Vai aizliegts?

Reitings 111
Reģ: 11.01.2018
Vai ir aizliegts braukt ar saskrāpētu mašīnu? Vai arī tad skati nevar iziet? Kādas problēmas tas varētu radīt?
28.03.2018 23:30 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Tām dāmām, kas nejēdz parkoties un regulāri ieslīd pa divām vietām ar savu lieeeelo un dāāāārgo autiņu, pie kura tikušas pirmo un pēdējo reizi mūžā, vajag iegādāties Toyota Cactus ar tiem gumijas sāniem, kas pasargā no ļaunajiem durvju dauzītājiem, kas brauc tikai ar vecām miskastēm

Man, manā īsajā dzīvē bijuši 2 auto, un gana dārgi, paredzu ka būs vēl citas, bet tādiem kā diversija laikam skauž un domā ka citiem labas lietas no gaisa krīt :)
30.03.2018 09:40 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Alexxa, šantažē, nu baigā dāma varenā. Tu vispār spēj atšķirt, kas ir apmelošana? Man izskatās, ka nē. Tu apmelo mani, publiski izņirdz un pasaki "super" lietas par mani un izdomājums un vēl dzelžaini uzskati, ka ja tev ar policiju tāda pieredze, tad nu visiem tāda. Nu lieliski, ko lai saka.
30.03.2018 11:31 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Man draugam pagalmā bija ierobežota izbraukšana. Nebija ne jausmas, kas ir īpašnieks. Tā arī nerādījās un izsaucām policiju. Pagāja gan vairāk par 10min, bet nu atbrauca. Kā uz burvju mājienu uzradās arī īpašnieks. :D Esot domājis, ka tāpat vien tā mašīna tur atstāta un ka nekad jau citus nenobloķējot. Kā tad. Nu brīdināja un palaida. Tāpat pagalmos pie tantes reidus taisa uz to, lai parkojas pareizi. Tas jau beztabu bija, ka policija pa vakariem šurī apkārt un nebrīdina, tik izraksta sodus. Iespējams tas tādos lielākos stāvlaukumos notiek.
Bet vispār uz beigām lasot diskusiju tā šķērmi palika. Alexxa tā kā saprātīga kundze līdz šim likās, bet izrādās tik daudz slēptas žults iekšā. Un vēl uz Lieldienām.
30.03.2018 11:39 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Sabiedriskās vietas liku mierā, bet es joprojām nesaprotu par privātīpašumu. Kāpēc cilvēkiem, kas dzīvo mājās ar slēgtiem pagalmiem, ir jābloķē citas mašīnas tā vietā, lai vienkārši gan paši, gan kaimiņi aizslēgtu vārtus vienmēr? Tas ir tāpat kā neaizslēgt mājas durvis, tad brīnīties, kāpēc kāds iegāja mājās iekšā, neizsaukt policiju, bet piesiet cilvēku pie radiatoriem, lai pasēž 2 diennaktis un izvelk kādu secinājumu - un tā visu laiku, arī turpmāk neaizslēgt mājas durvis.
Manuprāt, privātīpašuma iedzīvotāji ir stulbi, nevis tie, kas iebrauc.
30.03.2018 11:40 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Kāpēc cilvēkiem, kas dzīvo mājās ar slēgtiem pagalmiem, ir jābloķē citas mašīnas tā vietā, lai vienkārši gan paši, gan kaimiņi aizslēgtu vārtus vienmēr? Tas ir tāpat kā neaizslēgt mājas durvis, tad brīnīties, kāpēc kāds iegāja mājās iekšā, neizsaukt policiju, bet piesiet cilvēku pie radiatoriem, lai pasēž 2 diennaktis un izvelk kādu secinājumu - un tā visu laiku, arī turpmāk neaizslēgt mājas durvis.

Perfekti teikts! :D Paši atstāj vaļā un tad čakarējas 4 dienas, lai kaut ko pierādītu. Nu tā ir vēlme pēc varenības izpausmes, jo jūtas nenovērtēts darbā varbūt vai vēl sazin kāds izmācītāja gēns. Turklāt vēl tiek rakstīts, ka nekas nemainās, pēc laika atkal klāt. Tad nu jēga. :D Paši atstāj vaļā, ka visi var tikt klāt, tad nu lai gaida nākamo.
30.03.2018 11:53 |

Reitings 235
Reģ: 18.01.2018
No tēmas par skrāpējumiem līdz divu dāmu savstarpējām vārdu cīņām. Jūs ko, nopietni, Duujaa un Alexxa ? :D Ko jūs ņematies? :D Vai mūsdienu pasaulē ir aizmirsies teiciens "gudrākais paklusē"?
30.03.2018 12:18 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Peekaboo1, gluži otrādi, es pilnībā saprotu, ka tā ir nabagu domāšana un dzīvesstils. Zinu gana daudz tiešām turīgus cilvēkus ar dārgiem auto, kam auto nav paņemts briesmīgā līzingā un nav nepieciešamības pēc iespējas vairāk veidos censties visiem ar to izrādīties, uzsverot, ka ir pārāks par citiem kādā smieklīgā veidā. Tas ne tikai ar auto, bet arī ar brendiem utt. Ļoti labi var redzēt, kurš ir nācis no nabadzības un tad, pie kaut kā beidzot ticis, grib visiem to sejā iebāzt.
.
Par slēgtajiem pagalmiem atkal tas pats as always - pēkšņi cilvēki vainīgi, ka viņiem tāds pagalms ir, nevis tas, kas tur iebraucis :-D tad jau arī zīmēm, ka tikai ar caurlaidi var iebraukt, vispār jēgas nav, jo vajadzēja taču mūri uzcelt.
30.03.2018 13:27 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nu un kāda jums ellē daļa kāpēc es tieši tā nostājos tukšā laukumā? Jums tas kā dienu maina? Gabals jums atkrīt?

