Vai aizliegts?

Reitings 111
Reģ: 11.01.2018
Vai ir aizliegts braukt ar saskrāpētu mašīnu? Vai arī tad skati nevar iziet? Kādas problēmas tas varētu radīt?
28.03.2018 23:30 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Duujaa - atkārtoju vēlreiz - pilnas malas ar sūdzībām par šo - neviens nebrauc, neviens nereaģē. Par to, kā policija reaģē uz pārkāpējiem, ja nav avārija, nesen bija pat "Aizliegtajā paņēmienā" - paši lika mašīnas nepareizi, tajā skaitā neatļautās vietās, paši par sevi ziņoja un kas? Nekas. Par mašīnas mešanu kur un kā pagadās dažādās vietās, vairākas reizes, viņi nesaņēma pilnīgi nevienu sodu. Policija to paskaidroja tā, ka tie esot sīki pārkāpumi, kuriem policijai nav laika, jo esot jādara svarīgākas lietas. Tā, lūk - nekāda policija nebrauc, pret šādiem iznireļiem, kas iedomājas, ka noteikumi stāvvietās uz viņiem neattiecas, nekas cits neatliek, kā cilvēkiem pašiem cīnīties, kā nu prot.
29.03.2018 23:04 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nu un kāda jums ellē daļa kāpēc es tieši tā nostājos tukšā laukumā? Jums tas kā dienu maina? Gabals jums atkrīt?
Un alexxa tavā stāstītajā situācijā sievietei atlika tikai pateikt policijai ka viņa netiek savā auto un nevar izbraukt jo kāds par tuvu piebraucis. Policija atbrauktu.
29.03.2018 23:06 |

Reitings 7408
Un alexxa tavā stāstītajā situācijā sievietei atlika tikai pateikt policijai ka viņa netiek savā auto un nevar izbraukt jo kāds par tuvu piebraucis. Policija atbrauktu.

Nebrauktu, jo tīri no likuma viedokļa viņi tur neko nevar izdarīt - viņa pati stāv pilnīgi nepareizi, kamēr puišiem mašīnas bija gandrīz pareizi. Skats tāds, itkā pati būtu starp viņiem iespraukusies.
29.03.2018 23:08 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Nu un kāda jums ellē daļa kāpēc es tieši tā nostājos tukšā laukumā? Jums tas kā dienu maina? Gabals jums atkrīt?

Kur tad nez ir tās tukšās vietas? Zilupē? Tur parkojies uz veselību, kaut pa 5 vietām, ja gabarīti ļauj. Rīgā Alfā, Spicē, da kaut vai pie Valdemāra Rimi pretī Banku augstskolai vai jebkurā Depo ir tik ļoti pārbāztas stāvvietas un šauras vietas, ka bieži ir jāapriņķo stāvvieta 2-3x, lai kaut vai tālākajā galā dabūtu vietu. (t)
29.03.2018 23:09 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Tā ziņošana policijai, degpunktam, beztabu, Delfi aculieciniekam utt ir viena slima padarīšana. Vispār nesaprotu cilvēkus, kam viss tik ļoti traucē dzīvot. Traucē mašīnas, kas stāv pa 2 vietām, traucē, piemēram, cilvēks, kas nepareizajā vietā pīpē vai nomet papīru. Tāda sūdzēšanās par visu atgādina sākumskolas laiku un pāris tā sauktās sūdzambībeles, bet vēlāk pieaugot vairums tomēr saprot, ka nav jābāž visur savs garais deguns. Bet ir daži, kuriem tomēr ir jākontrolē viss. Žēl, ka šie cilvēki neizvēlas sev policijas darbu, bet izvēlas kaut ko citu un tad tiranizē gan parastos iedzīvotājus, gan policiju ar bezjēdzīgiem zvaniem vai ziņojumu policijas aplikācijā "viņa pieparkojās pa 2 vietām!!!!!!!"
29.03.2018 23:11 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Alexxa stāsta puišiem pareizā attieksme! Ja dura parkojas divās vietās, tad lai arī saņem ko pelnījusi. Un ja nebūtu ieparkojusies divās vietās gan jau, ka izsauktu policiju, pati jau saprata ka vainīga.
29.03.2018 23:13 |

Reitings 1912
Brauktu gan, jo precīzi tāda apmēram situācija bija paziņai, un tur nebija pārkāptas nekādas līnijas vai kas tamlīdzīgs, vienkārši divi pajoli sagadijās par tuvu piebraukuši, kādu laiku viņa pagaidija tad kāds ieteica pazvanīt policijai un viņi arī atbrauca un dabūja rokā īpašniekus.
Daenerys1 visi nedzīvo tikai Rīgā, Latvijā ir arī vēl citas pilsētas
29.03.2018 23:15 |

Reitings 1180
Nu un par parmacisanu vispār no comment. Nezinu, cik garlaicīgai dzīvei jābūt, lai tērētu savu laiku. Tiešām būtu daudz foršāk, ja šādi cilvēki izmantotu savu potenciālu un pieteiktos darbā par likumsargiem, un sodītu cilvēkus likumīgā veidā, nevis veiktu kaut kādu pasizdomatu linča tiesu.
29.03.2018 23:18 |

Reitings 5884
Es dzīvoju pirmskara mājā ar slēdzamu iekšpagalmu, bet reizēm kaimiņiem aizmirstas aizslēgt vārtus. Un mūsu pagalmā bieži mašīnu blakus mājas iedzīvotājs, lai gan pagalmā ar vietām ir trūcīgi. Uz ielas tuvējās ielās ir bezmaksas stāvvietas, liec kur negribi. Es tomēr uzskatu, ka konkrētās mājas iedzīvotājiem ir tiesības likt auto mājas iekšpagalmā, nevis uz ielas (kas ir nedrošāk), vietu iekšpagalmā dodot svešajiem. Vienu mēs tā pārmācījām. Nolika mašīnu mūsu iztīrītajā vietā, lai gan zinām, ka dzīvo kvartālu tālāk. Vīrs savu mašīnu nolika priekšā tā, ka vairs netiek ārā. Uz Ziemassvētku brīvdienām. Mums 4 dienas nebija paredzēts nekur braukt ar auto. :-) Policiju saukt bezjēdzīgi - privātīpašums. Kādu pusgadu nelika. Nesen atkal nolika. Es savu auto noliku tieši blakus. Attālums starp spoguļiem - burtiski 2cm, ne vairāk. Pa blakussēdētāja pusi kāpa. Vairs mašīnu te neliek.
Bet esmu par slinku, lai kādu pārmācītu Rimi stāvvietās utml.
29.03.2018 23:19 |

Reitings 5884
visi nedzīvo tikai Rīgā, Latvijā ir arī vēl citas pilsētas

Galvenais Rīgā tā nedari, būs kā Alexxa stāstā.
29.03.2018 23:23 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Alexxa, es tev trīs reizes jau rakstīju, ka brauc - no dzīves, nevis no tv ekrānā redzētā. Un tiešām traģiski ir tas, ka tēlo varoni kaut ko pārmācot un krītot panikā un tad domāt, ka nu baigo varoņdarbu paveikuši.
29.03.2018 23:24 |

Reitings 1180
Daenerys situacija arī.. Es nezinu, cik prātā sistam jābūt cilvēkam, lai otru uz brīvdienām nobloketu uz 4 dienām. Tikpat labi tam cilvēkam varēja būt tiešām nopietna situācija, kad mašīnu būtu vajadzējis, ne tikai pa svinēt svētkus, bet kaut vai, atvainojos, mirstošam radiniekam aizbraukt palīdzēt.
Cilvēkiem mute un mēle, lai parunātu, nu sliktākajā gadījumā rokas, lai uzrakstītu lūgumu aizvākt mašīnu un to vairs nenovietot, neeksistē laikam. Parunāt ar mašīnas īpašnieku jau nevar, ne? Bet es piekrītu, ka tas varētu būt ne tik iedarbīgi, cik parunāt ar kaimiņiem, lai slēdz vārtus vienmēr ciet. bet nu tas slabo. :D
29.03.2018 23:25 |

Reitings 1912
Es jūs tūlīt nošokēšu. Liepājas rimi pazemes stāvvietā kādi 80% mašīnas liek pa 2 vietām!
29.03.2018 23:26 |

Reitings 5884
Ir arī takši un sabiedriskais transports, īpaši tiem, kas nejēdz parkoties. Varbūt autovadīšana nav domāta viņiem. Mirstošiem radiem - zvans uz 112.

Reitings 7408
Bet esmu par slinku, lai kādu pārmācītu Rimi stāvvietās utml.

Neizskatījās, ka tie puiši speciāli gāja sēdēt picērijā pārmācīšanas pēc. Viņi, tāpat, kā mēs, bija atbraukuši smukā vasaras dienā pasēdēt, picu paēst. Šaubos, ka kāds šādi speciāli brauktu meklēt, kuru lai stāvvietā pārmāca.
Ar slēdzamo pagalmu vienam manam paziņam sanāca 2 dienas mašīnu ārā nedabūt. Bija izlēmis ietaupīt un nolikt mašīnu nevis uz ielas, kur jāmaksā, bet iebraukt pa neaizvērtiem vārtiem un aiziet patusēt ar čomiem (Piektdienas vakars). Kad nāca atpakaļ nākamajā rītā- vārti ciet. Māja viena no tām, ko renovēja - iedzīvotāju tur nebija, kam būtu vārtu pults, vai kas paši brauktu iekšā/ārā, bet vakarā viņš nebija pamanījis, ka māja tukša. Gaidīja līdz pirmdienas rītam, kad parādījās strādnieki, kas izlaida. Vairs nekādās svešās teritorijās iekšā nebrauc un uz tusiņiem - tikai ar taxi, lai nav jādomā, kur savu auto nolikt.

Reitings 7408
Galvenais Rīgā tā nedari, būs kā Alexxa stāstā.

Mans stāsts ir no Ogres - tas nebija Rīgā.
29.03.2018 23:27 |

Reitings 8847
Haha, vēl vieni mazo krāniņu īpašnieki, bloķēt mašīnu - labi, ka tā sieviete neizsauca policiju, sūdi būtu tieši jums, jo jūs viņu bijāt iedzinuši tur, kur izbraukt nevar. Un vienalga, vai viņa teiktu, ka ciemos atbrauca vai kas, sūdi pašiem vien. Nē, bet parunāt nevar, ka tik izrādīties. Tā vietā kompensē savu nemākulību laikam vai pagātnes traumas drīzāk.
29.03.2018 23:29 |

Reitings 5884
Alexxa, stāsts nav par ko, kur tas bija. :-D Bet es Rīgas TC esmu tiešām saskārusies ar situāciju, kad nav nevienas, nevienas, tiešām nu nevienas vietas, kur noparkoties, jo daži apstājušies kā duras. Parasti piektdienu vakaros.
29.03.2018 23:29 |

Reitings 8847
Kā saka - ja visiem būtu šādas nepieaugušu bērnu problēmas...... :D
29.03.2018 23:30 |

Reitings 7408
Un tiešām traģiski ir tas, ka tēlo varoni kaut ko pārmācot un krītot panikā un tad domāt, ka nu baigo varoņdarbu paveikuši.

Kur tur bija panika, ko es palaidu garām? Viņiem nekādas panikas nebija - mierīgi sēdēja un ēda.
es tev trīs reizes jau rakstīju, ka brauc - no dzīves, nevis no tv ekrānā redzētā.

Ogrē nebrauc - tur ir pilnīgs kadru trūkums, tāpēc uz tādām sīkām vienībām vienkārši nereaģē. Rīgā tas pats - trūkst policistu, kas varētu uz katru štruntu reaģēt - TV ekrāns to tikai apstiprina.
29.03.2018 23:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits