Tām dāmām, kas nejēdz parkoties un regulāri ieslīd pa divām vietām ar savu lieeeelo un dāāāārgo autiņu, pie kura tikušas pirmo un pēdējo reizi mūžā, vajag iegādāties Toyota Cactus ar tiem gumijas sāniem, kas pasargā no ļaunajiem durvju dauzītājiem, kas brauc tikai ar vecām miskastēm (l)
Es parkojos labi un domāju līdzi tam, ko daru. Dzīves vienīgais mērķis nav noparkoties pie pašām lielveikala durvīm, tāpēc manu mašīnu neviens neapskādē, jo atstāju to vai nu ideāli pa līnijām normālā vietā vai kaut kur nostāk. Vietās, kur redzu, ka vietas normāli nebūs, nemaz nebraucu, ja ir iespēja nolikt arī kur citur. Redzu apkārt pietiekami daudz auto, kas ir tik tikko no salona un kuru vērtība krietni pārsniedz 50+ tūkstošus, kas parkojas kā cilvēki un neviens viņus neapskādē. Tas viss ir galvā, klasiskā nabagu domāšana, jo tiešām nezinu, kāpēc te dāmām liekas, ka viņu 20k vērtais Opelis vai Toyota ir lielākā riska grupā un visi to vien darīs, kā dauzīs ar durvīm pa sāniem, jo taču autiņš no salona.
In my defense, nekad, nekad, NEKAD neesmu nevienu aizskārusi ar savām durvīm un neuzskatu to par normālu parādību. Ja es redzētu, ka kāds tā izdara manam auto, es noteikti veiktu audzinoša rakstura pārrunas un darbības. Bet dzīvot paranojā un izskatīties kā idiotam... nē, paldies, tas nav man.