemaksā 400 eiro. Es sāku: bet ko tad darīt? Viņš sāka, lai es nopirku sev viltojumu. „Viltojumu? Bet, ja kāds uzzinās, es būšu izsmiekls”, sāku es viņam. Es nekad neesmu pircis neko viltoto (vismaz apzināti nē). Viņš sāka, ka neviens neuzzinās, jo to cilvēku, kuri varētu atšķirt īsto Tissot no viltota nav tik daudz un viņam pašam ir pulksteņi no Aliexpress (ne Tissot) un neviens to vēl nav pamanijies.
Ko jūs par to domājat? Vai jūs paši varētu atšķirt viltoto Tissot no neviltota?Un otrs jautājums. Teiksim, jums bija randiņš ar puisi. Viņš ir foršs, jautrs, interesants. Dārgi ģērbjas. Viss patika. Bet pēkšņi no anonīma avota jums atnāk ziņa, ka tas puisis… valkā viltotu pulksteni. Un ir pieradījumi.
Vai jūs ietu ar viņu uz otro randiņu vai arī jums tomēr kļūtu pārāk pretīgi un jūs vairs neatbildētu uz viņa ziņojumiem/zvaniem?