Duujaa, ja Tevi šitā uz pusotru stundu ieparkotu, cik reizes Tu būtu gatava vēlreiz riskēt ar to pašu, ka būs stundām jāgaida, kad Tevi izlaidīs? Ja ieparkotu uz 15 min, tad tas tiešām neko nemainītu, bet laiks bija gana ilgs, lai cilvēks saprastu, ka tās ir pašas rīcības sekas. Un neviens par viņu nesmējās, mēs vienkārši viņu vērojām - ainava tieši blakus. Tur nebija nekādas netaisnības, lai es celtos un ietu puišiem ko teikt, ka viņiem tā kaza jāizlaiž. Pati nometa mašīnu kā pagadās, pati izbaudīja savas rīcības sekas. Tajā ēkā atrodas lielākā aptieka Ogrē (Arī vistuvākā Ikšķilei - cilvēki no Ikšķiles, kad tur aptieka ir ciet, brauc tieši uz šo, ja steidzami ko vajag, pati esmu braukusi no Ikšķiles uz turieni ar cilvēku, kas smok no astmas, mašīnā, lai dabūtu inhalatoru. Kā domā, kas būtu, ja man neatrastos vieta mašīnai dēļ kāda, kas šādi tur auto nometis? Man toreiz, par laimi, atradās) un vairāki uzņēmumi, kas nekur citur Ogrē nav, uz kuriem dodas veci cilvēki, kuri neprot lietas kārtot pa telefonu vai internetā, tad viņiem dēļ šādiem cilvēkiem nākas tērēt degvielu, kas viņiem ir lieli izdevumi, lai riņķotu un sev vietu meklētu - kā jau minēju - lai iebrauktu stāvvietā no jauna - 2km līkums. Tas ir nesmuki pret citiem cilvēkiem - nomest šādi mašīnu, tad nu dabūja pret sevi tik pat nesmuku rīcību. Soda lapiņa šādiem ir tas, kas neko nemaina, tāpat, kā sodi neko nemaina hroniskiem ātrumpārkāpējiem - iemet bardačokā, samaksā un aizmirst, bet to pusotru stundu stāvēšanas neziņā, cik ilgi vēl jāstāv, viņa neaizmirsīs.