Vai aizliegts?

Reitings 111
Reģ: 11.01.2018
Vai ir aizliegts braukt ar saskrāpētu mašīnu? Vai arī tad skati nevar iziet? Kādas problēmas tas varētu radīt?
28.03.2018 23:30 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Alexxa, es tev rakstu jau ceturto vai piekto reizi, ka brauc. :D Tā kā akla, ko vienmēr visiem citiem pārmet, bet pati neesi labāka. :D
29.03.2018 23:31 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Daenerys1, Rīgā man vēl nav bijis tā, ka nu pilnīgi nevienas vietas, bet pie Alfas atrast brīvu vietu, tas tiešām ir smags uzdevums, nemaz nevajag piektdienas vakaru. Vienkārši tā stāvvieta ir par mazu cilvēku apjomam, kas tur grozās. Spicei līdzīga problēma.
Ogrē tāda bēda ir tikai pie Daugas - tur vietu tiešām ir ļoti maz un tajā būdā ir vienīgās telefonoperatoru, Lattelecom un kā tur vēl filiāles visā Ogrē - cilvēki tādēļ uz turieni brauc. Tagad jau labu laiku blakus ir uzbūvēts RIMI, bet situācija Daugas stāvvietā nav uzlabojusies - tur jorpojām viss ir pilns, kamēr pie RIMI brīvu vietu gana, tas tieši dēļ tām iestādēm.
29.03.2018 23:36 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Rīgā arī nebrauc. Pat ne daudzstāveņu pagalmos. Iz dzīves - viens lietuvietis savu mašīnu bija nolicis tā, ka neviens no pagalma nevarēja izbraukt. Saucām policiju. Pateica, ka mēģināšot sazināties ar Lietuvu un noskaidrot, kam mašīna pieder un sazināties ar īpašnieku. Pēc 20 min uzradās šokēts īpašnieks. Bet policija tā arī neatbrauca.
29.03.2018 23:36 |

Reitings 7408
es tev rakstu jau ceturto vai piekto reizi, ka brauc.

Tev paziņas policijā, ka Tev Rīgā un Ogrē brauc? Šajās pilsētās brauc tikai, ja ir CSN - noskrāpēta mašīna vai kas tāds. Tikai dēļ tā vien, ka viens teļš izmeties pa divām vietām, nevienu nesūta - nav tik daudz policistu, lai uz katru šādu sīkumu izbraukātu. Fiziski nav, kas policijā strādā, paši policisti to atzīst. Varbūt citās pilsētās, kur policijā nav tāds kadru trūkums, brauc, bet šajās divās - neklapē ar ausi, jo pārāk sīks pārkāpums. Ir par to ziņots dzīvē, ne vien TV, bet reakcija ir tieši tāda "Ko tad Jūs gribat, lai mēs daram? Tur nekas nav noticis, tas ir sīkums, mums nav tādiem sīkumiem cilvēku"
29.03.2018 23:39 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Nedomāju, ka tāda parkošanās lielākajai daļai traucētu, ja tā tiešām notiktu tukšos stāvlaukumos, bet traucē tad, ja vietas ir limitētas. Jā, man traucē, jo tās viena vieta domāta vienai mašīnai, un Alexxas aprakstītajā gadījumā, sirds par meiteni neasiņo (bojājums viņas mašīnai netika nodarīts). To sakot, ir viegli pārsteigties ar secinājumiem (piem., ja nu cilvēks nevar saliekt pilnībā celi, lai tiktu ārā un invalīdu stāvvietas ir aizņemtas) un otra mašīnas tīšu bojāšanu noteikti neatbalstu (gan ‘pārmācīšanas’, gan durvju spēcīgas atraušanas, gan lielveikala ratiņu neuzmanīgas stumšanas rezultātā).
29.03.2018 23:39 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Alexxa, pie Alfas, Spices utml. TC man vienmēr izdodas atrast stāvvietu, pat 24. decembrī izdevās, protams, pašā tālākajā stūrī, bet izdevās. Esmu iecienījusi Valdemāra ielas Rimi, tur ir bijis tā, ka 3x apriņķoju stāvvietu un tad parkojos pie Maximas. Jo nu tiešām nevienas pašas vietas, un nevajag pat svētkus. Vēl sāpīga parkošanās vieta ir A un B zona ap Vecrīgu - Aspazijas bulvāris, 11.novembra krastmala. Bet tur es saprotu, kāpēc tā ir, un tur ir tuvumā Eiroparki.
29.03.2018 23:40 |

Reitings 8847
Alexxa, Rīgā brauc. ;-) Izslēdz Tv un kādreiz varbūt palīdzēs tev, lai gan droši vien, ka šādu attieksmi izdzirdot klausulē nebrauks un kaut ko atrunāsies.
29.03.2018 23:45 |