Nerunāšu par laukiem, varbūt, ka kādā krajā arī visi brauc viens otram durvis slānīdami, un ar lepnu paziņošanu "visi te parkojas pa 2 vietām" vien norāda, ka kat kas nav kārtībā ar braukšanas kultūru in general. Taču man pie mājām, centrā uz ielas, tukšums/pilnums stāvvietā, neticēsiet, bet ir mainīga parādība. Atbrauc vista, nomet autiņu kaut kur uz bui-dui, jo vietas taču dafiga. Pienāk vakars un no darba atbraucot, nav kur autiņu likt, jo viena ieparkojas pa 2 vietām, atstādama 3 metrus priekšā un pakaļā tukšus, nevis normāli piebraucot pie priekšējā auto vai vārtu izbrauktuves.
Var, protams saukt policiju, par mašīnas likšanu privātīpašumā, bet tas ir viens no variantiem. turklāt tāds, par kuru ātri aizmirst un savas kļūdas lepni atkārto atkal.
Ir arī takši un sabiedriskais transports, īpaši tiem, kas nejēdz parkoties. Varbūt autovadīšana nav domāta viņiem. Mirstošiem radiem - zvans uz 112.

O, jā! Piekrītu pilnībā!
30.03.2018 13:34 |

Reitings 1912
Pilnīgi jāsmejas, jā visi kas noliek pa 2 vietām patiesībā ir nabagi kas pēdejo grasi atdevuši par mašīnu ar kuru grib tikai izrādīties un visiem to sejā iebāzt :D
Jā jā...es arī zinu visādus cilvēkus un viņi ir tādi un šitādi. Tak beidz dirst te kaut kādu sviestu, kurš tev sejā bāž savu auto un dārgos brendus?? Un ar ko tad grib izrādīties tie kas liek pa 2 vietām savu veco grabažu vai nekrutu auto? Zini realitātē tādiem cilvēkiem vienkārši dziļi pajāt uz citiem un ko tie citi padomās.
30.03.2018 14:14 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Tie, kas neciena citus, biežāk saņem necieņu pret sevi. Tāda "dziļi pajāt" attieksme mēdz atmaksāties, ja ne desmitajā, tad vienpadsmitajā reizē. Ja dodaties uz sabiedrisku vietu, jāmāk uzvesties sabiedrībā un rēķināties ar citiem, vai arī nelieniet laukā no savas viensētas meža vidū.
30.03.2018 15:50 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Tie, kas neciena citus, biežāk saņem necieņu pret sevi. Tāda "dziļi pajāt" attieksme mēdz atmaksāties, ja ne desmitajā, tad vienpadsmitajā reizē. Ja dodaties uz sabiedrisku vietu, jāmāk uzvesties sabiedrībā un rēķināties ar citiem, vai arī nelieniet laukā no savas viensētas meža vidū.

+
30.03.2018 15:55 |

Reitings 1912
Varbūt ja tev kas nepatīk un traucē, nelien ārā pati :)
30.03.2018 16:02 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Piekrītu Donata. Neparkojies pa 2 vietām, nelien svešā pagalmā un neviens tev neriebs. Kāpēc man nekad neviens nav riebis stāvvietās? Es tiešām caurmērā 6 no 7 dienām nedēļā parkojos dažnedažādos publiskos parkingos Rīgā, pārsvarā - centrā un/vai pie TC.
30.03.2018 16:03 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Piekrītu Donata. Neparkojies pa 2 vietām, nelien svešā pagalmā un neviens tev neriebs.

+++
30.03.2018 16:22 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Piekrītu Donata.
Tāpēc jau tās līnijas tur ir - lai parkotos starp tām. Tie, kas nomet savu autiņu pa divām vietām vienkārši parāda necieņu pret citiem, un, manuprāt, tā meitene, kurai puiši pieparkojās pie durvīm, tādu attieksmi bija 100% pelnījusi. Cieņa pret apkārtējiem veido labāku sabiedrību. Saņemieties, parkojieties normāli vai arī brauciet ar trolejbusu!
30.03.2018 16:43 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
Man draudzene tādus bezsmadzeņu radijumus , kuri domā . ka viņiem nav notiekumi un braukšu un stāvēšu, kā pagadās vienmēr pārmaca.
30.03.2018 17:26 |

Reitings 429
Reģ: 03.01.2017
atsevišķos stāvlaukumos arī pa 2 vietām iebraucu, bet ņemot vērā ka apkārt ir vēl kādas 50 vietas brīvas
Nav brinums , ka tev visi mašinas apskrāpē. :-D:-D
30.03.2018 18:00 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Daenerys1, tur, kur tas BMW stāv, darba dienās darba laikā ir aizliegts pat apstāties, bet uz tās mazās ieliņas tik un tā regulāri samet mašīnas - kam uz veikalu, kam uz kafūzi vajag. Paradoksālākais ir tas, ka turpat, nepārspīlējot 50m no tās vietas ir policijas iecirknis, arī ceļu policija, blakus arī skola, kuras dēļ kvartālā neatņemama satāvdaļa ir pašvaldības policija. Domā kāds liek sodus? Neviens.
30.03.2018 18:02 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
an draudzene tādus bezsmadzeņu radijumus , kuri domā . ka viņiem nav notiekumi un braukšu un stāvēšu, kā pagadās vienmēr pārmaca.
30.03.2018 17:26
vari ludzu smalkak , konkretak pastastit kada veida vinas to izdara?
30.03.2018 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits