Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Csdd teorijas eksāmens

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Tiem kuri ir likuši tiesības:
Kādi ir jautājumi csdd teorijas eksāmenā?
It kā esmu gatava, varētu doties uz eksāmenu, bet reāli baidos.
Visi kurus pazīstu, saka, jautājumi esot pavisam savādāki nekā mājās pildot.
Šodien 3 stundas nosēdēju, izpildīju 450 jautājumus (15 reizes) kopā, pa šiem jautājumiem kopā bij 4 kļūdas.
Jautājumus es visus biju redzējusi iepriekš. Nevar tā būt, ka esmu redzējusi visus csdd jautājumus.
Es baidos iet uz eksāmeniem, jo tā kā lielākā daļa saka, jautājumi ir savādāki, baidos ka būs jautājumi uz kuriem nespēšu izdomāt atbildi pareizu un nenolikšu
Kā tur īsti ir? Tie kuri ir likuši, vai eksāmena telpā arī bija tādi jautājumi kurus pildījāt mājās vai pavisam savādāki?
Apsveru domu, ka varbūt csdd datori ir ieprogrammēti rādīt jautājumus, kurus nerāda tiem, kuri pilda mājās
24.03.2018 17:46 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Teoriju liku augustā, un tā pavisam nebija:
Apsveru domu, ka varbūt csdd datori ir ieprogrammēti rādīt jautājumus, kurus nerāda tiem, kuri pilda mājās

Manā eksāmenā nebija neviena jautājuma, ar kuru jau nebūtu saskārusies pildot testus. Un, ja izproti jautājuma būtību nevis vnk. iezubrī pareizās atbildes, problēmām nevajadzētu būt.
24.03.2018 17:50 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Nezinu gan, liku pirms 2 gadiem, jautājumi nebija no citas Amerikas, jo nu, ja Tu esi zinoša noteikumos, esi izgājusi cauri jautājumiem, tad ko vēl citu var gaidīt? :D
Atceros, ka bija jautājumi tādi paši, kā uzdevumu grāmatā, vienīgi, nevajag paļauties uz kādu iegaumētu attēlu par konkrētu jautājumu, jo teorijas eksāmenā tas jautājums var būt pagriezts citādāk - grāmatā, piemēram, prasa pateikt to, kurš apstājies nepareizi, eksāmenā - pareizi .. man ar vienu jautājumu tā bija, nebija gan par stāvēšanu, neatceros vairs, kas tur bija :)
24.03.2018 17:57 |

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Liku pirms diviem gadiem. Nu pāris jautājumi bija neredzēti, bet nejau sveši, vnk savādāk noformēti. Un ņemot vērā, ka no tik daudz jautājumiem tev tik 4 kļūdas, manuprāt, vari droši doties uz eksāmenu.
24.03.2018 18:17 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Nav jau tā, ka cilvēkam vienreiz dzīvē ir dota iespēja nokārtot CSDD teorijas eksāmenu un, ja nenokārto - tad viss pagalam. Ja nenokārtosi, varēsi mēģināt vēlreiz.
Taču ja esi tik daudz trenējusies, cik raksti, tad gan jau noliski ar pirmo reizi.
24.03.2018 18:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits