jā, jā, esmu briesmīgs ļaundaris, jo aizslēdzu SAVA pagalma vārtus, kam MAN ir atslēga un TIESĪBAS to slēgt vaļā un ciet, kad vien vēlos .loģika nav tava stiprā puse
Tā vietā, lai ar pārējiem kaimiņiem vienotos, ka tomēr visi cenšas slēgt ciet vārtus, lai šādi iebraucēji neizņem jūsu vietas, Diversija labāk skrien ārā no sava dzīvokļa, mazums, varbūt pat no trešā vai piektā stāva (nav ne jausmas), lai par spīti aizslēgtu vārtus un iebraucējs netiek ārā. Iedomājos, cik amizanti un vienlaikus stulbi tas izskatās. Bērnudārzs8-)
Kas attiecās par to nabagu domāšanu, nezināju, ka savu iegātāto lietu saudzēšana ir slikta īpašība. Tas, manuprāt, parāda tieši to, ka konkrētā lieta ir iegūta, sūri, grūti strādājot, nevis kāds pa velti iedevis. Un śādā veidā saudzēju ne tikai savu auto, bet arī savas drēbes, somas, apavus, sadzīves tehniku, mājokli utt. Un tikai tagad uzzinu, ka tā skaitās nabago domāšana:-D smiekli nāk. Godīgi sakot, man absolūti neinteresē, ar kādiem auto te kāda pārvietojas, brauc kaut ar S klases mersi vai Bentliju. Tas bija retorisks jautājums. Tāpat jau Tavs premium klases auto nemainīs to, ka galvā skaidas dzīvo.