Vai aizliegts?

Reitings 111
Reģ: 11.01.2018
Vai ir aizliegts braukt ar saskrāpētu mašīnu? Vai arī tad skati nevar iziet? Kādas problēmas tas varētu radīt?
28.03.2018 23:30 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Skrambas mašīnai nav sīkums, bet tas nav arī attaisnojums debili parkoties, it kā tas pasargā no skrambām. Kādam nepatiks kā esi noparkojies un kaut ko vairāk par skrambu nodarīs "audzināšanas" nolūkos.
29.03.2018 14:26 |

Reitings 939
Reģ: 14.09.2012
Jautājums Tev pašai Lil'Kim:
Ar kādu pati pati mašīnu brauc?
Ja cilvēls paņem kredītā mašīnu, tad zin forši maksāt kredītu a auto jau izskatās pēc hlama.
Man nepatīk lietot sabojātas mantas, tapēc saudzēju arī auto ar ko braucu. Kaut vai tā nav pat vērtīga mašīna.
Un autore atceries taisīts, labots vairs nav jauns.
29.03.2018 15:08 |

Reitings 939
Man paziņa ir savādāka, viņa nevarēja no sētas izbraukt, ai pofig gar miskasti nobrauc nostrīķē mašīnai sānu. Nevis bļin iizkāpt ārā plastmasas vieglo mazo konteineri paņemt nost, bet brauks tā.
Tā ir vienkārši cilvēku attieksme.
Un kā minēja iepriekš, tas daudz parāda par cilvēku, nu tāda attieksme- pofigistiska.
29.03.2018 15:15 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Arī es noparkojos "debīli" laikam, bet tikai dēļ citiem debīliķiem kas braukt nemāk un kuriem laikam acis nav pierē.

Tā tas arī sākas. Viens nolemj, ka visi citi ir idioti, nomet savu mašīnu kā pagadās (Kurš te ir idiots?) un pārējiem nākas, kā var, tam vienam pielāgoties. Tas ērglis no stāvlaukuma aizbrauc, paveicas, ja normāli - nevienu nesaskrāpējot, un tad pārējie izskatās pēc idiotiem, lai gan normāli noparkoties nav bijis iespējams tādēļ, ka viens "drošības pēc" ir to bardaku iesācis.
11 gadus esmu pie stūres, man nekad, ne reizi nav bijusi noskrāpēta mašīna, jo es viņu nolieku normāli - starp savām strīpām un nebāžos vienīgajā caurumā, kas pie pašām veikala durvīm mistiski atbrīvojusies pa vidu bardakam, bet nenomirstu, ja man no veikala izejot, līdz mašīnai ir jāaiziet 10m vietā 50m. Par smagiem pirkumiem nemaz nesāciet - ar ratiņiem var aizbraukt līdz mašīnai un ārā ir ratiņu novietnes.
29.03.2018 15:41 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Protams, savu mantu sabojāt nav patīkami, tomēr redzot, kā te dažas uzvelkas jau no domas par skrambu, jādomā, ka cosmo, kā jau cosmo - nabadzīgās brauc ar x5, pārējām visām astoņi mārtiņi 8-)
29.03.2018 15:59 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Tak labi nevajag pārspīlēt. Nekur ceļa vidū mašīnu neatstāju, un nevienu neapgrūtinu vispār, pie veikala durvīm šaurākajā vietā ar nemēģinu piestāt lai tik nebūtu tālāk jāiet, vienmēr pabraucu tālāk kur vairāk brīvu vietu un atsevišķos stāvlaukumos arī pa 2 vietām iebraucu, bet ņemot vērā ka apkārt ir vēl kādas 50 vietas brīvas, tam ka es stāvu pa 2 nevajadzētu nevienam traucēt. Ja stāvlaukumā bezmazvai jācīnas par vienu brīvu vietu, loģiski nolieku normāli kā visi, savās līnijās, bet tāpat šad tad gadās tādi kas ielien blakus pilnīgi šķībi un ļoti tuvu, ka knapi var iekāpt mašīnā.
29.03.2018 16:06 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Arī es noparkojos "debīli" laikam, bet tikai dēļ citiem debīliķiem kas braukt nemāk un kuriem laikam acis nav pierē.