Reitings 8847
Ir bijuši uz vietas un ir bijis kad īpašnieks ticis sazvanīts, ja nav zināms, kas to auto tur atstājis. Tā kā histērijas prātā var rīkot droši tālāk. :-P 8-)
29.03.2018 23:46 |

Reitings 7408
Dūjiņ, ne es viena saku, ka nebrauc - redz, te citi arī dalās ar to, kā nebrauc. Tā, ka - nebūs vis tā, ka es visu izdomāju, lai kā Tev negribētos pierādīt pretējo. Nebrauc.
29.03.2018 23:51 |

Reitings 7408
šādu attieksmi izdzirdot klausulē nebrauks un kaut ko atrunāsies.

Man tāda attieksme ir tikai pret mazgadīgajām, kas internetā tēlo visgudrās, kaut savas pieredzes nav pat piecas kapeikas.
29.03.2018 23:52 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Problēmu palīdzētu atrisināt, ja stāvlaukuma īpašnieks uzliktu sodu šādos gadījumos, ja cilvékam nav attaisnojoša iemesla. Pat ja veikala īpašnieks neprasa maksu par ‘parkingu’, viņam divu pircēju vietā atnāk viens, nemaz nerunājot par maksas stāvvietām. Turklāt uzskatu, ka policija varētu tad tērēt savu laiku kaut kā savādāk tomēr.
29.03.2018 23:53 |

Reitings 111
Reģ: 11.01.2018
Par parkošanos divās vietās: vispār nav komentāru vērts. Bet nu ņemot vērā, ka ir tādi cilvēki kā Lil"Kim, jo vairāk var saprast.

Kādi - tādi? :D Cilvēki, kam mantas nav Dieva vietā? :D Es nevienu svešu mašīnu nekad neesmu saskrāpējusi vai sabuktējusi. Un arī negrasos to darīt. No mašīnas un mašīnā vienmēr kāpju uzmanīgi, īpaši, ja blakus ļoti tuvu kāds noparkojies. Pret svešu mantu vienmēr izturos ar pietāti un ļoti saudzīgi. Savējo mantu arī speciāli, protams, nebojāju, bet nu pārāk arī nepārdzīvoju un neraudu, ja ar laiku rodas vizuāli defekti, kas ir tikai estētiski, bet lietošanai netraucē (nerunāju par funkcionāliem bojājumiem vai galīgi jau nolietotām, noplēstām lietām).
29.03.2018 23:55 |

Reitings 7408
Problēmu palīdzētu atrisināt, ja stāvlaukuma īpašnieks uzliktu sodu šādos gadījumos, ja cilvékam nav attaisnojoša iemesla. Pat ja veikala īpašnieks neprasa maksu par ‘parkingu’, viņam divu pircēju vietā atnāk viens, nemaz nerunājot par maksas stāvvietām.

+++
29.03.2018 23:55 |

Reitings 8847
Alexxa, nekādu citu žļurgu pat negaidīju - ja pašai nav, tad nav - jo citādi nevar būt un tas salauž visu dzelžaini iedomāto loģiku un vairs nebūtu baigi smuki priekš ''lielās'' sievietes. :D Vienkārši ahahaha.
30.03.2018 00:12 |

Reitings 7408
Duujaa nelej ūdeni. Mani nesatrauc, ko par mani domā cilvēki, kas izliekas par to, kas nav un lien visām pudelēm par korķi. Tā vietā, lai caurām dienām sēdētu forumā un visās tēmās mēģinātu uzbāzt citiem savas iedomas, kā realitāti un vienīgo patiesību, izej ārā un iegūsti īstu pieredzi. Rakstot caurām dienām komentārus internetā, nekādu pieredzi iegūt nevar. Ja pieredzes nav, nav arī ko uzbāzties ar savām iedomām tiem, kas reāli ir kaut kur bijuši, kaut ko darījuši un no tā zina, kā ir praksē. Neesi pamanījusi, ka Tu šeit dāmām nepatīc? Daudzas vienkārši neko nesaka, jo Tev nav jēgas teikt. Zini, kāpēc Tu nepatīc? Tāpēc, ka Tu muldi glupības gandrīz visās tēmās, reti kur Tev ir sakarīgi komentāri, Tu taisi kašķus un vari stundām malt vienu un to pašu, kaut Tev vairākas saka - dabā tā nenotiek. Tu iesaki man izslēgt televizoru, bet man pat nav televīzijas - man to nevajag. Toties Tev vajadzētu izslēgt internetu un uzkrāt īstu dzīves pieredzi.. Ak, es aizmirsu - dzīvē Tevi arī necieš. Jā toreiz es nesaprotu, par ko, tad tagad - droši vien arī dzīvē esi tik pat vīzdegunīga, kā te. Tādi personāži nevienam normālam cilvēkam nepatīk.
30.03.2018 00:24 |

Reitings 8847
Alexxa, izcili sevi parādīji! :-) Nu īsta, pieaugusi, inteliģenta sieviete. Protams, tas domāts pretēji diemžēl. Varētu iemācīt to smaidiņu, kur klapē roku pret zemi un smejas, tas būtu atbilstošs taviem izdomājumiem par to, kas nu citiem atkal nav tā, kā tev vajag, un tikai tādēļ viņu pieredze neskaitās. :-)
30.03.2018 00:36 |

Reitings 7408
Duujaa, es nedzēšu ārā nevienu ienākošo vēstuli. Ja turpināsi mani apvainot izdomājumos, būšu spiesta Tavas publiskot, jo sevis apmelošanu paciest es neredzu ne mazāko jēgu. Domā līdzi, ko raksti. Atšķirībā no Tevis, man nav vajadzības kaut ko izdomāt. Es zinu, ka solīju tās nevienam nerādīt, bet vienošanās laikā nebija arī norunas, ka es to nedrīkstu darīt arī gadījumos, kad man jāaizstāvas no Taviem apmelojumiem. Ej, pakašķējies tur, kur Tev vismaz ilūzijas vēl ir, ka Tavu teikto kāds ņem nopietni un liec mani mierā.
30.03.2018 00:54 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Tām dāmām, kas nejēdz parkoties un regulāri ieslīd pa divām vietām ar savu lieeeelo un dāāāārgo autiņu, pie kura tikušas pirmo un pēdējo reizi mūžā, vajag iegādāties Toyota Cactus ar tiem gumijas sāniem, kas pasargā no ļaunajiem durvju dauzītājiem, kas brauc tikai ar vecām miskastēm (l)
Es parkojos labi un domāju līdzi tam, ko daru. Dzīves vienīgais mērķis nav noparkoties pie pašām lielveikala durvīm, tāpēc manu mašīnu neviens neapskādē, jo atstāju to vai nu ideāli pa līnijām normālā vietā vai kaut kur nostāk. Vietās, kur redzu, ka vietas normāli nebūs, nemaz nebraucu, ja ir iespēja nolikt arī kur citur. Redzu apkārt pietiekami daudz auto, kas ir tik tikko no salona un kuru vērtība krietni pārsniedz 50+ tūkstošus, kas parkojas kā cilvēki un neviens viņus neapskādē. Tas viss ir galvā, klasiskā nabagu domāšana, jo tiešām nezinu, kāpēc te dāmām liekas, ka viņu 20k vērtais Opelis vai Toyota ir lielākā riska grupā un visi to vien darīs, kā dauzīs ar durvīm pa sāniem, jo taču autiņš no salona.
In my defense, nekad, nekad, NEKAD neesmu nevienu aizskārusi ar savām durvīm un neuzskatu to par normālu parādību. Ja es redzētu, ka kāds tā izdara manam auto, es noteikti veiktu audzinoša rakstura pārrunas un darbības. Bet dzīvot paranojā un izskatīties kā idiotam... nē, paldies, tas nav man.
30.03.2018 08:11 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Tiešām dažas tik traki uztrauc gadījumi, kā kurš parkojas TC stāvvietās??? Un tā plaukstiņu sišana par atriebēm(t)
Ir gan viens gadījums, kad pamatīgi sacepos par stāvēšanu mājas pagalmā, kad vēl dzīvoklī dzīvoju. Mana mašīna bij iespundēta starp citām, 10min taurēju cerībā, ka kāds pienāks apskatīties un attapsies, tā arī nekas nenotika, vienīgā laime bij tā, ka es biju pie zaļās zonas un nācās pārbraukt pāri apmalēm un zālei. Pēc tam maigi uz papīra stiklā ieliku akmeni ar uzrakstu, ka nākamreiz tas lidos stiklā. Iespējams psiihi, bet nu nebija laba situācija.
30.03.2018 08:20 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Par "atriebības" tēmu... Agrāk dzīvoju mājā, kur bija slēgts pagalms ar vārtiem, bet lielākoties vārtus mājas iemītnieki neslēdza ciet. Vietu skaits, protams, ierobežots, visi viens otru un otra auto pazīst. Reizēs, kad kāds svešs auto iebrauca un novietoja auto stāvēšanai, es vienmēr aizslēdzu vārtus. Ja esi pie kāda ciemos, Tevi izlaidīs saimnieks, ja vienkārši atstāj svešā privātīpašumā, tad gaidi kaut vai nākamo rītu. Un es uzskatu, ka tas ir normāli.
30.03.2018 08:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits