Sveika.
Stāsts kā par mani:)
Mēģināšu īsumā izstāstīt - aptuveni pirms gada pirmo reizi spēru kāju Skaistuma dimensijā 4 ar pierakstu pie meistares, ka vēlos veikt lāzerprocedūru sejai pret akni. Iepriekšregulāri 1-2x mēnesī gāju pie kosmetoloģes uz sejas tīrīšanu, maskām, pīlingiem utt. Sanāca ka man mehanizēti seju tīrija gandrīz katru reizi. (Kopš esmu SD4 man tas nav darīt nevienu reizi!)
Protams - kā izrādījās, tas nav tā, ka aizej un tev veic šo lāzerprocedūru! Manā gadījumā sākumā bija jaapārstē sejas āda no pašām pumpām, bet ja tev ir tikai rētas un grubulis uz sejas viss ir vienkāršāk.
Sāku ar ļoti trakiem pīlingiem, kas man sejas slāni nolobīja nost. Jau tad parādījās efekts - sej amazliet gludāka, spīdīgāka, tīrāka. Esmu šā gada laikā ļoti uzlabojusi sejas ādu, pumpu man metas daaaaudz mazāk, un, ja metas, tas cēlonis ir ēdiens (saldusmi!)
Rudēni mana seja bija gatava lielajam lāzeram (es to tā saucu, jo pa vasaru man veica citus lāzerus, visiem nosaukumu nezinu) lielais lāzers ir tāds, ka arī sejas virskārta mazliet nonaķ nost.. un paliek gludāka! Es zinu, ka man vēl ir kur tiekties, jo es tiešām ceru kādu dienu paskatīties spogulī un tur redzēt gludu, gludu seju!!!
Atbildot tikai uz jautājumiem - JĀ IR VĒRTS . un NĒ, AR VIENU REIZI NEPIETIEK NEVIENAM:)
Ņemot vērā, ka pauze starp lāzeri ir jābūt aptuveni mēnesim, līdz pusotram. Sākumā gāju uz procedūrām 2x mēnesī, tagad reizi pusotrā. Par cenām, tās tur ļoti atšķiras, bet parasti maksāju no 50,- līdz 80,- eur diapaozonā.