Lūk šitos nesaprotu, ar ko viņi īpašāki par citiem, ka aizņem 2 vietas? It īpaši, ja stāvvieta pārbāzta. Turklāt, ja mašīna kruta/dārga, tad jau arī līdzekļi skrambas labošanai nabadzībā neiedzīs.
29.03.2018 16:48 |

Reitings 7408
atsevišķos stāvlaukumos arī pa 2 vietām iebraucu, bet ņemot vērā ka apkārt ir vēl kādas 50 vietas brīvas

Tādiem, kas tukšā stāvlaukumā liek mašīnu pa 2 vietām, ir tāds tipisks apzīmējums. Nevar teikt, ka nepelnīti. Ja jau apkārt viss tukšs, tad kur problēma nolikt mašīnu starp savām strīpām un mierīgi iet tur, kur vajag, nevis izmesties pa divām vietām, kur apskrāpēšana pat ne tuvu nedraud?
29.03.2018 16:51 |

Reitings 1912
Un tev baigi traucē ka kāds tukšā stāvlaukumā noliek pa 2 vietām? Tādiem kas pie katra sūda piekasās par visu kas viņus pat neskar, arī ir īpašs apzīmējums :)
29.03.2018 17:16 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
A kāpēc jābrauc divās vietās... katrai mašīnai ir paredzēta viena vieta :D
29.03.2018 17:23 |

Reitings 939
Protams tas dzelzs gabals salīdzinājumā ar dzīvību ir pupu mizas.
Man ir bijis ka nosķēlu spārnu aizmugurējo savam auto.
Stāvlaukumā arī ir bijis ka iznāk redz ka kāds ir norīvējies gar bampersa stūri. Neko darīt, nepārdzīvo un nejiet jau taisīt to bamperu uzreiz-tā arī braukājam. Bet kopskatu jau bojā tie sīkumi visi.
Spārnu gan protams sataisijām, jo tur cohrums bij normāls
29.03.2018 17:42 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Apple pie, jo tad tjipa neviens neparkosies blakus un nesitīs ar savām durvīm mašīnas sānus. Laikam tāda ir tā loģika.
29.03.2018 17:42 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Es arī reizēm nobraucu pa divām vietām, lai nedabūtu ar durvīm pa sānu un man vienalga. Esmu pie stūres diendienā un oiiii...ziniet, cik reižu esmu pa sānu dabūjusi no visādiem idiotiem, kas tieši šādi arī domā-kas ta tur pa skrambu, pofig..tikai nez kurš maksās par to, ka man spogulim nodauzīta krāsa vai bukte durvīs. Man absolūti nav pofig, jo vizuāli arī izskatās ļoti slikti, pie kam, man pašai ir koši sarkans, tikko no salona nopirkts auto. Pie veikaliem mēdzu skatīties, starp kādiem auto atstāt savu. Nekad neatstāšu, ja man vienā pusē stāvēs Audi 80 un otrā 3. golfs, lielāks risks, ka tieši tiem ir vienalga par šo.
29.03.2018 17:47 |

Reitings 1912
Lūk šitos nesaprotu, ar ko viņi īpašāki par citiem, ka aizņem 2 vietas? It īpaši, ja stāvvieta pārbāzta. Turklāt, ja mašīna kruta/dārga, tad jau arī līdzekļi skrambas labošanai nabadzībā neiedzīs.

Izlasi manu otru komentāru kur tieši rakstiju ka pārbaztā autostāvvietā tā nedaru.
Un tā loģika par dārgo mašīnu un līdzekļiem vispār iespārda :D
Tad ja kādam ir dārga mašīna, tu vari to svešo mašīnu dauzīt un skrāpēt jo gan jau īpašniekam ir nauda par ko tavu nodarīto skādi labot? Vot tas ir vienkārši wtf.
29.03.2018 18:24 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
man pašai ir koši sarkans, tikko no salona nopirkts auto. Pie veikaliem mēdzu skatīties, starp kādiem auto atstāt savu. Nekad neatstāšu, ja man vienā pusē stāvēs Audi 80 un otrā 3. golfs, lielāks risks, ka tieši tiem ir vienalga par šo.

Nu tad aizved uz servisu un sataisi to skrāpējumu, kur problēma? Uz ceļa arī braucat pa 2 joslām?
29.03.2018 18:25 |

Reitings 7408
Un tev baigi traucē ka kāds tukšā stāvlaukumā noliek pa 2 vietām? Tādiem kas pie katra sūda piekasās par visu kas viņus pat neskar, arī ir īpašs apzīmējums

Kamēr tā stāvvieta nepiepildās, vienalga, bet faktiski tie, kam ir paranoja, ka tukšā vietā viņus apskrāpēs, parasti ir visa stāvlaukuma bardaka sākums. Varbūt nevajag braukt tur, kur Tevi var apskrāpēt, ja jau tāda paranoja? Par skaršanu jau nu gan nevajadzēja - kam te bail, ka kāds pieskarsies? Noteikumi visiem vieni - mašīnai jābūt starp strīpām, tad arī problēmu nebūs - tie, kas domā, ka uz viņiem šis noteikums neattiecas paši ir tie, kas problēmas rada. Nejēdz nolikt mašīnu starp strīpām? Nebrauc tur, nemaisies pa kājām tiem, kas zina, kam par godu tās strīpas tur ir un prot tās pareizi lietot. Tieši tik vienkārši.
29.03.2018 18:40 |

Reitings 1912
Nu tad aizved uz servisu un sataisi to skrāpējumu

Tu vari bojāt svešu īpašumu un tad vnk pateikt..ej salabo kur problēma? :D tas prasa gan līdzekļus gan laiku...tādu defektu labošana nemaksā 5 eiro un neaizņem tikai 10 minūtes servisā. Tu vispār mašīnā sēdejusi esi vai tik pa gabalu redzējusi kas tā par ierīci? :D
Un kāda velna pēc man jātēre gan savs laiks gan nauda dēļ tādiem tizleņiem?
29.03.2018 19:00 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Acīmredzot, koijots un Alexxa nekad tā kārtīgi nav dabūjušas pa sānu, ka auto pilnīgi notrīc. Piekrītu, jā, ka mašīnai jābūt starp strīpām autostāvvietā, bet tajā pašā laikā arī neviens svešinieks nedrīkst bojāt svešu īpašumu. Man nav jāmaksā par to, ka daži labi nemāk normāli izvelties no savas automašīnas pie veikala.
Nu tad aizved uz servisu un sataisi to skrāpējumu, kur problēma? Uz ceļa arī braucat pa 2 joslām?

Šo vispār nekomentēšu(t)
29.03.2018 19:09 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
nekad tā kārtīgi nav dabūjušas pa sānu, ka auto pilnīgi notrīc.

Es arī neesmu, a kur ir jādabū? Vienmēr esmu teikusi - lai notiktu avārija, ir jāsatiekas diviem sliktiem šoferiem.
Kāpēc personīgi es cenšos nesaskrāpēt mašīnu - skrāpējuma vietas rūsē, bet pārkrāsošana ir dārga. I mean - tiešām dārga! No 100 eiro par 1 detaļu, bet 100 eiro maksā labākajā gadījumā durvju roktura vai spoguļa pārkrāsošana, spārns vai bamperis - tur ir pavisam, pavisam cita cena. Un esmu par to interesējusies lētos servisos, bail padomāt, kas būtu Wess Select, Latbema, Amserv vai Mūsa motors. Domāju, atsevišķiem modeļiem atsevišķām detaļām pat ap tūkstoti.
Pašai jāpārkrāso viena detaļa mašīnai, jo arka nedaudz rūsē, tad nu mēģinu sevi finansiāli noskaņot šogad to izdarīt.
Bet es neesmu paranoiķe un es piekrītu Alexxa. Man mašīna nav dieva vietā. Tas ir tikai dzelzs gabals. Ja ir tik šausmīga paranoja uz apskrāpēšanu, ka jāparkojas pa 2 vietām, iesaku braukt ar trolejbusu.
29.03.2018 19:15 |

Reitings 7408
Clarity es tiešām nekad neesmu dabūjusi pa sāniem, tieši tāpēc, ka lieku mašīnu normāli un tālākajā stāvvietas galā, nevis mīcos visiem pa vidu. Ja noliec tur, kur apkārt brīvs, speciāli neviens blakus nelīdīs, ja neizaicināsi - esmu redzējusi, kā šitiem pa vidu stāvētājiem speciāli apskrāpē sānus, ar domu, ka tā būs mācība tā nedarīt. Kā gan tas nākas, ka man, 11 gadus ikdienā braukājot, pie tam pa Rīgu, apmeklējot lielveikalus un citas stāvvietas, kur pilns ar mašīnām, tiešām nekad nav bijis neviena tāda starpgadījuma? Ja tas nebūtu atkarīgs no tā, kā pats savu auto novieto, tad noteikti pa šiem gadiem man būtu bijis jābūt vismaz vienam, vismaz kaut kādam skrāpējumam. Gadiem dzīvoju Berģos un ikdienā braucu iepirkties uz Alfu - nekādu problēmu. Kā, ja reiz tas nav atkarīgs no tā, kā pats noliec mašīnu?
29.03.2018 19:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits